Durma Sende Bir Mail At!

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Durma Sende Bir Mail At!

Mesajgönderen barışhayranı » Pzt Tem 16, 2007 02:21 am

Öncelikle üzülerek etkinlerdeki topiğe katılım olmadığından konuyu buraya açtığımı belirtmek istiyorum.

Arkadaşlar geçen yıl ki girişimler sonuç vermiş ve yaz dönemi boyunca Barış Abimizi TRT ekranlarında görmüştük. Sıra bu yaz için. Hadi arkadaşlar! Ortak bir metin hazırlayıp yağdıralım TRT'ye mailleri ve bu yaz dönemide Barış Abimizin o güzel programlarını izleme şansını yakalayalım.

Arkadaşlar bu metini yollayalım lütfen;

[email protected]

Değerli TRT Yetkilileri;

Geçen yaz yayınlamış olduğunuz Barış Manço ile 7'den 77'ye programını bu yaz döneminde de yayınlamanızı arzu ediyoruz.

Sizlerinde katılacağı gibi bir çok televizyon kanallarında üreyen kavgalı,gürültülü kısacası şiddet içerikli ve çocuklarımızı etkileyen tarzdaki yayınlar artmıştır. Sizden ricamız tekrardan bu yaz Barış'ı yayınlamanız. Bizim isteğimiz ekranlara tekrar Barış'ın gelmesi. Bizler gibi yeni kuşaklarında,geleceğimizinde ondan öğrenmesi gereken çok şey var. Barış Manço gibi bir değerimize sahip çıkalım. Yaşamında hep ülkemiz için çalıştı ama misyonu bitmedi. Şimdi sıra yaptığı eserlerle (şarkıları, televizyon programları vb) yeni nesillerin karşısına çıkmak. Ondan öğrenecek daha çok şey var. Sanata ve sanatçıya önem veren TRT bu yılda büyük değerimiz Barış Manço'yu ekranlarına taşıması isteğimiz, dileğimizdir.

İlgilerinize arz ederiz.

Barış Manço Mix Üyeleri
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzt Tem 16, 2007 14:10 pm

konuyu buraya açmakla iyi yapmışsın barışhayranı...
2 mail gönderdim şimdiden ;) :alkis:
arkadaşlar katılımı sağlayalım :alkis:

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Sal Tem 17, 2007 15:31 pm

eline sağlık hemen atıyorum ama biraz geç kaldık gibi...

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Pzt Tem 23, 2007 13:48 pm

evet arkadaşlar mailleri atmaya devam
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]

LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzt Tem 23, 2007 23:53 pm

abartmıyorum 34 tane mail yolladım ardı ardına :D
en son hotmail uyarı verdi doğrulama kodu giriniz dedi :D
maillere devaaaamm :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
beyaz
Gelişen Üye
Gelişen Üye

atv gitmeli mesaj

Mesajgönderen beyaz » Sal Tem 24, 2007 00:06 am

arkadaşlar ben trt birçok mesaj gönderdim . yalnız trt değil atv'yede göndermeliyiz
www.atv.com.tr
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Çrş Tem 25, 2007 13:09 pm

baris_onsel yazdı:abartmıyorum 34 tane mail yolladım ardı ardına :D
en son hotmail uyarı verdi doğrulama kodu giriniz dedi :D
maillere devaaaamm :alkis: :alkis:

Spam yapıp ard arda mail göndermeyin, yoksa hiç kaale almazlar

bilginize

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Çrş Tem 25, 2007 14:40 pm

hmm anladım abi.aralıklı mail atıp konusunu değiştirim bir dahakine.
teşekkür ederim uyardığın için ömer abi :)

Kullanıcı avatarı
yakuza_777
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen yakuza_777 » Çrş Tem 25, 2007 16:49 pm

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende tam bir barış hayranıyım.Barış abimim resmini kullanmak istiyorum burda nasıl yapabilirim.Şimdiden teşekkürler :alkis:

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Çrş Tem 25, 2007 21:19 pm

öncelikle aramıza hoşgeldin yakuza_77 :)
profile giriyorsun,bilgisayarında koymak istediğin resim varsa "gözat" seçeneğinden buluyorsun,
yoksa "Gönder" Seçeneğinin üstünde "Galeriyi Göster" var.oradan seçip koyavilirsin.
umarım yapabilirsin.Barışla kal

Kullanıcı avatarı
yakuza_777
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen yakuza_777 » Çrş Tem 25, 2007 21:56 pm

teşekkürler barış umarım yapabilirim :D

Kullanıcı avatarı
yakuza_777
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen yakuza_777 » Çrş Tem 25, 2007 22:16 pm

evet yaptım çol sağol ya bu trt ye msj yolluyorum ama hata deyip duruyor :cinnet:

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Çrş Tem 25, 2007 23:49 pm

yakuza_777 yazdı:evet yaptım çol sağol ya

rica ederim ;)

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Çrş Tem 25, 2007 23:49 pm

İşte gönderdiğim mesaj

Arkadaşlar lütfen mesajlarınızı bu düzende gönderin, sadece biz istiyoruz yazmakla olmaz.

------------------------------------------------------------

TRT Aktif Hat'a

Merhabalar,

Ben www.plaknet.com sitesinin webmasteriyim, yaklaşık 7-8 yıldır sitemizde Barış Manço gibi ünlü sanatçıları yaşatmaya çalışıyoruz. Bu sene TRT ekranlarında Barış Manço yu görmek için Aktif hat'a gönderdiğimiz mail için sitemizi temsilen sizlere bu yazıyı 2400 üyeyi temsilen yazıyorum.

Öncelikle Barış Manço gibi isimler asla taklitleri ile yansıtılmamalıdırlar, daha önceleri Fuat Güneri ve ondan sonra bir kişi daha (adını hatırlayamacağım) bu kadarmı format olarak Barış Manço'ya benzer işler yapıyorlar, sorarım sizlere Barış Manço 1996 Hırvatistana gitti, sanki Hırvatistan yerle bir mi oldu şimdi, birde Fuat Güneri yi gönderiyorsunuz, arşivlerinizde kasetler belki çürümüyor, ama bizim ömrümüz gerçekten ekrandaki yoz programlardan dolayı çürümek üzere, sabah akşam hangi kanalı açarsak açalım, ya mankenleri izlemek zorundayız ya kim kime ne küfür etmiş bunları duymak zorundayız. Ben kişi olarak tv izlemiyorum. Devletin ve milletin kanalı TRT belki güzel işler yapıyor ancak TRT yi TRT yapan Barış Manço gibi Türkiyemizin yetiştirdiği belki de 1-2 ünlü kişisinden birisini tv lerinizde göstermemekle gerçekten çok ayıp ediyorsunuz, bizler gençler olarak tv lerde Barış Manço yu görmek istiyoruz, küçük büyük onun özlemiyle yanıyoruz. Belki bugun bir çok eve internet ulaşmamıştır, sesimizin gür çıkmamasıda bundan olabilir, ancak cenazesine milyonların katıldığı, sağ iken trt ekranlarında 120 milyon kişiye yayınlarını izleten ( dikkatinizi çekiyorum o zamanlar dijital tv yok, belki şimdi olsa tüm dünyaya izletir kendini) böyle bir sanatçıya gelin sizde vefa borcunuzu yerine getirin. Bunu sadece Barış Manço severler istedi diye yapmayınız.

Bugun Dünyada Elvis Presley var, hala kasetleri milyonlar satıyor, ne olur bu Ağustos ayında Barış Manço'yu TRT ekranlarına tekrar geri getirin, bizim Elvis Presleyi örnek alacak halimiz yok ama dünyada maalesef Türkiye her konuda vefalı değil, biz Barış Mançoyu örnek alıyoruz. Almayada 7 den 77 ye devam edeceğiz. Ta ki ölene kadar.

2400 üye adına;

Saygılarımla

harlemci

Kullanıcı avatarı
yakuza_777
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen yakuza_777 » Prş Tem 26, 2007 14:48 pm

merhaba arkadaşlar dün akşam trtyi seyrettinizmi gölgeler diye bir programda barış abimizin tüm şarkılarını söylediler.Keşke diğer kanallarda herzaman verseler ama nerdeee :kizgin: nerde saçma sapan filmler programlar varsa onları koyuyorlar nedir bu bu ya.B EN SÜREKLİ BÜTÜN KANALLARA mjs çekiyorum ama ortada birşey yok ama onlara mankenleri koyunda seyredelim desek hemen yayınlarlar :kizgin:

Kullanıcı avatarı
yar_ola
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen yar_ola » Pzr Tem 29, 2007 16:46 pm

merhaba gölgeleri bende izledim çok güzeldi ben aslında yanıyorumda barışın evine sahip cıkamadılar baştakiler çok meşkul yazık gencler fazla bilgim yok ama on onbeş arkadaş bir olup tbmm ne imza toplansa gitse ne olur bire bir görüşülse acaba ilgilenirlermi
ben bilirim

Kullanıcı avatarı
yakuza_777
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen yakuza_777 » Pzr Tem 29, 2007 18:38 pm

merhaba yar_ola hoşgelgin evet ya barışın evi çok kötü bir durumda hiç ilgilenen yok bir devlet sanatçısına ve bir barış çelebiye bu yapılırmı. :kizgin: peki ya kıyafetler takıları,arabaları ne alemde onları hiç düşünmek istemiyorum bile .senin önerin de güzel ama o kadar az imzayı kayle alırlarmı bilemem.

Kullanıcı avatarı
yakuza_777
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen yakuza_777 » Pzr Tem 29, 2007 18:41 pm

aslında senin önerini internet üzerinden tbmm ye yollayamazmıyız .bilgisi olan arkadaşlara duyrulur barış abimiz için