Eline gitarı alan müzisyenim diyor
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
guitar_kaan
- Yeni Üye

Eline gitarı alan müzisyenim diyor
artık gercek hayatta eline gitarı alan herhes ben müzisyenim diyor be
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

BM yazdı:Örnek olarak:
Yeni bir tane şarkıcı çıktı. "Kutsi" diye. Şarkılarını hiç beğenmiyorum.![]()
![]()
Katılıyorum...
En son nehir taşçı tarafından Çrş Mar 29, 2006 15:37 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...
- black_metallist
- Profesyonel

-
BM
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

Arkadaslar muzisyenligi farklı degerlendiriyorsunuz gitar calıp sarkı soylemek muzik yapmak degildir sarkı ile muzik arasındaki farktır muzisyenlik caldıgı ensturumanı gitarla sabitlestirmeyelim herhangi bir enstruman olabilir gitar populer olamak için kullanılmaya baslanmıs bir ensturuman son zamanlarda kendim gitar ogretmeniyim bireysel olarak ve ogrencilerimin yuzde 90 ı populerlik için bu ensturumanı calmak istiyorlar ve pop gitar uzerine calısıyorlar sanatla bana gore uzaktan yakından alakası olamayan bir durum konservatuar okuyorum ve sanatın gerek gecmişini gerek bugununu cok iyi biliyorum ve
[degerlendirme sole olmalı her muzik yaptıgını sanan vatandas sanatcımı sanıyor kendini ????
Saygılarımla
[degerlendirme sole olmalı her muzik yaptıgını sanan vatandas sanatcımı sanıyor kendini ????
Saygılarımla
Zekii , Çevik Ve Ahlaksız....
- Bal_Böceği
- Profesyonel

Spasm yazdı:Arkadaslar muzisyenligi farklı degerlendiriyorsunuz gitar calıp sarkı soylemek muzik yapmak degildir
Saygılarımla
ÇOK HAKLISINIZ.her estruman çalan müzisyen olamaz.hele sanatçı asla olunmaz.
piyasada binlerce isim var ama hani barış abi gibisi....
asla barış abi gibi olamazlar... ama inşallah onun yolunda ilerleyen ve gelecekte çok başarılı olan müzisyenler ve sanatçılar yetişir.
- gitarcı fırat
- Gelişen Üye

- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
- gitarcı fırat
- Gelişen Üye

bana göre gitarı iyi çalmakla pek sanatçı olunmaz mesele yaptığın işin hakkını vermek insanları cezbedebilmek yoksaen iyi şekilde çal dinleyen olmadıktan sonra yenilikler getirmedikten sonra sadece iyi bir gitar çalıcı olarak kalınır yenilikler getiren kişi her zaman gündemde kalır yaptığı eserleri herkes alkışlar
- doner
- Forum Duayeni

- İletişim:
eskiden, sarkici olmak icin, gitar olsun baska birsey olsun, calabilmek zorundaydin, ve dijital olmadigi icin playbak o zamanlar olmadigi icin, live iyi bir sese sahip olmandir. bugün "bacaklar" ve "kiyak" SANATCI olmanin anahtari olmus, ne yazikki
selamlar
selamlar
Baris bir gün toprak olur....
sitelerim:
www.BarisManco.de.tt
www.Baris-Manco-Resim.de.tt
www.donerkayit.de.tt
sitelerim:
www.BarisManco.de.tt
www.Baris-Manco-Resim.de.tt
www.donerkayit.de.tt
doner yazdı:eskiden, sarkici olmak icin, gitar olsun baska birsey olsun, calabilmek zorundaydin, ve dijital olmadigi icin playbak o zamanlar olmadigi icin, live iyi bir sese sahip olmandir. bugün "bacaklar" ve "kiyak" SANATCI olmanin anahtari olmus, ne yazikki
selamlar
işin iyi tarafı doner kardeşim bu tip şimdiki yıldızlar ilerki yıllarda hatırlanma şansları kalmayacak ama barış abi gibi belli bir sınıf oluşturan insanlar daha çook hatırlayacak arkadaşım eşşek diyecek