BANA GÖRE REZALET

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
emre yilmaz
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

BANA GÖRE REZALET

Mesajgönderen emre yilmaz » Cmt Eki 20, 2007 17:57 pm

Resim

03/02/2007 tarihli Radikal Gazetesi:

"... Şundan eminiz: Her iki sanatçı da yaşasaydı, bugün kol kola ve 'Biz Ermeniyiz' diyerek yürüyeceklerdi. Barış Manço ve Cem Karaca, farklı noktalarda Türkiye'nin değerlerini simgeliyorlardı ama buluştukları nokta aynıydı: İnsanlık."

Şu yazılanlara bir bakarmısınız. insanlığın değerini "ermeniyiz" demekte buluyorlar. yetmiyormuş Gibi iki büyük TÜRK ozanını kendi emellerine alet ediyorlar. :kizgin: :kizgin:

İşte Kaynak :arrow: http://213.243.28.22/ek_haber.php?ek=ct ... tarihi=YOK

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Cmt Eki 20, 2007 21:54 pm

ikiside ermeniyiz demezdi bundan adım kadar eminim ermeniyiz deyince insanlık oluyor bu saçmalıkları ancak böyle sapık düşüncelere sahip bu gibi gazeteler yazarlar.ÖLENE KADAR TÜRKÜZ TÜRKÇÜYÜZ ATATÜKÇÜYÜZ :!:
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Pzr Eki 21, 2007 00:52 am

turkerr yazdı:ikiside ermeniyiz demezdi bundan adım kadar eminim ermeniyiz deyince insanlık oluyor bu saçmalıkları ancak böyle sapık düşüncelere sahip bu gibi gazeteler yazarlar.ÖLENE KADAR TÜRKÜZ TÜRKÇÜYÜZ ATATÜKÇÜYÜZ :!:
:alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Pzr Eki 21, 2007 00:53 am

Paylaşım İçin Teşekkürler...

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Eki 21, 2007 01:02 am

Barış Manço sol,Cem Karaca komünüst görüşe sahip idi.Radikal gazetesi ise sol görüşlüdür.şimdi elimizde bunlar var.gelelim yazıyı yorumlamaya:

yazıyı okuduğumda bir bölümde Barış Manço ve Cem Karaca görüş ayrılığı yaşıyor(yazara göre.ben demiyorum)yazar demiş ki "Barış Manço, 'Aslında solcuyum' açıklamaları yapıyor ve sol yumruğu havada şarkılar söylüyordu; bir yandan MHP gecelerine katılmayı ihmal etmeyerek..."burada Barış Manço'nun sol görüşlü olup nasıl MHPlilerle ilişki kurduğuna sitem eder gibi yazmış sanki.
Emre arkadaşımın yazdıp tepki gösterdiği cümle ilk başta itici geliyor evet.Fakat yazıyı okuyunca şunu anladım:
Yazara göre Barış Manço , Cem Karaca kadar "solcu" değil.Ardından da demiş ki
"Her iki sanatçı da yaşasaydı, bugün kol kola ve 'Biz Ermeniyiz' diyerek yürüyeceklerdi. Barış Manço ve Cem Karaca, farklı noktalarda Türkiye'nin değerlerini simgeliyorlardı ama buluştukları nokta aynıydı: İnsanlık"
Bu şu anlama geliyor.Solcular biliyorsunuz bu cinayete çok tepkili.
Dolayısıyla düşmanlık adına bir canın daha gitmesine bu iki üstadın yaşasalardı tepki vereceklerini dile getirmiş...siyasi amaçtan ziyade sadece insanlık için.

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Eki 21, 2007 01:04 am

34BM777 yazdı:[quote="turkerr".ÖLENE KADAR TÜRKÜZ TÜRKÇÜYÜZ ATATÜKÇÜYÜZ :!:
:alkis: :alkis:[/quote]
aynen :alkis: :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Pzr Eki 21, 2007 01:29 am

her ikisininde siyasi görüşleri zamanla değişti son dönemlerinde görüşleri 70li yılllarla farklıydı ama sonucta asla ermeniyiz demeyeceklerdi insanlık namınada olsa ben böyle inanıyorum
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Pzt Eki 22, 2007 13:25 pm

34BM777 yazdı:
turkerr yazdı:ikiside ermeniyiz demezdi bundan ad�m kadar eminim ermeniyiz deyince insanl�k oluyor bu sa�mal�klar� ancak b�yle sap�k d���ncelere sahip bu gibi gazeteler yazarlar.�LENE KADAR T�RK�Z T�RK��Y�Z ATAT�K��Y�Z :!:
:alkis: :alkis:
aynen katiliyorum kardes bir TURK evladi kalkipda ermeniler gibi bi pisliklerin adini agzina almazdi asla cunki o insan(BARIS MANCO)gercek bir TURK insaniydi ve hep :roportajlarda ,programlarda dediyi bi sey vardi ben TURKUM arkadas ve bununlada mutluyum qururluyum

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Pzt Eki 22, 2007 22:50 pm

--yok biz ermeniyiz....yok türk yunan dostluğu...yok AB...
NE DEMİŞ ATALARIMIZ AYIDAN POST GAVURDAN DOST OLMAZ...LÜTFEN TARİHİMİZE VE BUGÜNLERE BAKIN...
KENDİLERİ UTANMADAN BİZ ERMENİYİZ DİYEBİLİRLER..NEDEN ÖLMÜŞ VE TÜRKLÜĞÜNDEN VE İSLAMİ İNAN.LARI SAĞLAM OLAN İKİ TÜRK OZANINI BÖYLE PİS EMELLERİNE ALET EDİYORLAR... :cinnet:
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Sal Eki 23, 2007 04:59 am

BENCE BU SACMA YAZIYI YAZANLARA BIRAKIN SU SACMALIKLARI DA FAYDALI ISLERE YORUN SU BOS KAFANIZI DERLERDI... :geberdim: