BARIŞ MANÇO VE PEYGAMBER EFENDİMİZ
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
- Profesyonel
- İletişim:
BARIŞ MANÇO VE PEYGAMBER EFENDİMİZ
arkadaşlar barış abimizin bazı şarkılarının sözleri peygamber efendimizin hadisleriyle birebir örtüşüyor mesela peygamber efendimiz bir hadis-i şerifinde "komşusu açken tok yatan bizden değildir" derken barış abimiz ise sarı çizmeli mehmet ağa şarkısının bir bölümünde "yoksul görsen besle kaymak bal ile" diyor bunun yanısıra birçok şarkısında anlatmak istedikleri de peygamber efendimizin hadis-i şerifi ile birebir uyuyor peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?sizce barış abimiz bu güzel şarkılarını yazmadan önce çeşitli hadis kitaplarını incelemiş midir?ben incelemiştir diyorum ve bu konuyu siz sevgili barış manço dostlarıyla tartışıp konuşmak istiyorum
- hatice zuhal pala
- Profesyonel
Re: BARIŞ MANÇO VE PEYGAMBER EFENDİMİZ
katılıyorum sanabarışmançokolik yazdı:arkadaşlar barış abimizin bazı şarkılarının sözleri peygamber efendimizin hadisleriyle birebir örtüşüyor mesela peygamber efendimiz bir hadis-i şerifinde "komşusu açken tok yatan bizden değildir" derken barış abimiz ise sarı çizmeli mehmet ağa şarkısının bir bölümünde "yoksul görsen besle kaymak bal ile" diyor bunun yanısıra birçok şarkısında anlatmak istedikleri de peygamber efendimizin hadis-i şerifi ile birebir uyuyor peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?sizce barış abimiz bu güzel şarkılarını yazmadan önce çeşitli hadis kitaplarını incelemiş midir?ben incelemiştir diyorum ve bu konuyu siz sevgili barış manço dostlarıyla tartışıp konuşmak istiyorum
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR
barışmançokolik yazdı:arkadaşlar barış abimizin bazı şarkılarının sözleri peygamber efendimizin hadisleriyle birebir örtüşüyor mesela peygamber efendimiz bir hadis-i şerifinde "komşusu açken tok yatan bizden değildir" derken barış abimiz ise sarı çizmeli mehmet ağa şarkısının bir bölümünde "yoksul görsen besle kaymak bal ile" diyor bunun yanısıra birçok şarkısında anlatmak istedikleri de peygamber efendimizin hadis-i şerifi ile birebir uyuyor peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?sizce barış abimiz bu güzel şarkılarını yazmadan önce çeşitli hadis kitaplarını incelemiş midir?ben incelemiştir diyorum ve bu konuyu siz sevgili barış manço dostlarıyla tartışıp konuşmak istiyorum
MUTLAKA INCELEMISTIR. SADECE SARKI YAZMADAN ONCE DEGIL, BENCE HER ZAMAN INCELEMISTIR....
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
barışmançokolik yazdı:arkadaşlar barış abimizin bazı şarkılarının sözleri peygamber efendimizin hadisleriyle birebir örtüşüyor mesela peygamber efendimiz bir hadis-i şerifinde "komşusu açken tok yatan bizden değildir" derken barış abimiz ise sarı çizmeli mehmet ağa şarkısının bir bölümünde "yoksul görsen besle kaymak bal ile" diyor bunun yanısıra birçok şarkısında anlatmak istedikleri de peygamber efendimizin hadis-i şerifi ile birebir uyuyor peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?sizce barış abimiz bu güzel şarkılarını yazmadan önce çeşitli hadis kitaplarını incelemiş midir?ben incelemiştir diyorum ve bu konuyu siz sevgili barış manço dostlarıyla tartışıp konuşmak istiyorum
arkadasim oncelikle iyi tespit etmissin kutlarim seni demekki baris abimizde hadislerden etkilenip bunu eserlerine yanistmis ne gusel bizede bunlari sunmasi
Emre başkaya