SİZE KIRILDIM
Moderatörler: barışhayranı, Mod
SİZE KIRILDIM
DEĞERLİ BARIŞSEVER ARKADAŞLARIM HER ZAMAN OLMAYAN,BAŞLATILAN BİR PROJENİN DEVAMINI GETİRDİM..FAKAT NE YAZIKKİ SADECE 24 KİŞİ OY KULLANMIŞ...BİZ BU KADAR MIYIZ BU SİTEDE...BU KADAR MI DEĞER VERİLDİ BARIŞ ABİM İÇİN YAZILAN ŞİİRLERE....BİLSEYDİM ÖNEMSENMEYECEĞİNİ İNANIN HİÇ BAŞLAMAZDIM .... SADECE ŞİİR YAZIPTA EMEK VEREN ARKADAŞLARA MAHÇUP DÜŞTÜM...ÖZÜR DİLERİM ! ( KONUYU ANLAMAYAN OLABİLİR BARIŞ MANÇO SEVGİSİ ADINA BİR ŞİİR YARIŞMASIYDI )
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- emre_gul28
- Yeni Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- doner-zümrüt
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
24 kisi mi??? Eh, iyi ya, baksana baska topiklerde ne kadar okunma ona göre ne kadar yorum var?!!
Positif düsünürsen eger
buna da sükür ve
belkide kararsiz kalanlar vardir, ben de oy kullanmadim, nedenini biliyorsun
Sen oy kullanmak icin son günü belirt ve yine de yarismanin sonunu getir Edda_esracim!
Selamlar sevgiler...
Positif düsünürsen eger
buna da sükür ve
belkide kararsiz kalanlar vardir, ben de oy kullanmadim, nedenini biliyorsun
Sen oy kullanmak icin son günü belirt ve yine de yarismanin sonunu getir Edda_esracim!
Selamlar sevgiler...
sevgili arkadaşlarım ben hepinizden de şiir yazmanızı bekledim ki beklemem de ben bu kadar anlayışsız bir insan mıyım? .ama en azından yazan arkadaşlarıma oy kullanarak yardımcı olabilirdiniz..bu şekilde yarışmayı nasıl bitirebilirim.Ben hiç birşey istemiyorum teşekkür de beklemiyorum ben sadece destek bekliyorum başka hiç birşey değil...ne kadar boş topicler var onlara 90 -100 yorumlar yazılıyor fakat bu organizasyon için sadece 24 kişi...ama gerçekten kırıldım..her gün mutlaka bakardım oy da değişiklik var mı diye..ama ne yazıkki hep aynı rakam son zamanlarda....nyse ama şiir yazan ve oy kullanan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum...EN AZINDAN ŞİMDİDEN SONRA ŞU ORGANİZASYONA GÖNÜL VERİN LÜTFEN 
-
samet ahmet
satellite yazdı:içtenlikle söylüyorum şiirlerin hepsini okudum ve yorum yapmadan oyumu kullandım şiir yeteneğim olmadığı için şiir yazamadım
e ben de oyumu kullandım. şiir de yazmak isterdim ama diğer arkadaşların da dediği gibi yazma kapasitem yok ama okuduğumu iyi anlarım şiirleri tek tek okudum. hepsi emek verilmiş göz nuru şiirler... yemek verem kardeşlerime teşekkür ediyorum
- doner-yakut
- Kıdemli Üye

- İletişim:
Ya edda_esra kirilma. Ben daha siirleri okumadim ama okuyacam ve oy kullanacam. Valla ne yalan söyleyeyim, artik burda yazilanlari pek ciddiye alamiyorum bazi sahizlar sayesinde...
hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana
hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana
hayır hayır inanmıyorum sana
hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana
hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana
hayır hayır inanmıyorum sana
- hatice zuhal pala
- Profesyonel

Re: SİZE KIRILDIM
EDDA_esra yazdı:DEĞERLİ BARIŞSEVER ARKADAŞLARIM HER ZAMAN OLMAYAN,BAŞLATILAN BİR PROJENİN DEVAMINI GETİRDİM..FAKAT NE YAZIKKİ SADECE 24 KİŞİ OY KULLANMIŞ...BİZ BU KADAR MIYIZ BU SİTEDE...BU KADAR MI DEĞER VERİLDİ BARIŞ ABİM İÇİN YAZILAN ŞİİRLERE....BİLSEYDİM ÖNEMSENMEYECEĞİNİ İNANIN HİÇ BAŞLAMAZDIM .... SADECE ŞİİR YAZIPTA EMEK VEREN ARKADAŞLARA MAHÇUP DÜŞTÜM...ÖZÜR DİLERİM ! ( KONUYU ANLAMAYAN OLABİLİR BARIŞ MANÇO SEVGİSİ ADINA BİR ŞİİR YARIŞMASIYDI )
ya elimden geldiğince okudum hepsini ve oyumuda kullandım canım olduğu kadar sıkma canını sen elinden geleni yaptın Allah razı olsun...
neyse sevgili arkadaşlarım önemli değil yinede hepinize teşekkür ediyorum doğruda söylüyosunuz sitede aktif insan sayısı çok az ama, TOPİC İN tıklanma sayısıyla oy kullanma sayısı arasında dünyalar kadar fark var..ama olsun tamam kırılmıyorum ...BARIŞLA KALIN
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
Edda_esra`cığım,
umarım sende aydınlığa kavuşacaksın...ve diğer arkadaşlar.
Bu forumun yükseliş noktası uzun mesafeli çalışması ve herkeze birşeyler vermesi (aktif olmayanlarada). Bugüne kadar ayakta durduğu için burdan Admin Ser'e teşekkürlerimi iletiyorum ve daha nice yıllara diyorum.
Unutmayınki herkezin ilgi noktası farklıdır.
Ama sonuçta böylesi bir adım attın bir yarışma düzenledin.
Belki sende (ve diğer arkadaşlarda) uzun mesafeli düşünürsen, başka bir zaman yine düzenlersin, ve tercübeli davranırsın. En büyük sorun zaman.
Bizim buluşma kaynağımız Barış Manço
saygılarımla
Atilla
umarım sende aydınlığa kavuşacaksın...ve diğer arkadaşlar.
Bu forumun yükseliş noktası uzun mesafeli çalışması ve herkeze birşeyler vermesi (aktif olmayanlarada). Bugüne kadar ayakta durduğu için burdan Admin Ser'e teşekkürlerimi iletiyorum ve daha nice yıllara diyorum.
Unutmayınki herkezin ilgi noktası farklıdır.
Ama sonuçta böylesi bir adım attın bir yarışma düzenledin.
Belki sende (ve diğer arkadaşlarda) uzun mesafeli düşünürsen, başka bir zaman yine düzenlersin, ve tercübeli davranırsın. En büyük sorun zaman.
Bizim buluşma kaynağımız Barış Manço
saygılarımla
Atilla
Sevdigim insanlar
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-
NEYSE ATİLLAGO ARKADASIM YAZIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMA BEN ARTIK UNUTTUM O YOLLAMAMIŞ BU OY KULLANMAMIŞ YADA İLGİ AZ GÖSTERİLMİŞ.YARIŞMA SONUÇLANDI BİZDE OLANLARLA BU YOLA DEVAM ETTİK..BEN SEVMİYORUM Bİ KONUYU UZATIPTA TARTIŞMA ORTAMI YARATMAYI..SİZİN AÇINIZDAN ASLA DEMİYORUM AMA BELLİ Mİ OLUR Bİ TARTIŞMA ÇIKAR BEN SE BUNA ÇOK ÜZÜLÜRÜM..BEN SADECE DUYGULARIMI İFADE ETTİM SÖYLEDİĞNİZ SÖZLERDE HAKLISINIZ UNUTMAYIN..BEN SADECE YARIŞMAYA KATILAN VE OY KULLANAN ARKADAŞLARA BURADAN SON BİR KEZ TEŞEKKÜRLERİMİ YOLLUYORUM..YOLLAMAYANLAR VE YA OY KULLANMIYORLARSA KENDİ DAVALARINDAN HAKLIDIRLAR ELBET...barışla kalın