"Barış'ın Ruhunu Taşıyorum"
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- MuratCorlu
- Yeni Üye

- İletişim:
"Reenkarnasyon" denen üfürüğü millete yedirmek için belirli aralıklarla böyle haberler yapmaktan hiç çekinmiyorlar. Ve maalesef bu yalan haberlere karşı hiçbir yaptırım uygulanmıyor. Barış Manço adı da herkes tarafından böyle sömürülüyor. Bir tepki göstermek lazım. Yoksa hayatında magazine alet olmamış Barış Manço, vefatından sonra magazinel bir obje olmaktan kurtulamayacak...
- alper1943-87
- Yeni Üye

BU TÜR PROGRAMLAR KOMEDİ PROGRAMLARI ARKADAŞLAR BARIŞ MANÇONUN RUHU BİRİNE GİRECEK OLSA İLK BANA GİRERDİ :d:d BU NE YAAA İNSANLARI APTAL YERİNE KOYUYOLARR YAA GELSİN O ÇOCUK KARŞIMA TEKBİR SORU SORAR ALIRIM İFADESİNİİ ALLAHIM YAAA.... BU NE SAYGISIZLIK ÖLMÜŞ BİR İNSANA.. ÖLÜNÜN ÜZERİNDEN BİLE PARA KOPARTMAK YAPTIKLARII.. SON DERECE SAYGISIZLIK BUUU
- AHMET SEZGİN ÖZKAN
- Gelişen Üye

barıs manconun ruhunu tasıyan cocuk
sevgili barıs severler bir süre önce bilgisayarımda sorun oldugu icin sizlerden ayrı kaldım özür dilerim bende ilk duydugumda sasırdım barıs abinin söhretinden prim yapmak isteyen dolandırıcıların tezgahı ama türkiyemizde bir tane barıs manco var vede öyle kalacak üc beş kendilerini kücük düsürüyorlar ve ne acıdır kikendilerine rant saglıyorlar
barıs abinin böyle seylere alet edilmemesi icin barıs abiye her zamandan daha cok sahip cıkalım belki böylece ailesi ve devlet olaya el atar
SENİ UNUTMAYACAGIZ BARIS ABİ
- melike_mançomania
- Gelişen Üye

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
-
ogulcan
- manco_mania
- Üst Düzey Üye

- littledarlin_622
- Yeni Üye

böledir...gibi
ruh bir tanedir..ya..öle şey olur mu ? barış abyi sevebilirsin ama ben oyum dersen...o zaman hayata karşı bir suç işlemş olursun..dimi:)
there is a flower called love it grows in hidden ways...
- ayça özdemir
- Kıdemli Üye

Şarlatanlıkta sınır tanımayan medya yine yaptı yapacağını! Çocuk durmaksızın saçmalıyor, iq seviyesi taban yapmış spiker şoktayım diyor... Haberi izlerken gülmekten yere düştüm inanın Barışseverler... Sonra da ağlamaya başladım... Manik depresif yaptı bu medya beni! Ne hakkı var ki bu insan(!)ların genç bir kızın psikolojisiyle oynamaya?? :D Milletçe delirdik hadi hayırlı olsun :P
- barışmania
- Kıdemli Üye

sanırım en komiğide medyanın bu kdr aptallaşabilmesi sadece reyting yapan haber peşindeler!!! barış mançonun belgeselinş yapalım desek yada hadi evi kurtarmak için bişeyler yapın desek suratımıza bakmazlar ... programı izlemiştim gercekten cok komıkti... ne yapıolarsa yapsınlar ama keşke barrış mançonun adını böle bi şaçmalığa karıştırmasalardı...
- Bana Sen LazımsıN
- Yeni Üye

- İletişim:
-
ogulcan
- ahmetaykan
- Kıdemli Üye