umarım iyileşirsin Barış Akarsu...Sende başını alıp gitme n'olursun....
Barış Akarsu Yoğun Bakımda.....:(:(:(:(:(:(:(
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Barış Akarsu Yoğun Bakımda.....:(:(:(:(:(:(:(
http://www.milliyet.com.tr/2007/06/30/son/sontur05.asp
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

baris_onsel yazdı:barış abi...nolur dayann....Türkiye 2. bir Barış'ı kaybetmeye dayanamaz...nolur dayan...dualarımız seninle abi...yine uç dağların en yüksek tepesinden yine...yine...ama nolur bırakma bizi.![]()
![]()
![]()
![]()
Bi şii sorcam ama sana değil, yüreği olan herkese !
Dün 3 asker şehit oldu, belki bu kadar kimse ilgilenmedi, zaten ilgilenilmiyor. Yazık değil mi bize ?
harlemci yazdı:
Dün 3 asker şehit oldu, belki bu kadar kimse ilgilenmedi, zaten ilgilenilmiyor. Yazık değil mi bize ?
bu günlerde biraz çok tepkler geldiği için sana bu yazzdıklarımı da lütfen tepki olarak algılama ilk önce bunu bi belirtmek istedim
tabiki herkes şehitler içinde üzülüo ama kimin üzülmekten öte yapabildiği birşey var ki bu durumun çözülmesinin anahtarı devlettir asıl bişeylerin önüne geçebilmek için bizim yapabilceğimizden öte en yetkili en etkili kurum devlettir..yani sen ben yada başka birinin el atmasıyla olmuyor sonuçta.. tabiki üzülüyoruz insan bişeyler yapmak istiyor ama bu istemekten öteye geçemiyor..
Ayrıca bu Barış Akarsu'yun durumundan çok farklı eğer bi asker de onun durumunda olsa şu an tüm türkiye de burası da kalkıp onunda yaşaması için dua eder bu kadar belkide daha fazla ilgilenirdi dua eder.. Bu kadar ilgilenirdi derken öteki ölmüş bitmiş ilgilenmeye gerek yok anlamında demiyorum sadece şehit verilmesi konusunda halkın yapacağı birşeyler olduğunu düşünmüyorum bunu demek istiyorum kimse yanlış anlamasın..
Petek Gök yazdı:harlemci yazdı:
bu günlerde biraz çok tepkler geldiği için sana bu yazzdıklarımı da lütfen tepki olarak algılama ilk önce bunu bi belirtmek istedim![]()
tabiki herkes şehitler içinde üzülüo ama kimin üzülmekten öte yapabildiği birşey var ki bu durumun çözülmesinin anahtarı devlettir asıl bişeylerin önüne geçebilmek için bizim yapabilceğimizden öte en yetkili en etkili kurum devlettir..yani sen ben yada başka birinin el atmasıyla olmuyor sonuçta.. tabiki üzülüyoruz insan bişeyler yapmak istiyor ama bu istemekten öteye geçemiyor..
Ayrıca bu Barış Akarsu'yun durumundan çok farklı eğer bi asker de onun durumunda olsa şu an tüm türkiye de burası da kalkıp onunda yaşaması için dua eder bu kadar belkide daha fazla ilgilenirdi dua eder.. Bu kadar ilgilenirdi derken öteki ölmüş bitmiş ilgilenmeye gerek yok anlamında demiyorum sadece şehit verilmesi konusunda halkın yapacağı birşeyler olduğunu düşünmüyorum bunu demek istiyorum kimse yanlış anlamasın..
Ülke sahipsiz ne diyeyim, ben 15 ay askerlik yaptım, bundan başka ülkeye yararım dokunmaz. Yapmayanda bilemez, doğuda kurşunlar kolunuzu bacağınızı sıyırır geçer, orada doğum günü partileri yoktur,2 kız alınıp gidilmez doğuım günlerine, yada o gece yapılacaklar askerde yapılamaz.
Anladınız siz onu
harlemci yazdı:Petek Gök yazdı:harlemci yazdı:
bu günlerde biraz çok tepkler geldiği için sana bu yazzdıklarımı da lütfen tepki olarak algılama ilk önce bunu bi belirtmek istedim![]()
Ülke sahipsiz ne diyeyim, ben 15 ay askerlik yaptım, bundan başka ülkeye yararım dokunmaz. Yapmayanda bilemez, doğuda kurşunlar kolunuzu bacağınızı sıyırır geçer, orada doğum günü partileri yoktur,2 kız alınıp gidilmez doğuım günlerine, yada o gece yapılacaklar askerde yapılamaz.
Anladınız siz onu
tabiki yapılmaz ama normal hayattada askerdeymiş gibi davranmasını bekleyemezsiniz kimseden.. ki zaten öyle davranmasının bi anlamıda yoktur.. neyse bu konu bu şekilde uzar gider..
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

siteye girin ve dinleyin...canlı Allah'ım Güç Ver Bana..çok güzel söylemiş.
http://www.yalanciyarim.org/forum
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

http://barisakarsu.frbb.net/forum
burda da herkes fanlarının yanında olduğunu gösteren şeyler yazıyor barış akarsu hakkında haberler bölümüne destek olalım bizde pek çok fan club iki gündür desteklerini esirgemedi..
burda da herkes fanlarının yanında olduğunu gösteren şeyler yazıyor barış akarsu hakkında haberler bölümüne destek olalım bizde pek çok fan club iki gündür desteklerini esirgemedi..
baris_onsel yazdı:siteye girin ve dinleyin...canlı Allah'ım Güç Ver Bana..çok güzel söylemiş.
evt bunu gerçekten süper söylemiş.. bunu download edebilirmiyiz acaba..
arkadaşlar umutlar gitgide azalıyor :S ama ben hala umudumu yitirmedim azda olsa ümidim var aynısı bizim apartmanımızda bi kıza oldu sert bi cisimle kafasına vuruldu 1 ay falan komada kaldı sonra hayata döndü ama ne yazık ki aklı çocuk aklı gibi
inşallah Barış abide hayata döner ama tam anlamıyla eski Barış Akarsu olarak
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye