barış abinin o güzel sözlerinden biri

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzt Ağu 21, 2006 14:10 pm

Ya Kardeşim Boşver Karıştırma ortalığı
barış abinin her şarkı sözündü özel kendisine has sözler war

Kullanıcı avatarı
STORYWORLD
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen STORYWORLD » Sal Ağu 22, 2006 13:23 pm

gerçekten hayatı ve insanları çok iyi yorumlamış.yattığın yerde rahat uyu

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Pzr Eki 08, 2006 22:31 pm

kaynak istemekte haklısınız lakin söylemişte olabilir niçin tam bilmeden yargılıyorsunuzki ırmak arkadaşımızı
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar

Kullanıcı avatarı
ırmak
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen ırmak » Pzt Nis 23, 2007 15:21 pm

:gozyasi: arkadaşlar son yorumları okudum ve gerçekten ağlıorum bu çok acı suan hatırlamıorum 5 sene oldu sanırım bu sozu okuyalı ama galıba aktüel dergisinde yada öğretmenler için yapılmış yerel bi dergideydi sanırım gerçekten uzun zaman geçti sdc tek hatırladığım çok güzel sözlerdi ve mançomixlede paylasmak istedim ezberimde olan sözlerini yazdım bu kdr tepki alacağımı bilseydim paylaşmazdım
bişileri kanıtlama yada kendimi gösterme peşinde değilim sdc paylaşmak istedim :kizgin:
ama herkes barış manço gibi diiil kimse yargısızca hükümsüzce yaklaşamıyor bişilere :gozyasi: ve eleştiren arkadaşlara madem bu mixde barış mançoyu anmak için yaşatmak için burdasınız onun hareketlerini de örnek alın ve kimsenin üstüne şaçma yere bu kdr gelmediğini öğrenin...
barış babayı unutmamak için herşei yapmalııız o bizi çok sevmişti bizde onu ve sevmeee devem edelim

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzt Nis 23, 2007 15:39 pm

biz senin o güzel sözü paylaşmana çok sevindik ırmak arkadaşım...
sahiplenmişsin ya da öyle anlaşılmış hiç önemli değil...sen kendini biliyorsan sorun yok...sıkma canını :) (bu arada söz muhteşem bunu da eklemeliyim ;) :) :alkis: )

Kullanıcı avatarı
ırmak
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen ırmak » Pzt Nis 23, 2007 16:03 pm

teşekkür ederim ... ama yanlış anlaşılmaması gerekiyordu sonucta ben konu baslıgına barıs abinin o guzel sozlerınden bırı yazdım ve asla sahıplenmedım ki nasıl benı sahıplenmıs anlıolar hiç anlamadım... evet cok güzel bi söz nerde nasıl yazdı barıs baba bılmıorum ama heer aklıma geldııınde bu soz evet işte bu sözü sdc barış baba yazmıştır diorum ... bu arada destek olup msj attıgın içinde cok tesekkur ederım ...
barış babayı unutmamak için herşei yapmalııız o bizi çok sevmişti bizde onu ve sevmeee devem edelim

Kullanıcı avatarı
kadirsekerli_bm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen kadirsekerli_bm » Sal Nis 24, 2007 15:00 pm

slm arkadaslar ben taktım bu konuya bılmıyorum benı ıhracmı ederler yoksa uyarımı verırler bılmıyorum ama su bı gercek dogru soyleyenı 9 koyden kovarlar demısya barısmancomıix deysek onu ornak alaım evet cok dogru bıraz barıs abıyı ornek al gercekten elım ayagım tıtredı burda sen ne kadar dogrusunda burda akıll vermeye kalkıyorsun senı bu sıtede en ıyı tanıyan ınsan benım sende bunu ıyı bılıyorsun bıde yuzlu yuzlu konusyorsun sen gercekten bu sıteyı hak etmıyorsun lutfen ama uydurma seylerı benımle ve arkdaslarımla paylasma lutfen ınan senın ısmını gordukce ve duydukca tuylerım dıken dıken oluyor sen ne bu sıteyı ne benı nede buradakı arkadasların hıc bırını hak etmıyorsun...umarım anlamıssındır barıs abı ınsana ınsan oldugu ıcın deger verıyordu(yası cınsı ırkı mılletı)onemlı degıldı cunku ınsandı ve degerlıydı.bende sırf bu yuzden deger verıyorum yoksa senın ıcın burda 1 cumle bıle kelam etmem cunku sen yorum yapılmaya degmezsın
barıs abım bu dunyadan gelmıs gecmıs bır sure sanatcının babası allahım nur ıcımde yatırsın barıs abı senı asla unutmayacaz

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Sal Nis 24, 2007 17:28 pm

Valla bence Barış Manço böyle bir söz söylemez, yani söyleyemez :D

Komik geldi, sanki bi aşk sitesinden alınma gibi, ispatla bakalım arkadaşım, madem kuyuya bi taş attın :ampul:

sdumurat
Yeni Üye
Yeni Üye

barış abi

Mesajgönderen sdumurat » Cum Nis 27, 2007 12:21 pm

barış abi keşke olmeseydin :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Cum Nis 27, 2007 13:07 pm

ne guzel de ifade etmissin :) sefa geldin :alkis:
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

Kullanıcı avatarı
kadirsekerli_bm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen kadirsekerli_bm » Çrş May 09, 2007 14:25 pm

ırmak hanım sen burda demogojı yapıyorsun olayları barıs abımızle bagdasmaya calısıyorun ama barismancı mixde no demogojı
barıs abım bu dunyadan gelmıs gecmıs bır sure sanatcının babası allahım nur ıcımde yatırsın barıs abı senı asla unutmayacaz

Kullanıcı avatarı
hamsiye
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen hamsiye » Çrş May 09, 2007 23:55 pm

seni cok seviyoruz baris abi cocuklarimida senin sarkilarinla büyütüyorum rahat uyu seni asla unutmayacagiz :)

Elif_Akaydeniz
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen Elif_Akaydeniz » Prş May 10, 2007 14:39 pm

Cook Guzel olmus Sozleri Baris Manco'nun:alkis: :alkis:
Nur icinde yatsin

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: barış abinin o güzel sözlerinden biri

Mesajgönderen EDDA_esra » Çrş May 16, 2007 17:10 pm

ırmak yazdı:barış abinin bi yerden bulunmuş sözleri herkes bilio mu bilmiorum ama paylaşmak istedim o kdr güzelki, yazdığı her söz gibi........
herşeyimi alan gündüzler ve hiçbir şey vermeyen o karanlık uzun gecelerin sabahında yeniden akşamı beklemek demek hayat bu
zaman hep böyle geçecek ve hiçbir şey getirmeyecek
sadece alacak götürecek bişr rüya gibi uyanınca bitecek..........
barış abim yattığın yerde huzurlu uyu seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruzzzzzzzz :)

:alkis: HOŞ GELDİN SENDE ARAMIZA IRMAK ARKADAŞIM...BU ÇOK GÜZEL BİR GİRİŞ OLDU ... ;)UNUTMADIK SENİ BARIŞ MANÇO, UNUTMAYACAĞIZ...RAHAT UYU MEZARINDA... :(

Kullanıcı avatarı
ahmetaykan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen ahmetaykan » Sal Haz 19, 2007 15:42 pm

güzel amma biraz farklı gibi... olsun yazana söyleyene diline sağlık seviyorum sizleri
Bir Barışmanço sevdalısı olrak ben; Dünyaya geç geldiğimi düşünüyorum..

Kullanıcı avatarı
ahmetaykan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen ahmetaykan » Pzr Haz 24, 2007 19:41 pm

iyi niyetli olmak gerek barış abide böyle düşünürdür. Tamamen iyi niyetli..!
Bir Barışmanço sevdalısı olrak ben; Dünyaya geç geldiğimi düşünüyorum..

Kullanıcı avatarı
satellite
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen satellite » Pzr Haz 24, 2007 21:02 pm

şu sıralar dünyada ki olaylar senin istediğin gibi gitmesede biz senin öğrettiklerinin izinden yürüyoruz barış abi nur içinde ve huzurla yat seni çok özlüyoruz :oops: :gozyasi:
Gamzedeyim deva bulmam...