ROCK cı ASLI...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
ROCK cı ASLI...
merhaba sevgili barışsever arkadaşlarım...bu aralar bayan rock çılardan ASLI YI çok beyeniyorum..sesini çok güzel kullanabilen bi rock çı diye düşünüyorum...çok kuvvetli bir ses...beyeniğle dinliyorum ASLI yı...siz ne dersiniz bu konuda... mesela "TÜM ŞEHİR AĞLADI " parçası sadece beğendiğim parçalardan bir tanesi...MESELA "SU GİBİ"...GİBİ GİBİ...
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
rapin_kizi__ yazdı:ben 3 yıl rock muzık yapmıs bır ınsana rockcı denmesını dogru bulmuyorum bencede cok guzel parcaları var ama rockcı olması ıcın daha coook fırın ekmek yemesı lazım bence
ASLINDA SANA DA HAK VERMİYOR DEĞİLİM SEVİGLİ ARKADAŞIM TABİKİ HAKLISIN AMA BİRDE OLAYA ŞU YÖNDEN BAKTIĞIMDA İSE FİKRİM DEĞİŞİYOR : YILLARDIR BU CAMİYANIN İÇİNDE OLUPTA HİÇ YOL KATEDEMİŞ SANATÇILAR ÇOK SENDE BİLİYORSUN ...BU TÜR İYİ SANATÇILAR TELEVİZYONA HEMEN ÇIKMAZLAR ONLARINDA GEÇMİŞLERİ VE DENEYİMLERİ VARdır.YANİ DİYORUM Kİ SANATÇILIĞIN KALİTESİNİ YENİ YA DA ESKİ OLARAK DEĞERLENDİRMEZSEK DAHA İYİ DÜŞÜNMÜŞ OLURUZ ...barışla kalın....
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
sevgılı arkadasım
ben zaten yenı yada eskı olarak bakmıyorum ben su anda Turkıye de 20 rockerım dıyen varsa 10 una zaten ınanmıyorum.bence rocker kavramını benım gıbı dusunen yanı barıs manco erkın koray cem karaca gıbı rocker olanlar ıcınde yer alması ıcın daha calısması gerektıgıne ınanıyorum.
barısla kalın
ben zaten yenı yada eskı olarak bakmıyorum ben su anda Turkıye de 20 rockerım dıyen varsa 10 una zaten ınanmıyorum.bence rocker kavramını benım gıbı dusunen yanı barıs manco erkın koray cem karaca gıbı rocker olanlar ıcınde yer alması ıcın daha calısması gerektıgıne ınanıyorum.
barısla kalın
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM
rapin_kizi__ yazdı:sevgılı arkadasım
barısla kalın
HAKLSIN ZATEN BAK SANA HAK VERMEDİM DEMİYORUM..BARIŞ MANÇO,ERKİN KORAY, CEM KARACA GİBİ YILLARINI MÜZİĞE ADAMIŞLARA ULAŞMALARI İÇİN DAHA ÇOOOK YOK KATETMELERİ GEREK DEDİĞİN GİBİ FAKAR BEN BURADA SADECE KENDİ ALANINDA BAŞARILI BİR ROCK ÇI DEMEK İSTEMİŞTİM...nyse hadin BARIŞLA KAL SEVGİLİ ARKADAŞIM...
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim: