Barış Akarsu Yoğun Bakımda.....:(:(:(:(:(:(:(

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Barış Akarsu Yoğun Bakımda.....:(:(:(:(:(:(:(

Mesajgönderen baris_onsel » Cmt Haz 30, 2007 13:36 pm

http://www.milliyet.com.tr/2007/06/30/son/sontur05.asp

:gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

umarım iyileşirsin Barış Akarsu...Sende başını alıp gitme n'olursun.... :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
cetin445
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen cetin445 » Cmt Haz 30, 2007 17:16 pm

Allah yardımcısı olsun...
ÇeTiN!!!

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cmt Haz 30, 2007 17:23 pm

Allah Allah çok şaşırdım....Acil şifalar diliyorum...geçmiş olsun barış çabuk iyileş...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Cmt Haz 30, 2007 19:53 pm

:( Gencecik insan ya inşallah iyileşir.
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Cmt Haz 30, 2007 23:58 pm

ALLAHTAN acil SİFALAR DİLİYOM BARIŞ AKARSUYA :gozyasi: :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Tem 01, 2007 02:05 am

barış abi...nolur dayann....Türkiye 2. bir Barış'ı kaybetmeye dayanamaz...nolur dayan...dualarımız seninle abi...yine uç dağların en yüksek tepesinden yine...yine...ama nolur bırakma bizi. :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Pzr Tem 01, 2007 11:29 am

baris_onsel yazdı:barış abi...nolur dayann....Türkiye 2. bir Barış'ı kaybetmeye dayanamaz...nolur dayan...dualarımız seninle abi...yine uç dağların en yüksek tepesinden yine...yine...ama nolur bırakma bizi. :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

Bi şii sorcam ama sana değil, yüreği olan herkese !

Dün 3 asker şehit oldu, belki bu kadar kimse ilgilenmedi, zaten ilgilenilmiyor. Yazık değil mi bize ?

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Pzr Tem 01, 2007 11:43 am

harlemci yazdı:

Dün 3 asker şehit oldu, belki bu kadar kimse ilgilenmedi, zaten ilgilenilmiyor. Yazık değil mi bize ?

bu günlerde biraz çok tepkler geldiği için sana bu yazzdıklarımı da lütfen tepki olarak algılama ilk önce bunu bi belirtmek istedim ;)

tabiki herkes şehitler içinde üzülüo ama kimin üzülmekten öte yapabildiği birşey var ki bu durumun çözülmesinin anahtarı devlettir asıl bişeylerin önüne geçebilmek için bizim yapabilceğimizden öte en yetkili en etkili kurum devlettir..yani sen ben yada başka birinin el atmasıyla olmuyor sonuçta.. tabiki üzülüyoruz insan bişeyler yapmak istiyor ama bu istemekten öteye geçemiyor..
Ayrıca bu Barış Akarsu'yun durumundan çok farklı eğer bi asker de onun durumunda olsa şu an tüm türkiye de burası da kalkıp onunda yaşaması için dua eder bu kadar belkide daha fazla ilgilenirdi dua eder.. Bu kadar ilgilenirdi derken öteki ölmüş bitmiş ilgilenmeye gerek yok anlamında demiyorum sadece şehit verilmesi konusunda halkın yapacağı birşeyler olduğunu düşünmüyorum bunu demek istiyorum kimse yanlış anlamasın..

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Pzr Tem 01, 2007 11:50 am

Petek Gök yazdı:
harlemci yazdı:

bu günlerde biraz çok tepkler geldiği için sana bu yazzdıklarımı da lütfen tepki olarak algılama ilk önce bunu bi belirtmek istedim ;)

tabiki herkes şehitler içinde üzülüo ama kimin üzülmekten öte yapabildiği birşey var ki bu durumun çözülmesinin anahtarı devlettir asıl bişeylerin önüne geçebilmek için bizim yapabilceğimizden öte en yetkili en etkili kurum devlettir..yani sen ben yada başka birinin el atmasıyla olmuyor sonuçta.. tabiki üzülüyoruz insan bişeyler yapmak istiyor ama bu istemekten öteye geçemiyor..
Ayrıca bu Barış Akarsu'yun durumundan çok farklı eğer bi asker de onun durumunda olsa şu an tüm türkiye de burası da kalkıp onunda yaşaması için dua eder bu kadar belkide daha fazla ilgilenirdi dua eder.. Bu kadar ilgilenirdi derken öteki ölmüş bitmiş ilgilenmeye gerek yok anlamında demiyorum sadece şehit verilmesi konusunda halkın yapacağı birşeyler olduğunu düşünmüyorum bunu demek istiyorum kimse yanlış anlamasın..

Ülke sahipsiz ne diyeyim, ben 15 ay askerlik yaptım, bundan başka ülkeye yararım dokunmaz. Yapmayanda bilemez, doğuda kurşunlar kolunuzu bacağınızı sıyırır geçer, orada doğum günü partileri yoktur,2 kız alınıp gidilmez doğuım günlerine, yada o gece yapılacaklar askerde yapılamaz.

Anladınız siz onu

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Pzr Tem 01, 2007 12:01 pm

harlemci yazdı:
Petek Gök yazdı:
harlemci yazdı:

Ülke sahipsiz ne diyeyim, ben 15 ay askerlik yaptım, bundan başka ülkeye yararım dokunmaz. Yapmayanda bilemez, doğuda kurşunlar kolunuzu bacağınızı sıyırır geçer, orada doğum günü partileri yoktur,2 kız alınıp gidilmez doğuım günlerine, yada o gece yapılacaklar askerde yapılamaz.

Anladınız siz onu

tabiki yapılmaz ama normal hayattada askerdeymiş gibi davranmasını bekleyemezsiniz kimseden.. ki zaten öyle davranmasının bi anlamıda yoktur.. neyse bu konu bu şekilde uzar gider..

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Tem 01, 2007 15:59 pm

dün a takımına doktoru bağlanmıştı Barış Akarsu'nun.artık makineden bağımsız nefes aldığını öğrendik ve de saçlarının kesildiğini..giden saçları olsun sağlığı gelsin de :) tedavilere de tepki vermeye başlamış. :)

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Pzr Tem 01, 2007 16:04 pm

barış akarsu yu barış abiden sonra çok sevdiğim bir sanatçı ona hergün her saat her dk. dua ediyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin. :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Tem 01, 2007 17:09 pm

siteye girin ve dinleyin...canlı Allah'ım Güç Ver Bana..çok güzel söylemiş.

http://www.yalanciyarim.org/forum

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Tem 01, 2007 17:13 pm

arkadaşlar bu da barış akarsu fan sitesi

http://barisakarsu.frbb.net/index.htm

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Pzr Tem 01, 2007 18:41 pm

http://barisakarsu.frbb.net/forum

burda da herkes fanlarının yanında olduğunu gösteren şeyler yazıyor barış akarsu hakkında haberler bölümüne destek olalım bizde pek çok fan club iki gündür desteklerini esirgemedi..

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Pzr Tem 01, 2007 18:42 pm

baris_onsel yazdı:siteye girin ve dinleyin...canlı Allah'ım Güç Ver Bana..çok güzel söylemiş.

http://www.yalanciyarim.org/forum

evt bunu gerçekten süper söylemiş.. bunu download edebilirmiyiz acaba..

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Pzt Tem 02, 2007 14:14 pm

şehitlerimiz içinde üzülüyoruz hemde bütün millet olarak,ama sonuçta barış akarsuda topluma malolmuş bir yeni sesayrıca ne olursa olsun ne yaparsa yapsın taşıdığı bir can,neden üzülmeyelim neden dua etmeyelimki Allah yardımcısı olsun.
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Pzt Tem 02, 2007 14:31 pm

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Pzt Tem 02, 2007 22:25 pm

arkadaşlar umutlar gitgide azalıyor :S ama ben hala umudumu yitirmedim azda olsa ümidim var aynısı bizim apartmanımızda bi kıza oldu sert bi cisimle kafasına vuruldu 1 ay falan komada kaldı sonra hayata döndü ama ne yazık ki aklı çocuk aklı gibi :( inşallah Barış abide hayata döner ama tam anlamıyla eski Barış Akarsu olarak

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Sal Tem 03, 2007 01:16 am

Petek Gök yazdı:http://rapidshare.com/files/40560845/bar__305___351__akarsu_-_allah__305_m_gue__ver_bana.mp3.html

buyrun

çok saol petek.sesi kaydederek mi çektin yoksa link mi buldun? :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Çrş Tem 04, 2007 17:12 pm

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Prş Tem 05, 2007 00:27 am

ALLAH rahmet eylesin.....söylenecek başka söz bulamıyorum...
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Prş Tem 05, 2007 00:53 am

Allah rahmet eylesin.... :( :( :( :(
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Prş Tem 05, 2007 02:07 am

:gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: Mekanı Cennet Olsun...

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Prş Tem 05, 2007 02:52 am

Resim