Hani Baris Abinin Evini Cöplük götürüyor Meselesi

Barış Manço'nun anısına yapılan her türlü etkinliğin konuşulacağı, planlanacağı ve tartışılacağı forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Cmt Eyl 01, 2007 13:27 pm

yar_ola yazdı:SELAM YAZILARI OKUDUM ARKADAŞLAR YA ARAMIZDA OKUYAN CALIŞAN UZAKDA OLAN VAR ÖYLE BİRGÜN OLMASI LAZIMKİ HEP BİRLİKTE GİDİP ORADA YÜZYÜZE HEM KONUŞUR HEMDE TEMİZLİK YAPAR HEMDE BİZ BARIŞ SEVERLERİ BİR BÜTÜN OLARAK GÖRMELERİNİ İSTERİM MESELA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI HERYER TATİL NEDERSİNİZ SAYGILARIMLA

cok iyi olur da, yalniz o kadar insan orada temizlik yapa bilir mi? :(
daha kucuk gruplar halinde gidilmesi daha iyi olmazmi?

Kullanıcı avatarı
yar_ola
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen yar_ola » Pzr Eyl 02, 2007 02:35 am

selam com bende hepimiz bahceye dolalım demiyorum zaten değişik şeyler yapılır benim asıl demek istediğim berış severleri orada görünmrsi kalabalık olsak daha iyi olur bence saygılar benden sana
ben bilirim

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Pzr Eyl 02, 2007 23:01 pm

yar_ola yazdı:selam com bende hepimiz bahceye dolalım demiyorum zaten değişik şeyler yapılır benim asıl demek istediğim berış severleri orada görünmrsi kalabalık olsak daha iyi olur bence saygılar benden sana

merheba, yar ola.benden de size sevgiler, saygilar... yanlis anladiysam ozur dilerim.

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Pzr Eyl 02, 2007 23:03 pm

ayrica bu islerin Baris abimizin dogum gununde yapilmasinin daha iyi olacagi kanaatindeyim. saygilar...