Baris Abiye Saygisizlik

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
BUSHU
Yeni Üye
Yeni Üye

Baris Abiye Saygisizlik

Mesajgönderen BUSHU » Pzr Haz 10, 2007 00:15 am

Arkadaşlar içlerinizden bazıları belki şimdi dediklerimi duyunca ne saygısızlığı falan diyecek.Bildiğiniz gibi Fuat Güner'in yıllar önce Barış Abinin yaptıgı Adam olacak Çocuğa Benzer bir program yapma eğilimi vardı.Bizde herhalde o program Barış Abinin bir çocuğu gibiydi,yapmazlar gibisinden demiştik.Ama ne yazık ki Barış Abimize bana göre en büyük saygısızlığı yaptılar,ve onun gerçekten çocuklara birşeyler öğretmek ve onları hayata hazırlamak için yaptığı bu programı şimdi hemde içerik çocuklarla sohbet etme tarzı,studyo arkaplanı,herşey resmen Barış Abimizin yaptığı programın kopyası.Resmen Fuat Güner Barış Abimizi taklit ediyor.Ne yapmaya çalışıyolar bu dünyaya başka bir Barış Abi gelmez ve Fuat Güner de Coçukların Abisi olamaz.Sırf insallar kendileri reyting alsın diye böyle şeyler yapmamalı.Özellikle Fuat Güner den bunu beklemezdik.Çocuklar için tabii program yapabilir ama içerik farklı olmalı,bu programı Barış Abi yapmıştır ve bitmiştir bazı kişilerin zannedersem Barış Abinin yerine başkalarını koyma hayali var.Belki çok sert bir yazı oldu ama hakikaten kopyası gibi program bir tek ismi farklı.Yorumlarınıza sunuyorum.

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Haz 10, 2007 02:07 am

aslında Barış Manço'yu taklit etmesi hem iyi,hem kötü.
kötü anlamı dediğin gibi reyting olayı ve insanların gözünde başkası olmak.
iyi anlamı ise bu programın formatının değişmemesidir bence.eğer değişseydi daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilirdi.7'den 77ye türünün en iyi örneği ve tek örneğidir.bu konseptte program yapmak bence en güzeli.
gelelim taklit olayına..aslında rahatsızlık duyar insan sevdiği bir insan başkası tarafından taklit edilince.ben Fuat Güner'in reyting için bunu yapacağına inanmıyorum açıkçası.O'da Barış Manço gibi çocuklara değer veren bir insan bana göre.şimdi böyle diyorum ama programın ilerleyen bölümlerinde daha da iyi anlayacaz bakalım :)

Kullanıcı avatarı
melike_mançomania
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen melike_mançomania » Pzr Haz 10, 2007 02:27 am

bence taklit etmesi hiçde iyi değil..taklit hiç bir zaman iyi değildir..bugüne kadar çok çocuk programı yapıldı ha tabiiki kimi çocuklarla yarışma programı kimiside farklı formatlardaydı,istedikten sonra farklı formatlarda yapabilirlerdi programı...ben kesinlikle kınıyorum ama çocuk programı yapılmasını değil,barış abimizi onun yaptığını dolaylıda olsa kullanarak reyting almaya çalışmalarını..

Kullanıcı avatarı
zeliha_22
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen zeliha_22 » Pzr Haz 10, 2007 19:53 pm

sana can_ı gönülden katılıyorum

Kullanıcı avatarı
hatice zuhal pala
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hatice zuhal pala » Cum Haz 15, 2007 20:00 pm

sana katılıyorum arkadaşım çok haklısın benimde dikkatimi çekti..ama unuttukları birşey var oda ASLA BARIŞ ABİNİN YERİNİ ALAMAZLAR...

Kullanıcı avatarı
ali TİTAN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen ali TİTAN » Sal Mar 18, 2008 14:00 pm

BOŞ VERİN ARKADAŞLAR TAKLİTLER ASLINI YAŞATIR

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Mar 20, 2008 19:59 pm

baris_onsel yazdı:aslında Barış Manço'yu taklit etmesi hem iyi,hem kötü.
kötü anlamı dediğin gibi reyting olayı ve insanların gözünde başkası olmak.
iyi anlamı ise bu programın formatının değişmemesidir bence.eğer değişseydi daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilirdi.7'den 77ye türünün en iyi örneği ve tek örneğidir.bu konseptte program yapmak bence en güzeli.
gelelim taklit olayına..aslında rahatsızlık duyar insan sevdiği bir insan başkası tarafından taklit edilince.ben Fuat Güner'in reyting için bunu yapacağına inanmıyorum açıkçası.O'da Barış Manço gibi çocuklara değer veren bir insan bana göre.şimdi böyle diyorum ama programın ilerleyen bölümlerinde daha da iyi anlayacaz bakalım :)

diycek söz bırakmamıssın barıscım (: ..
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM