MANÇO şarkılarıyla SES YARIŞMASI !
Moderatörler: barışhayranı, Mod
REVA - Kazma (Barış Manço Cower)
Bende bu yarışmaya katılmak istiyorum. Barış Abinin Kazma parçasını seslendirdim. İnternete girmeye pek vaktim olmuyor. Daha sonra gönderdiğimde sıkıntı yaşamamak için linki veriyorum...
http://users1.nofeehost.com/revas/reva.zip
http://users1.nofeehost.com/revas/reva.zip
- caner metin
- Profesyonel

- alp1985alp
- Kıdemli Üye

arkadaşlar şunu söylemek istiyorum tüm kalbimle hepinizin ellerine sağlık..
gerçekten harikasınız daha öncede söylemiştim eldeki olanaksızlıklara rağmen Barış Abi bizle gurur duyacak...
alperin nick the chopper düzenlemesi çok iyiydi esra seni dinlerken şarkının nakarat kısmında insan enstrümanlar bi anda giricek die beklio o denli akıcı olmuş..
hepiniz büyük emekler vermişsiniz arkadaşlar çok mutlu oldum söylenenlerin sözde kalmaması beni çok mutlu etti.
teşekkür ediyorum hepinize!
gerçekten harikasınız daha öncede söylemiştim eldeki olanaksızlıklara rağmen Barış Abi bizle gurur duyacak...
alperin nick the chopper düzenlemesi çok iyiydi esra seni dinlerken şarkının nakarat kısmında insan enstrümanlar bi anda giricek die beklio o denli akıcı olmuş..
hepiniz büyük emekler vermişsiniz arkadaşlar çok mutlu oldum söylenenlerin sözde kalmaması beni çok mutlu etti.
teşekkür ediyorum hepinize!
- alper1943-87
- Yeni Üye

- _yillarsonra
- Yeni Üye

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

Üst üste üç kez aynı mesajı takrarladığımdan dolayı özür dilerim. Bu sonuncusu...
Nehir - Kol Düğmeleri
Nehir - Kol Düğmeleri
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

[quote="nehir taşçı"]Yanlışlıkla üst üste üç kez aynı mesajı takrarladığımdan dolayı özür dilerim. Bu sonuncusu...
Nehir - Kol Düğmeleri
Nehir - Kol Düğmeleri
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

_yillarsonra yazdı:EDDA_esra, senin şarkını dinleyemiyorum, bir problem mi var acaba.
merhabalar değerli arkdaşım..öncelikle teşekkür ederim dinleme isteğinde bulunduğun için..ses kayıtları için linkleri yenilemem gerekiyor sanırım..fakat şarkıların kayıtları memleketimde kaldı, ben üniv.e olduğum içn linkleri yenileyemiyorum...ses kayıtlarını yollayan değerli arkadaşlarım tekrardan kendileri yüklerseniz sevinirim tabi diğer arkadaşlarım da...
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"
Dogan yazdı:Bende unutamadimi koyacaktim - gec kalmisim![]()
![]()
![]()
merhabalar değerli arkaaşım..geç kalmana gerçekten üzüldüm..çünkü yarışmaya talep az oldu( tabi azlık hiçbirimizi yıldırmadı) yetişseydiniz daha iyi olurdu..ama düşünmeniz yeter...tabiki ses kayıtlarınızı bizimle paylşabilirsiniz zevkle dinleriz...bir arkadaşımız yeni bir topic açsın ss kayıtları için..isteyen söylesin yüklesin şarkılarını ne dersiniz:????
nehir taşçı yazdı:Ben de ''Kol Düğmeleri''ni söylemiştim, geç kalmışım.
[URL=http://uploaded.to/?id=gwqsan
]Nehir - Kol Düğmeleri[/URL]
sizede merhabalar değerli arkadaşım...yarışmanın bittiğini bilmenize rağmen kaydı yapmaktan ve bizle paylaşmaktan çekinmediğiniz için sizi tebrik ediyorum...teşekkür ediyorum ayrıca...BARIŞLA KALINIZ
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

EDDA_esra yazdı:sizede merhabalar değerli arkadaşım...yarışmanın bittiğini bilmenize rağmen kaydı yapmaktan ve bizle paylaşmaktan çekinmediğiniz için sizi tebrik ediyorum...teşekkür ediyorum ayrıca...BARIŞLA KALINIZ
Rica ederim.
manco_67 adlı üyemizi tebrik ediyorum.