beyenmediğiniz şarkılar..
Moderatörler: barışhayranı, Mod
beyenmediğiniz şarkılar..
Barış Mançocun sevilmeyen ancak bestesi olabilir. o saydığınız beyenmediğiniz şarkıların sözlerine bakarsanız şu anki snatçıların o kadar bile anlamlı ve düşündürücü sözleri yoktur.
Re: beyenmediğiniz şarkılar..
terra yazdı:Barış Mançocun sevilmeyen ancak bestesi olabilir. o saydığınız beyenmediğiniz şarkıların sözlerine bakarsanız şu anki snatçıların o kadar bile anlamlı ve düşündürücü sözleri yoktur.
bana göre sevilmeyen hiç bir parçası yok çünkü hepsinin yeri ayrı mesela ayı şarkısını herhalde cenazede söylenmez
baris abi'nin sevmedigim hicbir parcasi yok...fakat dort kapi adli parcasinin bas bolumunde bas gitarda bir metronom problemi duyuyordum ve Allah Allah diyordum...o donemde bu kadar kaliteli ve saglikli bir album olmasina ragmen her acidan. nasil boyle birsey olur... meger sonradan ogrendigim kadariyla o parcada bir kanal sizmasi olmus ve davul da tekrar calinmis yani teknik bir hadise... ogrendigimde icim rahatlamisti 
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''
Re: beyenmediğiniz şarkılar..
bu konuyu açan arkadaşı kınıyomterra yazdı:Barış Mançocun sevilmeyen ancak bestesi olabilir. o saydığınız beyenmediğiniz şarkıların sözlerine bakarsanız şu anki snatçıların o kadar bile anlamlı ve düşündürücü sözleri yoktur.
- barışhayranı
- Moderator

Kesinlikle hepsi mükemmel bana göre 45'liklerinden albümlerine kadar hiç abartmıyorum.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim: