LÜTFEN AKILLI OLALIM...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- manco halil
- Profesyonel

LÜTFEN AKILLI OLALIM...
MERHABA SEVGILI BARIŞ KARDEŞLERIM ...ŞU ANDA VATANI GÖREVIMI YAPMAKDAYIM AMA BIR SORUNUMUZ VAR ODA BUYUK SORUN BENCE BAKIYORUMDA SITEMIZDE BAYAGI BIR DÜSÜS VAR KIMSE GIRMIYOR ILGILENMIYOR HATTA VE HATTA ILK KURANLAR BILE ILGI VERMIYOR LÜTFEN HERKESIN AKLINI BASINA ALMASINI ISTIYORUM BARIŞ ABI BUNLARI HAK ETMIYOR DAHA COK ILGI OLMASI LAZIMKEN DÜSÜS VAR BUNU HISSEDEBILIYORUM ..ÖNCE KALBIMIZDEN COK SEVELIMKI SONRA MEDYAYA TAŞ ATALIM .ÖNCE BIZLER SARILIMAMIZ LAZIM..BU DURUMA BARIŞ ABIYI YASATMAK BUNUNLADA SINIRLI DEGIL TABIKI .BUNU CEVRENIZDE MAHALLENIZDE EVINIZDE ISINIZDE HER YEREDE YAPABILIRSINIZ ..ÖRNEK VERIYORUM BEN COCUKLARI ASKERE GELMEDEN ÖNCE HER HAFTA PAZAR GÜNLERI PIKNIK AMAÇLI GEZDIRIRDIM MAHALLENIN BUTUN COCUKLARINI VE ONLARLA BARIŞ ABIN SARKILARINI SÖYLERDIK BU BIR ÖRNEKDIR BARIŞ ABIYIDE YASATMAK BENCE BUDUR CUNKI YENI NESILLERE TANITAMASSAK BARIŞ ABI ISTE OZAMAN UNUTULUR NE DIYOR BARIŞ ABİ EĞRİ EĞRİ DOĞRU DOĞRU EĞRİ BÜGRÜ AMA YINEDE DOGRU BENIM YAZDIKLARIM BANA DOGRU .KATILIN KATILMAYIN BEN ONU ASKERDE BILE YASATIYORUM..SEVGI VE BARIŞ LA KALIN...MANÇO HALİL...
halil
- manco halil
- Profesyonel

sagoılasınız
öncelıkle merhaba dıyorum sevgılı kardeslerım sonra ıse ınanın ben ılk yazıma cavap yazacak kısılerın sızler oldunu bılıyordum sagolasınız sızler ve bızım gıbı düsünenler olursa barış babamız unutulmayacak ..bırde sevgılı kardesım askere gelıyormus hoş gele heralde 88 tertıplerden hayırlısı olsun umarım benım yanıma gelırsın nasıp kısmet ısı bu sımdıden hayırlı teskereler.sevgı ve barış la kalın..manço halil..
halil
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

öncelikle vatani görevlerini yapacak kardeşlerime hayırlı teskereler!
halil kardeş sana sonuna kadar katılıyorum.bazen eski konulara baktığım oluyor,adlarını görüp bu kimdi ya diye düşündüğüm üyeleri şimdi göremiyorum.insanlarda biraz vurdumduymazlık başlamış gibi..neyse hayırlısı.sen varsın,böyle düşünen arkadaşlar var,ben varım,elbet anlaşılır bir gün davamız...
halil kardeş sana sonuna kadar katılıyorum.bazen eski konulara baktığım oluyor,adlarını görüp bu kimdi ya diye düşündüğüm üyeleri şimdi göremiyorum.insanlarda biraz vurdumduymazlık başlamış gibi..neyse hayırlısı.sen varsın,böyle düşünen arkadaşlar var,ben varım,elbet anlaşılır bir gün davamız...
- efemanco
- Demirbaş Üye

baris_onsel yazdı:öncelikle vatani görevlerini yapacak kardeşlerime hayırlı teskereler!![]()
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR