cumhurbaşkanlığı meselesi!!!

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
barışmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

cumhurbaşkanlığı meselesi!!!

Mesajgönderen barışmania » Cum Ağu 10, 2007 00:04 am

asla siyasi bi amaç gütmeden yazıyorum!!!
sevgi ülkesinin cumhurbaşkanına ;
sen tüm insanların ortak noktasıydın herkesin herkesimin sende bulduğu bişeyler vardı gerek az gerek çok ama herkes ama herkes sende bişeylerini buluyordu...
derdin ya 2000li yılların cumhurbaşkanı olacağım ... ama hayat buna fırsat vermedii erken aldı seni bizden :gozyasi:
ilerigörüşlüydün herşeyi mükemmel algılayabiliyordun üstün bir insandın galiba 2000li yıllarda cumhurbaşkanlığı seçiminde sen olunca sorunsuz ve mutlu bir seçimle sen olcaktın cumhurbaşkanı ... kısmet değilmiş alllah seni çok seviyormuşki yanına aldı bizede bıraktıklarınla yetinmek kaldı sakın üzülme barış abi biz barış manço yu layık olacak şekilde taşıyoruz uğraşıyoruz umarım bişeyler yapabilioruzdur biliyorum sen cennetten meleklerle bizi izliyorsun ama sakın ağlama burda herkes seni çok seviyor :) sana çok ihtiyacım var seni çok özledim işte bir ihtiyac meselesi dahaydı bu cumhurbaşkanlığı meselesi... keşke sen olsaydın da sevgi ülkesinin cumhurbaşkanı ilan edilebilseydin ....

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Cum Ağu 10, 2007 00:10 am

keşke yaşasaydı da cumhurbaşkanı olabilseydi...o zaman tüm dünyaya BARIŞ VE HUZUR gelirdi bence...ama ölümlü dünya maalesef neyin ne zaman olacağı bilinmiyor hiç bi zaman.

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cum Ağu 10, 2007 00:10 am

o bizim gönlümüzün cumhurbaşkanıydı.Ama dediğin gibi allah onu cok seviyormuş ki aramızdan erken aldı.Cumhurbaşkanı olsaydı herkesten de iyi yapardı bu işi.kısmet olmadı
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Cum Ağu 10, 2007 00:49 am

ne yalaka ne yardakçı ne de maşa değildi. onun için şu anda olamazdı.
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

Kullanıcı avatarı
barışmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen barışmania » Cum Ağu 10, 2007 00:56 am

fairground yazdı:ne yalaka ne yardakçı ne de maşa değildi. onun için şu anda olamazdı.

evet asla öyle diiildiiii olamazdıda ne düşünceleri ne karakteri buna izin vermezdi :!: ama şimdi konu bu diiil ztn konu onun hayatta olması dileği gerçekleşmeyecek bi dilekde olsa veeeee onun cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olup sevgi ülkesinin cumhurbaşkanı olması...
demem şu ki :!: o 2000li yıllarda bu ülkenin cumhurbaşkanı olmak istemesi ve bakınca düşününce gerçektem de şuan keşke yaşasaydıda olsaydı dedittiren bi durum

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Cum Ağu 10, 2007 01:00 am

barışmania yazdı:
fairground yazdı:ne yalaka ne yardakçı ne de maşa değildi. onun için şu anda olamazdı.

evet asla öyle diiildiiii olamazdıda ne düşünceleri ne karakteri buna izin vermezdi :!: ama şimdi konu bu diiil ztn konu onun hayatta olması dileği gerçekleşmeyecek bi dilekde olsa veeeee onun cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olup sevgi ülkesinin cumhurbaşkanı olması...
demem şu ki :!: o 2000li yıllarda bu ülkenin cumhurbaşkanı olmak istemesi ve bakınca düşününce gerçektem de şuan keşke yaşasaydıda olsaydı dedittiren bi durum

çok haklısın hele şu anda gündemdeki isimlere bakıyorum. bir de manço'ya bakıyorum. insan bir makama ancak bu kadar yakışır.

Kullanıcı avatarı
barışmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen barışmania » Cum Ağu 10, 2007 01:12 am

onu çok özledim :gozyasi: :gozyasi: tamda ihtiyacımız oldugu zmnda gitti dimi?

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Cum Ağu 10, 2007 16:50 pm

bencede su anda yapmazlardı
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Cum Ağu 10, 2007 17:15 pm

sil
En son harlemci tarafından Cmt Ağu 11, 2007 00:45 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Cum Ağu 10, 2007 17:24 pm

canım seni yine mi kızdırdık? :)
manço öleli de 8 yıl oldu.

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Cum Ağu 10, 2007 17:27 pm

sil
En son harlemci tarafından Cmt Ağu 11, 2007 00:47 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Cum Ağu 10, 2007 17:32 pm

gülmek sana yakışıyor, aman sinirlenme gülüm :)

sercan55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen sercan55 » Çrş Ağu 22, 2007 14:20 pm

ARKADAŞLAR BARIŞ ABİ KESKE YASASAYDI DA CUMHURBAŞKANI OLSAYDI
güneş elbet birgün doğacak

AHMET KOÇAK
Yeni Üye
Yeni Üye

BARIŞ MANÇO VE CUMHURBAŞKANLIĞI

Mesajgönderen AHMET KOÇAK » Pzr Ağu 26, 2007 22:58 pm

ARKADAŞLAR!GEÇENLERDE ÜLKEMİZDE BU CUMHURBAŞKANLIĞI KONUSU ALEVLENİNCE BARIŞ ABİ MİZİN CUMHURBAŞKANI OLMASI DÜŞÜNCESİ AKLIMA TEKRAR GELDİ(CUMHURBAŞKANLIĞISEÇİMİ KONUSU ŞU ARALAR YİNE GÜNDEMDE)...BARİŞ MANÇO NUN BU KONUDAKİ FİKİRLERİNE MERAKLANDIM VE İLK AĞIZDAN DUYMAK İÇİN GOOGLE A GİRDİM.BURADA ŞİMDİ ADRESİNİ BİLEMEDİĞİM BİR SAYFADA(KIMIZI KOLTUKTA KONUK OLDUĞU ZAMAN Kİ) ŞAŞKINLIK İÇERİSİNDE GÖRÜŞÜNÜN İSABETLİLİĞİNE TANIK OLDUM..NE ZAMAN ADAY OLACAĞI KONUSUNDAKİ VERDİĞİ TARİH 2006-2007 YILLARIYDI...EVET YANLIŞ OKUMADINIZ..TAM DA TÜRKİYE DE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNİN YOĞUNLAŞTIĞI VE BARIŞ ABİMİZİN CUMHURBAŞKANINI HALKIN SEÇECEĞİ HAYALİYLE SÜRE VERDİĞİ TARİH ŞU AN YAŞADIĞIMIZ DÖNEMİN TARİHİYDİ VE TARTIŞMALAR CUMHURBAŞKANINI ARTIK HALKIN SEÇMESİ YÖNÜNDEYDİ..BUNUN İÇİN ÇOK FAZLA YORUM YAPILABİLİR...BENİM İLK AKLIMA GELEN BU ÖNGÖRÜSÜ GERÇEK OLSAYDI(Kİ KISMEN GERÇEKLEŞTİ CUMHURBAŞKANI OLMASI HARİCİNDE) VE KENDİSİ HAYATTA OLSAYDI,CUMHURBAŞKANI OLUR MUYDU?SİYASET YAPMAK İSTEMİYORUM AMA KISACA,YAŞADIĞIMIZ SON SEÇİM HALKIMIZIN SÜPRİZLER YAPTIĞI ŞEKLİNDE YORUMLANDI...DAHA ÇOK YAZILACAK KAVRAM VAR AMA 'BARIŞ ABİ SEN BÜYÜKSÜN'DİYORUM,SAYGI VE SEVGİLERİMLE..AHMET KOÇAK

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzt Ağu 27, 2007 01:08 am

jonturk_emre yazdı:o bizim gönlümüzün cumhurbaşkanıydı.Ama dediğin gibi allah onu cok seviyormuş ki aramızdan erken aldı.Cumhurbaşkanı olsaydı herkesten de iyi yapardı bu işi.kısmet olmadı
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Pzt Eki 15, 2007 00:54 am

ARKADASLAR, SIZ DE COK IYI BILIYORSUNUZ, BARIS ABI CUMHURBASKANI OLMAK ISTEMIYORDU, SADEC SIYASET HAKKINDA SORULUNCA ANCAK CUMHURBASKANLIGINA ADAYLIGIMI VEREBILIRIM GIBILERINDEN BIR SEY SOYLEMISTI.

AMA, SU KADARINI SOYLEYEYIM, IYI KI, OLMADI. EGER OLSAYDI, YA DEGISECEK, YA DA YAPAMAYACAKTI DIYE DUSUNUYORUM. YANI SIASETCI OLMAK ICIN 2 YUZ (SIFAT) BILE YETMIYOR...

Kullanıcı avatarı
alp1985alp
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen alp1985alp » Pzt Eki 15, 2007 22:11 pm

kişisel görüşümdür çünkü bazen "rastlantısal" olarak bir kişi çıkıp sanki mancomix adına yazmışım gibi yanıt verebiliyor:D

Barış abinin cumhurbaşkanı olmasını isterdim hemde çok. Ahmet Necdet Sezer haricindeki şu ana kadar gelen tüm reis-i cumhurlar başımıza dertten başka bişey getirmediler...

Lisan bilen kültürel birikimi olan iyi niyetli ulusal çıkarlarını bilen zeki ve adı BARIŞ olan biri cumhur olmayacaktıda nenem mi olacaktı?

dediğim gibi olmalıydı ama ömrü yetmedi ülkedeki kara bulutlar dağılır kültürel ve sanatsal anlamda ciddi etkinliklere ev sahipliği yapardık..

ve emin olun sadece İstanbulun tanıtımıyla uğraşılmazdı <ne hikmetse gelenler sultanahmeti gezip yallah evlerine> barış abi klip çektiği yerleri gösterir sanatçılarımızı tanıtır kayseriden ardahana şanlıurfaya her yerde ülkemizin zenginliklerini gösterirdi..

şimdi bakıyorumda zenginlik sadece göstermelik düğün takılarından ibaret:(