FB BJK GS TS formaların ARKASINA barış manco ismi YAZDIRMA
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- gokhankaraduman
- Profesyonel

- İletişim:
Sevgili Batu resimde Barış abi'nin elinde görülen Dosya bende var ama içerisinde sadece ingilizce olarak Biografisi yer alıyor o kadar onun dışında da bir kaç fotoğaf var.
Barış ve Sevgi Dileklerimle
Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
http://www.barismanco7-77dd.com
www.gokhankaraduman.net
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
- alp1985alp
- Kıdemli Üye

bunu anca barışseverler ve bilinçli insanlar yaparlar fanatizmin holiganizmin esiri olmuş tribün şakşakçıları değil...
taraftar olmak sportmen olmaktır ama ahlakın olmadığı şikenin şaibenin gırla gittiği yerde spor olmaz ben bu yüzden bu fikre karşıyım...
ha biz Barışseverler olarak kendi memleketimizin formalarının arkasına yazdırırız salt gs fb ts bjk olması gerekmez ama bunu anlatabilmek lazım
taraftar olmak sportmen olmaktır ama ahlakın olmadığı şikenin şaibenin gırla gittiği yerde spor olmaz ben bu yüzden bu fikre karşıyım...
ha biz Barışseverler olarak kendi memleketimizin formalarının arkasına yazdırırız salt gs fb ts bjk olması gerekmez ama bunu anlatabilmek lazım
Benim bir başlıgım var CALIŞTIGIM İŞYERİNDE BARIŞMANCO RESMİ onada bir yorum yazarsan çok sevinirim....alp1985alp yazdı:bunu anca barışseverler ve bilinçli insanlar yaparlar fanatizmin holiganizmin esiri olmuş tribün şakşakçıları değil...
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
bence enguzeli bu ben sana hak veriyorum kardes bana gore de bu en iyisi ben de bayern munchen klubunun 13 numarasina yapdirmayi dusunuyorumk34BM777 yazdı:Anlatabilmek i�inde cesaretli olmak laz�m hayatta dimi karde�im tutugun bir futbol tak�m�n�n formas�na bar�� manco yazsan ve onuodana assan �erceveli yapsan caml� g�zel olmazm�.... BEN galatasaray ma�lar�nda giyiyom ve �ok g�zel reklam oluyor bar�� manco ad�na....
km_manco1325 yazdı:bence enguzeli bu ben sana hak veriyorum kardes bana gore de bu en iyisi ben de bayern munchen klubunun 13 numarasina yapdirmayi dusunuyorumk34BM777 yazdı:Anlatabilmek i�inde cesaretli olmak laz�m hayatta dimi karde�im tutugun bir futbol tak�m�n�n formas�na bar�� manco yazsan ve onuodana assan �erceveli yapsan caml� g�zel olmazm�.... BEN galatasaray ma�lar�nda giyiyom ve �ok g�zel reklam oluyor bar�� manco ad�na....
Sağol Kardeş Düşüncen İçin SOMUT şeyler yapmak lazım kardeş dimi düşünmemiz güzel ama onu göstermek lazım herkese dimi..Ben Birgün Pendikde Geziyordum Formamla bayan ve erkek arkdaşlar bayan barış manço diye futbolcumu var dedi yanındaki çocukta hayranı oldugu sanatçının ismini yazmış dedi giderken duydum arkamdan bunca kaçtane yorum yapılıyordur iyi veya kötü Bilsinler biz barış mançoyu ne kadar çok delicesine sevdimizi dimi dostum..
- gokhankaraduman
- Profesyonel

- İletişim:
Ben Bu Fikri Savunmuyorum Milli Takım harici hiç bir takımın formasında onun adının olması normal değil
Barış ve Sevgi Dileklerimle
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
yo hayir sana katilmiyorum belki ben turk degilim ben baska milletdenim ama BARIS MANCOyu cok seviyorum e ozaman ne olacak ki benim sevdiyim insanin adini yine sevdiyim baska klubun formasina yazamayacakmiyim yani ama bu haksizlik degilmi sizce ?gokhankaraduman yazdı:Ben Bu Fikri Savunmuyorum Milli Tak�m harici hi� bir tak�m�n formas�nda onun ad�n�n olmas� normal de�il
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
saolasin kardes bence de tum dunya bilmesi lazim bizim BARIS abeyi nasin sevdiyimizi ama bunu bilmeselerde olur34BM777 yazdı:km_manco1325 yazdı:bence enguzeli bu ben sana hak veriyorum kardes bana gore de bu en iyisi ben de bayern munchen klubunun 13 numarasina yapdirmayi dusunuyorumk34BM777 yazdı:Anlatabilmek i�inde cesaretli olmak laz�m hayatta dimi karde�im tutugun bir futbol tak�m�n�n formas�na bar�� manco yazsan ve onuodana assan �erceveli yapsan caml� g�zel olmazm�.... BEN galatasaray ma�lar�nda giyiyom ve �ok g�zel reklam oluyor bar�� manco ad�na....
Sa�ol Karde� D���ncen ��in SOMUT �eyler yapmak laz�m karde� dimi d���nmemiz g�zel ama onu g�stermek laz�m herkese dimi..Ben Birg�n Pendikde Geziyordum Formamla bayan ve erkek arkda�lar bayan bar�� man�o diye futbolcumu var dedi yan�ndaki �ocukta hayran� oldugu sanat��n�n ismini yazm�� dedi giderken duydum arkamdan bunca ka�tane yorum yap�l�yordur iyi veya k�t� Bilsinler biz bar�� man�oyu ne kadar �ok delicesine sevdimizi dimi dostum..![]()
ÖZGÜR irade dostum... senbilirsin kararsenın istedigin formaya yazabilirsin...km_manco1325 yazdı:saolasin kardes bence de tum dunya bilmesi lazim bizim BARIS abeyi nasin sevdiyimizi ama bunu bilmeselerde olur34BM777 yazdı:km_manco1325 yazdı:bence enguzeli bu ben sana hak veriyorum kardes bana gore de bu en iyisi ben de bayern munchen klubunun 13 numarasina yapdirmayi dusunuyorumk34BM777 yazdı:Anlatabilmek i�inde cesaretli olmak laz�m hayatta dimi karde�im tutugun bir futbol tak�m�n�n formas�na bar�� manco yazsan ve onuodana assan �erceveli yapsan caml� g�zel olmazm�.... BEN galatasaray ma�lar�nda giyiyom ve �ok g�zel reklam oluyor bar�� manco ad�na....
Sa�ol Karde� D���ncen ��in SOMUT �eyler yapmak laz�m karde� dimi d���nmemiz g�zel ama onu g�stermek laz�m herkese dimi..Ben Birg�n Pendikde Geziyordum Formamla bayan ve erkek arkda�lar bayan bar�� man�o diye futbolcumu var dedi yan�ndaki �ocukta hayran� oldugu sanat��n�n ismini yazm�� dedi giderken duydum arkamdan bunca ka�tane yorum yap�l�yordur iyi veya k�t� Bilsinler biz bar�� man�oyu ne kadar �ok delicesine sevdimizi dimi dostum..![]()
- fatix burak
- Kıdemli Üye

Merhaba arkadaşlar.
Bu foruma ilk iletim olacak. Herşeyden önce Barış Manço'yu yürekten sevenlerle birlikte olmak benim adıma muazzam bir duygu. Hepinizi bu forum aracılığıyla selamlıyorum.
İlk iletim için bir başlık arıyordum ve gözüme bu başlık çarptı. Gerçekten çok hoş bir fikir. Düşünen arkadaşa bin kere teşekkür.
Bir Trabzonspor'lu olarak formama "Barış Manço" yazmak bana tarif edilemez bir gurur yaşatacaktır.
Sevgiler...
Bu foruma ilk iletim olacak. Herşeyden önce Barış Manço'yu yürekten sevenlerle birlikte olmak benim adıma muazzam bir duygu. Hepinizi bu forum aracılığıyla selamlıyorum.
İlk iletim için bir başlık arıyordum ve gözüme bu başlık çarptı. Gerçekten çok hoş bir fikir. Düşünen arkadaşa bin kere teşekkür.
Bir Trabzonspor'lu olarak formama "Barış Manço" yazmak bana tarif edilemez bir gurur yaşatacaktır.
Sevgiler...
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR