GELECEĞİN BARIŞ MANÇOSU

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Prş Ağu 09, 2007 03:19 am

sil
En son harlemci tarafından Cmt Ağu 11, 2007 00:51 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

mistrijah
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mistrijah » Prş Ağu 09, 2007 03:55 am

ben acikca soyleyebilirim ki Baris Manco olmasaydi ben 13 yaslarimdayken muzige asik olmazdim, severdim ama asik olmazdim, bende Baris Manconun cok buyuk etkisi vardir, albumdeki sozler,muzikler duzenlemeler benim, ve bu Baris Manco etkisi cok his ediliyor, ben kendimi ben olarak sadece ucuncu ya da dorduncu albumumde gosterebilecegim, cunku gercekten cok buyik etskisi vardir bende ve hic bir zaman saklamaya ya da inkar etmeye calismadim...

ikinci album icin az kaldi ve orada biraz daha kendimi buldum diyebilirim,
ama insanlarin bilmesini isterim ki bemim yaptigim olay kesinlikle taklit
degildir, ben sadece icimdeki duygulari sunuyorum ve gercekten cok etkilendim
Baris Manco dan..

yine soyleyim ki Baris Manco sayesinde ben muzige Asik oldum ve hala asigim:)

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Prş Ağu 09, 2007 17:08 pm

mistrijah yazdı:ben acikca soyleyebilirim ki Baris Manco olmasaydi ben 13 yaslarimdayken muzige asik olmazdim, severdim ama asik olmazdim, bende Baris Manconun cok buyuk etkisi vardir, albumdeki sozler,muzikler duzenlemeler benim, ve bu Baris Manco etkisi cok his ediliyor, ben kendimi ben olarak sadece ucuncu ya da dorduncu albumumde gosterebilecegim, cunku gercekten cok buyik etskisi vardir bende ve hic bir zaman saklamaya ya da inkar etmeye calismadim...

ikinci album icin az kaldi ve orada biraz daha kendimi buldum diyebilirim,
ama insanlarin bilmesini isterim ki bemim yaptigim olay kesinlikle taklit
degildir, ben sadece icimdeki duygulari sunuyorum ve gercekten cok etkilendim
Baris Manco dan..

yine soyleyim ki Baris Manco sayesinde ben muzige Asik oldum ve hala asigim:)
yola devam çalışmalarında yürekten başarılar dileirm.... :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Cum Ağu 17, 2007 14:01 pm

gelecegin BARIS MANCO'su degil de onu ornek alan bir insan var mi diye dusunecek olursak ben goremiyorum cunku elini uzattigi her iste en iyi olmasi yasantisi itibariyle belli bir kefeye oturtulamamasi ve tam bir misyon insani olmasi gerekir...
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

Kullanıcı avatarı
aykutkarakus
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen aykutkarakus » Pzr Ağu 19, 2007 15:47 pm

kimse onun yerini tutamaz ama arkadaşların dediği gibi ancak benzeyen yani ona yaklaşan olurdu

Kullanıcı avatarı
nrd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nrd » Pzt Ağu 20, 2007 03:40 am

geleceğin manço su diye birşey zaten olamz bu mümkün değil ama BARIŞ abimizin şarkısnda söylediği 40 YILDA BİR GELİR BARIŞ GİBİSİ ne yazıkki geldi ve daha doyamadan ayrıldı bu soruya koşullar ne olursa olsun BARIŞ AKARSU derimmmm......
Resim

Kullanıcı avatarı
satellite
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen satellite » Pzt Ağu 20, 2007 20:30 pm

BARIŞ MANÇO nun yeri ne dolar nede bir başkası onun velihatı olabilir o tek başına bi ekoldür ve daima öyle kalacaktır YOK MURAT KEKİLLİ YOK BARIŞ AKARSU VS VB... GEÇİN BUNLARI ARKADAŞLAR KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM :!:
Gamzedeyim deva bulmam...

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Sal Ağu 21, 2007 01:30 am

satellite yazdı:BARIŞ MANÇO nun yeri ne dolar nede bir başkası onun velihatı olabilir o tek başına bi ekoldür ve daima öyle kalacaktır YOK MURAT KEKİLLİ YOK BARIŞ AKARSU VS VB... GEÇİN BUNLARI ARKADAŞLAR KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM :!:

tahsının abının sozunune ustune soz soylemek bıze düşmez...
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM