MÜZİK PİYASASI İFLAS ETTİ

Türkiye'de yaşanan tüm müzik ve sanat olaylarını tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

SİZCE MÜZİK PİYASASINDA GELİŞME VARMI MESELA BENCE YOK BEN HALA 20 SENE ÖNCEKİ ŞARKILARI DİNLİYORUM ÇÜNKÜ BENCE ASIL ŞARKI ONLAR

BU SÖYLEDİKLERİNE KATILMIYORUM
13
25%
BU SÖYLEDİKLERİNE KATILIYORUM
34
67%
KARARSIZIM
4
8%

Toplam oy: 51

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Pzr Mar 26, 2006 18:09 pm

emre ve taverna burda ahkam kesmeyin lütfen...
nekadar barışsever olduğunuzu gördük...
anlayan anladı sanırım ..çünkü link altta...
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
gslibarış
İHRAÇ EDİLMİŞTİR
İletişim:

Re: MÜZİK PİYASASI İFLAS ETTİ

Mesajgönderen gslibarış » Sal Mar 28, 2006 19:30 pm

skdn yazdı::twisted:
MÜZİK PİYASI ARTIK BİTTİ NERDE BELDEN AŞASINI ANLATAN ŞARKI VAR ONLARI DİNLİYORUZ NERDE O ESKİ ŞARKILAR NERDE....
NE DEMİŞ BİR ÜSTADIMIZ ''BİR TATLI HUZUR ALMAYA GELDİM KALAMIŞTAN''
bence mzüik piyasası bitmedi şu anda ülkede bi şebnem ferah bi teoman bi özlem tekin varsa müzik ölmemiştir. zaten haziranda yepyeni bi grup çıkıoooo süper bişi bekleyinnnnn
ÜYELİĞİ KABUL EDİLMEYEN YA DA İHRAÇ EDİLEN ÜYE

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Pzt Eyl 10, 2007 11:13 am

bence bıttı.2000 ylına gırdıgımızden berı pekte guzel sarkılarla karsılasmadık dusuncesındeyım.ne bılım 90'lı yıllar daha bı guseldı daha cok emek cardı sarkılarda.ustelık pıyasada kendını sarkıcı sanan cok kısı var.eskıler takılıyorum ben
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Sal Eyl 11, 2007 17:08 pm

piyasada iyi şarkılar var, yok diyemem fakat genel olarak eskiler aranıyor tabiki ...
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Sal Eyl 11, 2007 21:12 pm

emre yilmaz yazdı:söz konusu PARA, ŞÖHRET ve AVRUPA YALAKALIĞI olunca "müzik" yapma kaygısı kalmıyor. 1999 dan beri ne tv izliyorum ne de radyo dinliyorum. Gördüğüm her klipte çıplak kadınlar, öpüşme sahneleri, saçma sapan dans figürleri... ne varsa eskilerde var . Çünkü eski şarkılarda biz varız.

COK HAKLISIN KARDESIM... NERDE O ESKI SARKILAR...?

McFly

Mesajgönderen McFly » Sal Eyl 18, 2007 13:48 pm

COK DOGRU ISTE TAM BUNU ACMAYI DUSUNUYORDUM AMA ARKADASLAR SUNU DA UNUTMAYALIM KI KORSAN MP3'E KARSI DUYARLI OLALIM BEN SAHSEN ARTIK INDIRMIYORUM MUZIK PIYASASI DA BAYAGI BIR DUSUSTE IYI KOTU BELLI DEGIL KURUNUN YANINDA YAŞ DA YANIYOR MALESEF

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Sal Eyl 18, 2007 13:57 pm

habire gelen gideni aratıyo bu piyasada

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Sal Eki 23, 2007 21:16 pm

rezil durumda oldugunu biliyorum ama yine de bitti demeye gonlum razi olmuyor sayilari oldukca azalmis olan buyuk ustalar olmasaydi bitti derdim
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Sal Eki 23, 2007 21:19 pm

fakat gslibaris in da soyledigi dogru okudum ve yanlis yaptigimi anladim muzige guzel hizmet edenler var ama olayi muzigin disina tasiyanlar da cok fazla...
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Prş Eki 25, 2007 13:46 pm

Bencede Müzik Piyasası Ölmüştür....

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cum Eki 26, 2007 13:38 pm

black_metallist yazdı:kardeşim mor ve ötesi kurban demir demirkan gibi adamlara laf etmeyelim harbi müzik yapıyolar ben sert müzik severim

ben gene diyorum sevmeyen saygı duysun kırıcı yorumlar yapmasınlar

aynen.

Kullanıcı avatarı
USTA
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen USTA » Cmt Eki 27, 2007 19:43 pm

Haber Aktüel ile Murat Göğebakan arasında geçen konuşmadan kısa bir bölüm bu konuya çok iyi bir cevap diye düşünüyorum arkadaşlar.

Batı kültürün de inanılmaz şekilde pazarlama sistemi var, satış sistemi var. Oysa biz de son 5 yılda daha yeni yeni girmeye başladı. Anlatabildim mi? Yani sistem içerisinde bu. Gelelim müzikal yapının içerisinde dünyanın 4–4 lük ritim eğer batı kültüründe varsa bizde de var 4–4 lük ritim. Batı da 6–8’lik var bizde de var. Hatta biz de üstüne 3–4 lük var. Daha fazlası var. Hepsi bizde var onlarda yok. O zaman geriye ne kalıyor. Ana sistem içerisinde birinin müzikal yapısı diğerinin pazarlama tekniğini birleştirmek. İkisini de bir araya getirebiliyor muyuz? Hayır. Getiremiyoruz. Neden? Çünkü öbüründe bir Anglo Sakson düzeni var. Anglo Sakson düzeni hiçbir zaman kabul etmiyor. ‘Ben ve sadece benim çocuklarım burada başarılı olacaktır. Onlar olmayacaktır.’ diyor. Neden diyeceksin değil mi? Ben de sana sorayım. Ne kadar maaş alıyorsun? Ay da ne kadar kazanıyorsun?

- …

Güzel. Kaç kardeşsiniz.

— Dört kardeş.

Aile olarak… Milyar para kazanıyorsunuz ve biri size gelse her ay bana 10 milyar para ver dese verir misin?

— Hayır, vermem.

Aynı şey. Vermezsin. O düzenekte bize vermiyor. Pastayı paylaştırmıyor. Çünkü bizler gelirsek onlar aç kalacaklar. Onun içindir ki 2000’li yıllar da konuşma müziği dediğimiz diğer adı rock müziği çıktı piyasaya. Artık kandılar, üretim bitti. Her şey bitti. Bu sefer küfürlü konuşmalar başladı. Melodiler tıkandı onlarda. Bitti. Şimdi konuşma da bitiyor. Ne kaldı geriye? Bu sistem 60’lı yıllarda önce İspanyol müziğini aldı sonra Latin müziğini aldılar. Meksika, Güney Amerika falan. 90’lar da rock sentezini bitirip pop sentezine geçtiler. Ama 2000’lerde bittiler. Kalmadı. Geriye bir tek doğu kültürü kaldı. Direniyorlar. Gidebildikleri yere kadar gidiyorlar.