BARIŞ AKARSU TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞ!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
BARIŞ AKARSU TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞ!
Kendisi için düzenlenmiş doğum günü partisine giderken kaza geçiren Barış Akarsu'nun durumunun ağır olduğu diğer iki arkadaşının ise öldüğü haberi var...Ölenlere Allah rahmet eylesin...Barış'ada acil şifalar 
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.
Re: BARIŞ AKARSU TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞ!
doktorlar yşamaı mücizeye bağlı demiş.. inşallah kurtulur dualarım onunla 
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
evet haberi bende okudum ve izledim.hastaneye geldiğinde hayati fonksiyonlarının durdugu sölenio bi diğer haberdede öldüğünü...artık ne kadar doğruysa.umarım tekrar saglığına kavusur.
trafik kazalarına artık ne kadar kurban verebiliriz ki...bu kaza bana yıllar öncesi kerim tekinin ölümünü hatırlattı.umarım barış akarsu türk müzik dünyasına geri döner
trafik kazalarına artık ne kadar kurban verebiliriz ki...bu kaza bana yıllar öncesi kerim tekinin ölümünü hatırlattı.umarım barış akarsu türk müzik dünyasına geri döner
- barışhayranı
- Moderator

Allah acil şifalar versin
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

duyunca çok üzüldüm...umarım iyileşir...milyonların gönlünde taht kurmuş birini daha erken kaybetmeye hazır değiliz...umarım iyileşir...
(bu arada kusura bakma bu konuyu görmeden ben serbest mix'te konu açmıştım..orayı sallamayın.burada yorum yazalım)
(bu arada kusura bakma bu konuyu görmeden ben serbest mix'te konu açmıştım..orayı sallamayın.burada yorum yazalım)
En son baris_onsel tarafından Cmt Haz 30, 2007 15:25 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

Allah şifa versin. Ama önümüze burda bazı sorunlar çıkıyor, meşhur olma sürecinde gelen güzellikler insanlara acı dersler verbiliyor! Haberlerede aşırı süratten olduğu belirtildi, altımdaki araba iyi diyerek hız yapmamak veya alkollü araba kullanmamak lazım.
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!
Re: BARIŞ AKARSU TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞ!
insallah kurtulur ALLAH ŞİFA VERSİNPetek Gök yazdı:doktorlar yşamaı mücizeye bağlı demiş.. inşallah kurtulur dualarım onunla
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

Zafer Uyanık yazdı:Allah şifa versin. Ama önümüze burda bazı sorunlar çıkıyor, meşhur olma sürecinde gelen güzellikler insanlara acı dersler verbiliyor! Haberlerede aşırı süratten olduğu belirtildi, altımdaki araba iyi diyerek hız yapmamak veya alkollü araba kullanmamak lazım.
zafer abi barış akarsu alkollü dedi kimileri ama doğru değilmiş
barış akarsu hiç alkollü kullanmazmış
tırla çarpışmış virajda
ufak bi dikkatsizlik böyle sonuçlar doğuruyor
şimdi ne desek boş
SEVEN SEVMEYEN ONUN DA BİR İNSAN OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK LÜTFEN ONUN İÇİN DUA ETSİN
ÇÜNKÜ ŞUAN ONUN TEK İHTİYACI DUA
BM yazdı:HaberTürk'te öldüğüne dair bir haber verdiler. Doğru mudur?
hayır hala yaşıyor doktor kritik bi 48 saat içinde olduklarını söylemiş www.ucankus.com burda ayrıntılı bilgiler yer alıo..
- barışhayranı
- Moderator

Arabayı Barış kullanmıyormuş yanındaki kız arkadaşlarından biri kullanıyormuş.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
ALLAH tan BARIŞ a acil şifalar ölenlerin yakınlarına da başasağlığı diliyorum... dualarımız seninle "BARIŞ"...
İZManço Facebook: https://www.facebook.com/groups/1406696942947567/
İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA
İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/
İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA
İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Özel Bodrum Hastanesi'nde yatan Akarsu ile ilgili medya karşısına geçen Doktor Bedrettin Ulusoy, "Dün 22.00 sularında hastanemize solunum yolu v ekalbi durmuş şekilde geldi. Biz kalbini yeniden çalıştırdık. Şu an kendisi derin komada..Anti ödem tedavisi uyguluyoruz. Tedavisi sürüyor küçük de olsa umudumuz var" dedi
http://www.haberler.com/baris-icin-resmi-aciklama-haberi/
az da olsa sevindirici haberler var..
Özel Bodrum Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde bulunan Barış Akarsu’nun sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
Fakat son dakikada aldığımız haberlere göre yapılan tedavilere Akarsu’nun tepki verdiği söylendi. Doktorlar Akarsu'nun kalbinin cihaza bağlı kalmadan çalışmaya başladığını ve tansiyonunun normale döndüğünü açıkladı.
Ayrıca Akarsu'nun nefes alıp vermeye de başladığı bildirildi.
doktorlardan gelmiş bi açıklama olduğu için sevinebiliriz.. inşallah sıra beynindeki hasarın düzelmesinde
Özel Bodrum Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde bulunan Barış Akarsu’nun sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
Fakat son dakikada aldığımız haberlere göre yapılan tedavilere Akarsu’nun tepki verdiği söylendi. Doktorlar Akarsu'nun kalbinin cihaza bağlı kalmadan çalışmaya başladığını ve tansiyonunun normale döndüğünü açıkladı.
Ayrıca Akarsu'nun nefes alıp vermeye de başladığı bildirildi.
doktorlardan gelmiş bi açıklama olduğu için sevinebiliriz.. inşallah sıra beynindeki hasarın düzelmesinde
- baris_onsel
- Demirbaş Üye