TÜM BARIŞ MANÇO SEVERLERE BİR SORU
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
barışmançokolik
- Profesyonel

- İletişim:
TÜM BARIŞ MANÇO SEVERLERE BİR SORU
Arkadaşlar tekrar merhaba Ben bir Barış manço hayranı olarak bu güzel forumun tüm üyelerine bir soru sormak istiyorum Acaba Barış abimiz yaşasaydı ondan hangi şarkıyı veya türküyü dinlemek isterdiniz ? Barış abimizin sesine yakışacağını düşündüğünüz bir şarkı veya türkü var mı?Bu sorunun ilk cevabını ben yazayım Ben Barış abimizin ilahi okumasını isterdim taleal bedru aleyna ilahisi Barış abimizin sesine çok yakışırdı Barış abimizin sesinden ilahi dinlemek o kadar zevkli olurdu ki
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

-
barışmançokolik
- Profesyonel

- İletişim:
sen bu soruyu yanlış anladın ben barış abimizden dinlemek istediğiniz şarkılar derken barış manço'nun kasetlerinde olmayan şarkıları kastettim gamzedeyim deva bulmam barış abimizin albümlerine koyduğu şarkılardan biri keza dut ağacı da öyle sen sorumu iyice oku ve barış abimizden dinlemek istediğin ama barış abimizin kasetlerine almadığı ve onun sesine en çok yakıştığını düşündüğün şarkının veya türkünün isimlerini yaz
- fairground
- Forum Duayeni

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

barışmançokolik yazdı:sen bu soruyu yanlış anladın ben barış abimizden dinlemek istediğiniz şarkılar derken barış manço'nun kasetlerinde olmayan şarkıları kastettim gamzedeyim deva bulmam barış abimizin albümlerine koyduğu şarkılardan biri keza dut ağacı da öyle sen sorumu iyice oku ve barış abimizden dinlemek istediğin ama barış abimizin kasetlerine almadığı ve onun sesine en çok yakıştığını düşündüğün şarkının veya türkünün isimlerini yaz
pardon bir an yanlış anlamışım.
o zaman Bülbülüm Altın Kafeste'yi dinlemek isterdim...
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR