FB BJK GS TS formaların ARKASINA barış manco ismi YAZDIRMA

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Sal Ağu 28, 2007 05:41 am

Sağol batuhan düşüncen için ama fazla konuyu saptırmayalım gs liydi fb liydi veya digertakımlar diye bişey yok benim istediğim barış mançnun ismi rengarenk olsun :alkis:

Kullanıcı avatarı
gokhankaraduman
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen gokhankaraduman » Sal Ağu 28, 2007 10:45 am

Sevgili Batu resimde Barış abi'nin elinde görülen Dosya bende var ama içerisinde sadece ingilizce olarak Biografisi yer alıyor o kadar onun dışında da bir kaç fotoğaf var.
Barış ve Sevgi Dileklerimle
Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman

0535 744 78 68
http://www.barismanco7-77dd.com
www.gokhankaraduman.net

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Sal Ağu 28, 2007 10:46 am

bence de guzel ama sadece gs da olsa daha iyi olur :alkis:
cunki BARIS MANCO KOYU GSli

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Sal Ağu 28, 2007 17:23 pm

doğrudur Gökhan abi senin dedigin şeyde vardır ama bende öyle bişey oldugundan eminim bendede ingilizce biografisi yoktu :)

Kullanıcı avatarı
alp1985alp
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen alp1985alp » Pzt Eki 15, 2007 22:39 pm

bunu anca barışseverler ve bilinçli insanlar yaparlar fanatizmin holiganizmin esiri olmuş tribün şakşakçıları değil...

taraftar olmak sportmen olmaktır ama ahlakın olmadığı şikenin şaibenin gırla gittiği yerde spor olmaz ben bu yüzden bu fikre karşıyım...

ha biz Barışseverler olarak kendi memleketimizin formalarının arkasına yazdırırız salt gs fb ts bjk olması gerekmez ama bunu anlatabilmek lazım

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Sal Eki 16, 2007 01:39 am

Anlatabilmek içinde cesaretli olmak lazım hayatta dimi kardeşim tutugun bir futbol takımının formasına barış manco yazsan ve onuodana assan çerceveli yapsan camlı güzel olmazmı.... BEN galatasaray maçlarında giyiyom ve çok güzel reklam oluyor barış manco adına....

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Sal Eki 16, 2007 01:41 am

alp1985alp yazdı:bunu anca barışseverler ve bilinçli insanlar yaparlar fanatizmin holiganizmin esiri olmuş tribün şakşakçıları değil...

taraftar olmak sportmen olmaktır ama ahlakın olmadığı şikenin şaibenin gırla gittiği yerde spor olmaz ben bu yüzden bu fikre karşıyım...

ha biz Barışseverler olarak kendi memleketimizin formalarının arkasına yazdırırız salt gs fb ts bjk olması gerekmez ama bunu anlatabilmek lazım
Benim bir başlıgım var CALIŞTIGIM İŞYERİNDE BARIŞMANCO RESMİ onada bir yorum yazarsan çok sevinirim....

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Sal Eki 16, 2007 18:19 pm

34BM777 yazdı:Anlatabilmek i�inde cesaretli olmak laz�m hayatta dimi karde�im tutugun bir futbol tak�m�n�n formas�na bar�� manco yazsan ve onuodana assan �erceveli yapsan caml� g�zel olmazm�.... BEN galatasaray ma�lar�nda giyiyom ve �ok g�zel reklam oluyor bar�� manco ad�na....
bence enguzeli bu ben sana hak veriyorum kardes bana gore de bu en iyisi ben de bayern munchen klubunun 13 numarasina yapdirmayi dusunuyorumk

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Sal Eki 16, 2007 18:32 pm

km_manco1325 yazdı:
34BM777 yazdı:Anlatabilmek i�inde cesaretli olmak laz�m hayatta dimi karde�im tutugun bir futbol tak�m�n�n formas�na bar�� manco yazsan ve onuodana assan �erceveli yapsan caml� g�zel olmazm�.... BEN galatasaray ma�lar�nda giyiyom ve �ok g�zel reklam oluyor bar�� manco ad�na....
bence enguzeli bu ben sana hak veriyorum kardes bana gore de bu en iyisi ben de bayern munchen klubunun 13 numarasina yapdirmayi dusunuyorumk

Sağol Kardeş Düşüncen İçin SOMUT şeyler yapmak lazım kardeş dimi düşünmemiz güzel ama onu göstermek lazım herkese dimi..Ben Birgün Pendikde Geziyordum Formamla bayan ve erkek arkdaşlar bayan barış manço diye futbolcumu var dedi yanındaki çocukta hayranı oldugu sanatçının ismini yazmış dedi giderken duydum arkamdan bunca kaçtane yorum yapılıyordur iyi veya kötü Bilsinler biz barış mançoyu ne kadar çok delicesine sevdimizi dimi dostum.. :alkis:

Kullanıcı avatarı
gokhankaraduman
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen gokhankaraduman » Sal Eki 16, 2007 18:37 pm

Ben Bu Fikri Savunmuyorum Milli Takım harici hiç bir takımın formasında onun adının olması normal değil
Barış ve Sevgi Dileklerimle

Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği

İstanbul Sorumlusu

Gökhan Karaduman

0535 744 78 68

http://www.barismanco7-77dd.com

www.gokhankaraduman.net

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Sal Eki 16, 2007 18:48 pm

gokhankaraduman yazdı:Ben Bu Fikri Savunmuyorum Milli Takım harici hiç bir takımın formasında onun adının olması normal değil

:alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Prş Eki 18, 2007 09:35 am

gokhankaraduman yazdı:Ben Bu Fikri Savunmuyorum Milli Tak�m harici hi� bir tak�m�n formas�nda onun ad�n�n olmas� normal de�il
yo hayir sana katilmiyorum belki ben turk degilim ben baska milletdenim ama BARIS MANCOyu cok seviyorum e ozaman ne olacak ki benim sevdiyim insanin adini yine sevdiyim baska klubun formasina yazamayacakmiyim yani ama bu haksizlik degilmi sizce ? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Prş Eki 18, 2007 09:37 am

34BM777 yazdı:
km_manco1325 yazdı:

Sa�ol Karde� D���ncen ��in SOMUT �eyler yapmak laz�m karde� dimi d���nmemiz g�zel ama onu g�stermek laz�m herkese dimi..Ben Birg�n Pendikde Geziyordum Formamla bayan ve erkek arkda�lar bayan bar�� man�o diye futbolcumu var dedi yan�ndaki �ocukta hayran� oldugu sanat��n�n ismini yazm�� dedi giderken duydum arkamdan bunca ka�tane yorum yap�l�yordur iyi veya k�t� Bilsinler biz bar�� man�oyu ne kadar �ok delicesine sevdimizi dimi dostum.. :alkis:
saolasin kardes bence de tum dunya bilmesi lazim bizim BARIS abeyi nasin sevdiyimizi ama bunu bilmeselerde olur

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Cum Eki 19, 2007 02:49 am

km_manco1325 yazdı:
34BM777 yazdı:
km_manco1325 yazdı:

Sa�ol Karde� D���ncen ��in SOMUT �eyler yapmak laz�m karde� dimi d���nmemiz g�zel ama onu g�stermek laz�m herkese dimi..Ben Birg�n Pendikde Geziyordum Formamla bayan ve erkek arkda�lar bayan bar�� man�o diye futbolcumu var dedi yan�ndaki �ocukta hayran� oldugu sanat��n�n ismini yazm�� dedi giderken duydum arkamdan bunca ka�tane yorum yap�l�yordur iyi veya k�t� Bilsinler biz bar�� man�oyu ne kadar �ok delicesine sevdimizi dimi dostum.. :alkis:
saolasin kardes bence de tum dunya bilmesi lazim bizim BARIS abeyi nasin sevdiyimizi ama bunu bilmeselerde olur
ÖZGÜR irade dostum... senbilirsin kararsenın istedigin formaya yazabilirsin...

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Sal Eki 23, 2007 05:42 am

BENCE BIR FORMADA KENARLARI BIR KAC YER BOLUNUP TAKIMLARIN RENKLERI VE ORTADA BARIS MANCO 77 NUMARA YAZILMASI DAHA IYI OLUR, CUNKU O E-V-R-E-N-S-E-L-D-I.

Kullanıcı avatarı
fatix burak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen fatix burak » Prş Kas 08, 2007 13:30 pm

Helal olsun kardeşil bu gS forması ile 77 çok süper olmuş
fatih burak

Kullanıcı avatarı
Kaya
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen Kaya » Prş Oca 31, 2008 20:55 pm

Merhaba arkadaşlar.

Bu foruma ilk iletim olacak. Herşeyden önce Barış Manço'yu yürekten sevenlerle birlikte olmak benim adıma muazzam bir duygu. Hepinizi bu forum aracılığıyla selamlıyorum.

İlk iletim için bir başlık arıyordum ve gözüme bu başlık çarptı. Gerçekten çok hoş bir fikir. Düşünen arkadaşa bin kere teşekkür.

Bir Trabzonspor'lu olarak formama "Barış Manço" yazmak bana tarif edilemez bir gurur yaşatacaktır.

Sevgiler...

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Prş Oca 31, 2008 21:13 pm

Ya zaten Galatasaray lisesi bi öğrenci elbet Galatasaray'ı tutar.Barış abimizin Galatasaraylılığından şüphemiz yok.GS TV'de Sultaniye diye bi program vardı onda Barış abimizin Galatasarayı tuttugu söylenmişti
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
dragonfly
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen dragonfly » Cum Ara 12, 2008 02:18 am

Şahsen Barış Abi ve futbol olgusunu bir arada düşününce, bana birbirine uzak geliyor ama popüler futbol klüplerimizin taraftarı olan arkadaşlarımızın
formaların arkasına Barış Manço yazdırmaları, kendisinin hatırlanması için güzel bir fikir

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cum Ara 12, 2008 12:48 pm

fotoraf güzel kardeşim bizimle paylaştığın için eline sağlık

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Cmt Oca 24, 2009 23:41 pm

renkler farklı bile olsa birşey aynı olmalı:Barış Manço sevgisi

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel