GELECEĞİN BARIŞ MANÇOSU
Moderatörler: barışhayranı, Mod
GELECEĞİN BARIŞ MANÇOSU
ARKADAŞLAR GELECEĞİN BARIŞ MANÇOSUNU ARIYORUM SİZCE KİM MESELA ŞARKILARIYLA MURAT KEKİLLİ OLABİLİRMİ
Re: GELECEĞİN BARIŞ MANÇOSU
sercan55 yazdı:ARKADAŞLAR GELECEĞİN BARIŞ MANÇOSUNU ARIYORUM SİZCE KİM MESELA ŞARKILARIYLA MURAT KEKİLLİ OLABİLİRMİ
asla, sadece BARIŞ AKARSU olabilirdi
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- barışhayranı
- Moderator

valla geleceğin Barış Mançosu demek belki yanlış olabilir ama onun yolundan ilerleyen ve adını yavaş yavaş duyurmaya başlayan Kemal Kutlu olabilir.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- fairground
- Forum Duayeni

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

rivayete göre köroğlu kahramanlıklarıyla dilden dile dolaşırken başka birisi onun şöhretini kıskanmış ve "ben de köroğlu olacağım" demiş...ve bunun için kendi babasının gözlerini kör etmiş..."bundan sonra bana da köroğlu diyecekler" diye heyecan içindeyken adamın lakabı belli olmuş ve tarihe
"KÖRÜN OĞLU" diye geçmiş...
yanlış anlamayın dostlar, bugün barış abinin ismini kıskanarak onu taklit ettiğini söylemiyorum kekilli'nin, barış akarsu'nun vesaire...ama bunların bir kısım hayranları bu densizliğe alet ediyorlar sevdikleri sanatçıları...sözüm onlara benim...
"KÖRÜN OĞLU" diye geçmiş...
yanlış anlamayın dostlar, bugün barış abinin ismini kıskanarak onu taklit ettiğini söylemiyorum kekilli'nin, barış akarsu'nun vesaire...ama bunların bir kısım hayranları bu densizliğe alet ediyorlar sevdikleri sanatçıları...sözüm onlara benim...
-
ibrahimberber38
- Kıdemli Üye

KUL AHMET KARDEŞİM BİZ KİMSEYİ BİRİNİN YERİNE KOYMAYA ÇALIŞMIYORUZ TABİKİ BARIŞ ABİNİN YERİNİ KİMSE DOLDURAMAZ AMA SONUÇTA ELBET BİRİLERİ GEÇMİŞ DÖNEMDEKİ BİR SANATÇININ VARİSİ OLABİLİR MESELA CEM KARACA BİZZAT VARİSİ OLARAK KIRACI GÖSTERMİŞTİR ÖRNEKLER ÇOĞALTILABİLİR HEM BU DENSİZLİK FELAN DEĞİL SADECE YAKIŞTIRMA BUGÜN BARIŞ ABİ HAYATTA OLSAYDI ELBET ODA KENDİNE GÖRE BİR VARİS SEÇERDİ SAYGILARIMLA UMARIM KONUYA AÇIKLIK GETİRMİŞİMDİR BU SİTEDEKİ ÖZELLİKLE BARIŞ ABİNİN SEVENLERİ DENSİZ DEĞİLDİR BİZ ONUN HER ZAMAN İZİNDEYİZ UMARIM ANLAMIŞINDIR KUL AHMET KARDEŞİM
güneş elbet birgün doğacak
-
barışmançokolik
- Profesyonel

- İletişim:
- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

Onu Bunu Bilmem Ama Onun Sarkılarını Yaşatıcak VE Söliycek Genç Arkadaşların Ön Pılana Çıkmalı Ben Tarzım Ve Kişilik Olarak Onu Yaşatmaya Çalışıyom Ve Sesimde Ona Yakın Şarkı Söliye Biliyorum Ama Biraz Ses Egitimi Almam Lazım Onlarada Yavaş Yavaş Başladım İlerde Herkes Belki Beni Tanıya Bilirsiniz Ve Dinliyebilirsiniz (Sağlıcakla )kalın
Konuyu Açan Arkdaşada Teşşekürederim 
sercan55 yazdı:KUL AHMET KARDEŞİM BİZ KİMSEYİ BİRİNİN YERİNE KOYMAYA ÇALIŞMIYORUZ TABİKİ BARIŞ ABİNİN YERİNİ KİMSE DOLDURAMAZ AMA SONUÇTA ELBET BİRİLERİ GEÇMİŞ DÖNEMDEKİ BİR SANATÇININ VARİSİ OLABİLİR MESELA CEM KARACA BİZZAT VARİSİ OLARAK KIRACI GÖSTERMİŞTİR ÖRNEKLER ÇOĞALTILABİLİR HEM BU DENSİZLİK FELAN DEĞİL SADECE YAKIŞTIRMA BUGÜN BARIŞ ABİ HAYATTA OLSAYDI ELBET ODA KENDİNE GÖRE BİR VARİS SEÇERDİ SAYGILARIMLA UMARIM KONUYA AÇIKLIK GETİRMİŞİMDİR BU SİTEDEKİ ÖZELLİKLE BARIŞ ABİNİN SEVENLERİ DENSİZ DEĞİLDİR BİZ ONUN HER ZAMAN İZİNDEYİZ UMARIM ANLAMIŞINDIR KUL AHMET KARDEŞİM
YOK YANLIŞ ANLADIN, BEN KESİNLİKLE SANA SÖYLEMEDİM...ZATEN BU SİTEYE ADIM ATMIŞ BİRİNİ BU YÖNDEN ELEŞTİREMEM...BEN SADECE O İSİMLERİN BİR KISIM HAYRANLARINA SÖYLÜYORUM, ZATEN ONLAR DA BU FORUMDA DEĞİLLER...
Re: GELECEĞİN BARIŞ MANÇOSU
sercan55 yazdı:ARKADAŞLAR GELECEĞİN BARIŞ MANÇOSUNU ARIYORUM SİZCE KİM MESELA ŞARKILARIYLA MURAT KEKİLLİ OLABİLİRMİ
bu ulkede (bence) 4 isim vardir ve bu dort kisinin yeri doldurulamaz,
ancak onlar gibi belki ozgun 3 / 4 yeni kisi cikar,
bunu sadece zaman gosterir,
ve 20 yil sonra belli olur
ve onlar sadece kendileri gibi olur..
Yani Gelecegin Baris Mancosu olamaz...
bu dort isim
Baris Manco,
Cem Karaca,
Erkin Koray,
Orhan Gencebay....
ha birde kednimi burada atese atayim,
bende profesyonal muzik yapiyorum:)
bir dinyenin ve yorumlarinizi yapiniz,
istediginiz kadar gaddar olabilirsiniz yorumlarinizda ben alinmam:)
www.myspace.com/hakantuna
simdi ben bunu reklam icin yazmiyorum buraya,
konuyla ilgili diye,
kimse yanlis anlamasin...
konuyla ilgili diye,
GELECEĞİN BARIŞMANÇOSU ASLA OLAMAZ..BİR TANE MANÇO WAR ONUDA BİLİYORSUNUZ..AMA ŞÖYLE SÖYLEYEBİLİRİM, DİLERİM; BARIŞ ABİMİZİN YOLUNDA İLERLEMEK İSTEYENLER , ONUN GİBİ YAŞAMAK VE ONUN GİBİ ÜLKESİNİ EN İY ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTEYENLER ÇIKAR...BENİM DİLEĞİM BU....
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"
- fairground
- Forum Duayeni

mistrijah yazdı:ha birde kednimi burada atese atayim,
konuyla ilgili diye,
hızlı parçalar da varsa dinleyebilir miyiz?
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!
sercan55 yazdı:HAKAN KARDEŞİM ŞARKINI DİNLEDİM BANA GÖRE GÜNÜMÜZDE SANATÇIYIM DİYE GEÇİNEN BİRÇOK KİŞİDEN İYİSİN BU ARADA MÜZİK KANALARINDA NİYE KLİBİNİ YAYINLATMIYOSUN FİZİKİ OLARAK KAZIM KOYUNCUYA ÇOK BENZİYOSUN
dostum turkiye de muzik tanitmak cok zor,
kanallar klip yayinlamk icin binlerce dollar ister:)
trt bir kac kez klipimi yayinladi ama bunun disimda diger
kanallar ilgilenmedi (yani para vermedik)
fairground yazdı:mistrijah yazdı:ha birde kednimi burada atese atayim,
konuyla ilgili diye,
hızlı parçalar da varsa dinleyebilir miyiz?
butun albumu hakantuna.com adresinde mp3 olarak indirebilirsiniz...
yorumlarinizi beklerim:)