onxGS yazdı:arkadaşlar daha oturduğu evinin hali bile ortada!
siz tutmuş "Manço TV" diyorsunuz!
kabul olmayacak duaya amin denmez!
realist olun azıcık!
MANÇO TV KANALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- fatix burak
- Kıdemli Üye

fatix burak yazdı:bence bu öneriyi kanal D'ye sunmalıyız çünkü her konuda kanalı var.ama sadece barış manço değilde hani geçmişte belli bir kariye sahip olan ama son zamanlarda unutulmaya yüz tutmuş önemli kişileri anmak veya yeni nesile tanıtmak amacıyla kapsamlı bir kanal olabilir diye düşünüyorum
katılıyorum...güzel bir fikir gerçekten..
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"
harlemci yazdı:Sen, (konuyu açan ve aynı fikirde olan insanlar) kendin Barış izleyeceksin diye, trilyonlarca liralık tv kanalı istiyosun, ve bunun gerçekleşmesi içinde kamuoyu topluyosun, kusura bakmayında, delinin biri foruma taş atıyor, 14000 akıllı insan da bakıyor
sevgili arkadaşım, o delinin teki ve 14000 insanın sadece kanal hakkında yorumları yok(eğer okuma gayretinde bulunduysan) çeşitli fikirler ortaya atılmış..HERŞEY BARIŞ İÇİN..
gerçekleşmesi imkansız bile olsa, BARIŞSEVERLERİN bir şeyler yapmaya girişmesini ve ya çeşitler fikirler beyanetmesini delilik olarak algılıyorsan ,EVET BİZ DELİYİZ FAKAT BARIŞA DELİ
- Mançolayizm
- Profesyonel

Sevgili Barış sever kardeşlerim;
Uzun süreden beri siteye uğrayamaz oldum, cevap veremiyorum mesajlarıma karşılık yazanlara(deli tabirini kullanan ve onaylayanlara)! ama şimdi fırsatını bulmuşken cevap vereyim;
Elemanın biri hakkaten kendine yakışan üslubuyla cevap vermiş benim MANÇO TV ile ilgili konuma, ben fazla detaylara falan inmeyecem ve kendisine sadece şu cevabı yakıştırabilirim tabii o bu cevabın ne anlama geldiğini anlarsa:::
İÇİ BOŞ İNSANLARIN BU SİTEDE YERİ YOK...Başka diyecek bişey bulamıyorum...
Uzun süreden beri siteye uğrayamaz oldum, cevap veremiyorum mesajlarıma karşılık yazanlara(deli tabirini kullanan ve onaylayanlara)! ama şimdi fırsatını bulmuşken cevap vereyim;
Elemanın biri hakkaten kendine yakışan üslubuyla cevap vermiş benim MANÇO TV ile ilgili konuma, ben fazla detaylara falan inmeyecem ve kendisine sadece şu cevabı yakıştırabilirim tabii o bu cevabın ne anlama geldiğini anlarsa:::
- efemanco
- Demirbaş Üye

Mançolayizm yazdı:Sevgili Barış sever kardeşlerim;
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...
-
ibrahimberber38
- Kıdemli Üye

arkadaşlar beynim allak bullak oldu. gerçekten BARIŞ abimize çok yakışır tv kanalı.hem yeni nesil tanımıyo tanımış olur BARIŞ MANÇO'yu. hayal gibi gelsede aslında hayal değil. ancak devlet kanalı olan TRT nasıl GAP tv diyebiliyor herhangi bir kanalına gap demezde o kanala MANÇO tv der ve onun şarkılarını programlarını yayınlar.sanki gap tv vb ne işe yarıyo bari işe yaramış olur. bunun içinde ne gerekiyo imzaysa imza yürüyüşse yürüyüş . yani zor veya hayal gibi gözüksede değil.hele şu seçim döneminde ne yaparsak daha etkili olur bilgilerinize arz ederim.
rakıda bir ayranda içmesini bilene,güzelde bir çirkinde sevdim diyene
-
ibrahimberber38
- Kıdemli Üye

GSimge yazdı:Size şunu sölim benim ortak olduğum sadece YEREL bir radyo var.Bize nelere patladığını ii bilirim.Hayal mi görüyorsunuz,dalga mı geçiyorsunuz? Hiç araştırdınız mı nasıl yapılır die.Çok komik
belki haklısın çünkü işin içindesin.benim bahsettiğim devletin yapması gereken bişey.olan bir televizyon kanalının ismini ve yayın akışını değiştirmesi.sıfırdan bi kanal oluşturmak tabiki imkansıza yakın.bize düşen sadece imza toplamak gibi işler.lütfen ona da zor demeyim hayal demeyin.
ibrahimberber38 yazdı:GSimge yazdı:Size şunu sölim benim ortak olduğum sadece YEREL bir radyo var.Bize nelere patladığını ii bilirim.Hayal mi görüyorsunuz,dalga mı geçiyorsunuz? Hiç araştırdınız mı nasıl yapılır die.Çok komik
belki haklısın çünkü işin içindesin.benim bahsettiğim devletin yapması gereken bişey.olan bir televizyon kanalının ismini ve yayın akışını değiştirmesi.sıfırdan bi kanal oluşturmak tabiki imkansıza yakın.bize düşen sadece imza toplamak gibi işler.lütfen ona da zor demeyim hayal demeyin.
aslında KEŞKE diyorum.Ama bundan önce Barış Manço'nun daha fazla ekranlarda gösterilmesi tanıtılması gibi projelere imza toplasak daha ii olmasmı?Ya ne bilim çok izlenen bi tv programı tanıtsın mesela bi programı ona ayırsın gibi şeyler.
ıspanağımı yedim,arka koltukta oturuyorum,dişlerimi fırçalıyorum imza:adam olan çocuk
-
ibrahimberber38
- Kıdemli Üye

GSimge yazdı:ibrahimberber38 yazdı:GSimge yazdı:Size şunu sölim benim ortak olduğum sadece YEREL bir radyo var.Bize nelere patladığını ii bilirim.Hayal mi görüyorsunuz,dalga mı geçiyorsunuz? Hiç araştırdınız mı nasıl yapılır die.Çok komik
aslında KEŞKE diyorum.Ama bundan önce Barış Manço'nun daha fazla ekranlarda gösterilmesi tanıtılması gibi projelere imza toplasak daha ii olmasmı?Ya ne bilim çok izlenen bi tv programı tanıtsın mesela bi programı ona ayırsın gibi şeyler.
evet önce basitleri halledemedik değilmi. galiba haklısın.
Mesela ben geçtiğimiz ölüm yıldönümünde dedimki;
moda uzak gelio bazı arkadaşlara özellikle avrupa yakasındakiler için.Bazılarımızın aileleleri izin vermio o kadar uzağa gitmeye.Dedimki toplanalım ben b.köy belediyesiyle konuşimm (örnek olarak)meydanda hepimiz bi barış tişörtü yaptıralım şarkılarını söyleyelim dağılalım.Eminim b.köy belediyeside buna katkıda bulunurdu.etraftan geçen insanlar noluo diip bakardı.Bi kaç tv çağırırdık.onlar haber yapmıosa hem kendi haberimizi kendimiz yapardık.Kimseden ses çıkmadı.şimdi tv kanalı bunun yanında nası kalıo?
moda uzak gelio bazı arkadaşlara özellikle avrupa yakasındakiler için.Bazılarımızın aileleleri izin vermio o kadar uzağa gitmeye.Dedimki toplanalım ben b.köy belediyesiyle konuşimm (örnek olarak)meydanda hepimiz bi barış tişörtü yaptıralım şarkılarını söyleyelim dağılalım.Eminim b.köy belediyeside buna katkıda bulunurdu.etraftan geçen insanlar noluo diip bakardı.Bi kaç tv çağırırdık.onlar haber yapmıosa hem kendi haberimizi kendimiz yapardık.Kimseden ses çıkmadı.şimdi tv kanalı bunun yanında nası kalıo?
ıspanağımı yedim,arka koltukta oturuyorum,dişlerimi fırçalıyorum imza:adam olan çocuk
-
ibrahimberber38
- Kıdemli Üye

haklısın bahsettiklerini bile yapamadıktan sonra kalkıp tv den bahsediyoz ama hayali bile çok güzeldi dediğim gibi haklısın. keşke ben de oralarda olup destek olabilsem ama ikametimden dolayı ne destek gösterebiliyoruz ne etkinliklere katılabiliyoruz en azından sizin yapacak planlarınız var ve biz sadece kalpten destek sağlayabiliyoruz.
o da önemli arkadaşım.Zaten insanların kalbinde Barış hep var gösterselerde göstermeselerde.bizlerin amacı o sevgiyi ateşlemek harekete geçirmek olmalı.Biz konuşan ve iş yapmaya çalışanlarız.Bizim milyonlarca katımız kadar sessizler var.teyzeler var dedeler var amcalar var bakkallar var manavlar var....
Mançolayizm yazdı:Sevgili Barış sever kardeşlerim;
dostum atıp tutma, bir kanalın maliyeti, frekans aralığı, tahsisi,Rtük e yatırılan mebla, telif, teknik ekipman kaç para yapıyor haberin varmı senin, ben tv işiyle ilgileniyorum, senin dediklerine sadece gülüyorum. gerçekçi olun, yada kendini akıllı yaptın, bari diğerlerinide deli yapma, realist yaklaştım ben, uçmuyorum en azından.
-
barışmançokolik
- Profesyonel

- İletişim:
-
barışmançokolik
- Profesyonel

- İletişim:
- BARIS KIZMAZ
- Kıdemli Üye

Dediğiniz gibi MANÇO TV açmak çok zor ama imkansız değil.
Şunu söylemek istiyorum. Tv den ümidimiz az sa madem öyle internet var ve 14000 üye diyorsunuz sizce az değilmi ? İlk önce bu üye sayısını çoğaltmamızda yarar olduğunu görüyorum. Türkiyede 70 milyon civarında insan var diyolar. Peki bunların ne kadarı interneti kullanıyor. Yarısı kadar olsa 35 milyon eder hadi 25 milyon kişi kullansın. Bu kadar kişi içersinde 14000 kişi çok komik bi rakam. Eğer bu sayıyı çoğaltırsak belkide ilerde bu dediğiniz TV sorununada bi yol bulunabilir. Eminimki çoğumuz msn vs kullanıyoruz.En azından İnternet kanalıyla görüştüğümüz kişilere önerelim barismancomix e üye olmalarını. Daha çok kişi olursak belki sorunları daha iyi çözeriz. Birlikten güç doğar. O zman artık tv kanallarını mail bombardımanına mı tutarız yoksa başka bişimi yaparız o hepimizin düşüncesine kalmış.
Şunu söylemek istiyorum. Tv den ümidimiz az sa madem öyle internet var ve 14000 üye diyorsunuz sizce az değilmi ? İlk önce bu üye sayısını çoğaltmamızda yarar olduğunu görüyorum. Türkiyede 70 milyon civarında insan var diyolar. Peki bunların ne kadarı interneti kullanıyor. Yarısı kadar olsa 35 milyon eder hadi 25 milyon kişi kullansın. Bu kadar kişi içersinde 14000 kişi çok komik bi rakam. Eğer bu sayıyı çoğaltırsak belkide ilerde bu dediğiniz TV sorununada bi yol bulunabilir. Eminimki çoğumuz msn vs kullanıyoruz.En azından İnternet kanalıyla görüştüğümüz kişilere önerelim barismancomix e üye olmalarını. Daha çok kişi olursak belki sorunları daha iyi çözeriz. Birlikten güç doğar. O zman artık tv kanallarını mail bombardımanına mı tutarız yoksa başka bişimi yaparız o hepimizin düşüncesine kalmış.
Para Pula İhtişama Aldanıp Kanma Dostum
İçi Boş İnsanların Bu Dünyada Yeri Yok
İçi Boş İnsanların Bu Dünyada Yeri Yok