ÖNCE VATAN " MİTİNGİNDE BULUŞALIM.
YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR...
TÜRK ULUSUNA ÇAĞRI
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin varlığının gerekçesi olan değerleri kurulduğundan bu yana, günümüzde olduğu kadar yoğun saldırılara uğramamıştır.
Emperyalist Küresel Güçler İktisadi, siyasi ve kültürel egemenliğini perçinleştirme gayretlerini giderek artırmak sureti ile Türkiye'yi iddiasız, talepsiz ve teslimiyetçi bir rotaya sokmak için bütün imkânlarını seferber etmiştir.
Emperyalist Küresel Güçlerin bu amacına ulaşmak için kullandığı araçlardan biri de hiç şüphe yok ki AYRILIKÇI BÖLÜCÜ TERÖR dür.
Teröristin amacı insanlar üzerinde panik, korku ve dehşet yaratarak kitleleri sindirmektir.
Emperyalist Küresel Güçler tarafından bir araç olarak kullanıldığından hiç şüphemiz olmayan AYRILIKÇI BÖLÜCÜ TERÖR'ün asıl amacı ise, Ulu Önder ATATÜRK tarafından kurulmuş olan Milli / Ulusal Devleti ve Üniter yapıyı yıkmaktır. Terörün bunu başaramadığı takdirde bölücülüğe uygun bir devlet yapılanması için mücadelesine devam edeceği de son derece açıktır.
İnsanlığın yüce değerlerini terör örgütlerinin amacı doğrultusunda kullanan iç ve dış ihanet odaklarına karşı gereken cevabın Türk Milleti'nin kendisi tarafından verilmesi kaçınılmaz hale gelmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı iç ve dış şer odaklarınca yürütülen psikolojik savaşın neler olduğu ve kimler tarafından yürütüldüğü de gözden uzak tutulmamalıdır.
İç ve dış ihanet ittifakına karşı üniter yapımıza, Milli / Ulusal Birliğimize ve Cumhuriyetimizin değerlerine sadakatle bağlı olan herkese düşen görev Türkiye'yi Türkiye yapan değerlerde birleşmek, bütünleşmek ve kendinden fedakârlık yapabilmektir.
Büyük Türk Milleti, bunalıma düştüğü her dönemde geçmişinde ve asaletinde var olan birlik ve beraberlik ruhu ile bütün zorlukları aşmasını bilmiştir. Bugün, artık dayanma sınırı aşılmıştır. Halkımızın bu konudaki duyarlılığı ile demokratik tepkisini göstermesi bir hak ve görev haline gelmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünden yana olan herkesi 24 HAZİRAN 2007 PAZAR günü saat 11.00 de Bursa İlimizde yapacağımız ÖNCE VATAN mitingine bekliyoruz.
Bu mitinge katılmak büyük ATATÜRK'ün TÜRKİYE CUMHURİYETİ'Nİ KURAN TÜRKİYE HALKINA TÜRK MİLLETİ DENİR. ve NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE vecizelerini öz değer olarak benimsemiş olan her Türk için bir vatan görevidir.
*TÜRKİYE HARP MALULÜ, GAZİLER ŞEHİT, DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ
*TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ
*EMNİYET TEŞKİLATI VAZİFE MALULÜ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ
*ŞEHİT ANNELERİ DERNEĞİ
*TÜRKİYE GAZİLER VAKFI
*EMEKLİ UZMANLARDERNEĞİ
*TÜRKİYEM TOPLULUĞU
*ANADOLU ULUSAL UYANIŞ DAYANIŞMA PLATFORMU
*ULUSAL BİRLİK HAREKETİ PLATFORMU
*TÜRKİYE İŞÇİ SENDİKALARI KONFEDERASYONU
*TÜRK BOYLARI KONFEDERASYONU
24 Haziran Pazar Saat: 11.00 Gökdere Meydanı
ÖNCE VATAN Mitinginde buluşlalım...
Ben Orada hazır bulunucağım.
"Önce Vatan"Mitingi
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- sakızhanım
- Yeni Üye

- Mesajlar: 15
- Kayıt: Cmt Ara 09, 2006 22:27 pm
- Konum: BURSA
- fairground
- Forum Duayeni

- Mesajlar: 571
- Kayıt: Pzr Oca 04, 2004 00:58 am
- Konum: istanbul
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- Mesajlar: 2100
- Kayıt: Pzr Oca 07, 2007 23:44 pm
- Konum: kendi ütopyasından..
- İletişim:
- sakızhanım
- Yeni Üye

- Mesajlar: 15
- Kayıt: Cmt Ara 09, 2006 22:27 pm
- Konum: BURSA
DEĞERLi DOSTLAR,
BU HAFTA SONU BURSA'DA GERÇEKLEŞECEK OLAN "TERÖRÜ TEL'iN ve SEHiTLERE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ"NE TÜRKiYEM TOPLULUĞU ile BiRLiKTE ANKARA'DAN KATILMAK iSTEYENLER, BUGÜN ÖĞLEYE KADAR iL MERKEZiNi ARAMALILAR.
TEL.: (0312) 419 26 36 (BURSA-ANKARA OTOBUS ÜCRETi 30 YTL)
YÜRÜYÜŞE TOPLULUKLA BURSA GiDiŞiNDE KATILMAK iSTEYENLER,
0532 367 57 47'DEN CEM BEY'i ARAYABiLiRLER.
BU HAFTA SONU BURSA'DA GERÇEKLEŞECEK OLAN "TERÖRÜ TEL'iN ve SEHiTLERE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ"NE TÜRKiYEM TOPLULUĞU ile BiRLiKTE ANKARA'DAN KATILMAK iSTEYENLER, BUGÜN ÖĞLEYE KADAR iL MERKEZiNi ARAMALILAR.
TEL.: (0312) 419 26 36 (BURSA-ANKARA OTOBUS ÜCRETi 30 YTL)
YÜRÜYÜŞE TOPLULUKLA BURSA GiDiŞiNDE KATILMAK iSTEYENLER,
0532 367 57 47'DEN CEM BEY'i ARAYABiLiRLER.

