Kliplerini arıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hele tamirci çırağının klibini bulursam süper olur LÜTFEN YARDIM EDİN
CEM KARACA
Moderatörler: barışhayranı, Mod
CEM KARACA
Herkesin görüşü ayrıdır bence mükemmel bir yorumcu ve fikir adamı ve ABİMİZİN YAKIN ARKADAŞI
Kliplerini arıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hele tamirci çırağının klibini bulursam süper olur LÜTFEN YARDIM EDİN
- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
Re: CEM KARACA
LeVeL17 yazdı:Herkesin görüşü ayrıdır bence mükemmel bir yorumcu ve fikir adamı ve ABİMİZİN YAKIN ARKADAŞI
LEVEL17 ARKADAŞIM SANA BİR SİTE ADRESİ VERECEĞİM YALNIZ SÖZ VER BU SİTEYİ TERKETMEK YOKhttp://www.nostalji.forumu.com
ADRES BU GİTMEK YOK SÖZMÜ
- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

- doner-yakut
- Kıdemli Üye

- İletişim:
Cem Karaca'nin müzigini dinlemezdim ama kendisini severdim.
Iki bucuk haftadan beri artik müzigine ve yorumuna bayiliyorum...
Coook güzel!!! Dimi, ceviz agaclari?!!!
hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana
hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana
hayır hayır inanmıyorum sana
hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana
hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana
hayır hayır inanmıyorum sana
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

önceleri cem karacanın tarzını beğenmiyordumdoner-yakut yazdı:Cem Karaca'nin müzigini dinlemezdim ama kendisini severdim.
resimde gözyaşları ve tamirci çarağını dinledikten sonra cem karaca ya bakışım değişti(nedendir bilmem)
şuan severek dinliyorum
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Bana göre Cem Karaca ile Barış Manço arasındaki fark yalnızca siyaset.Cem karaca şarkılarında ve günlük yaşantısında komünist ideoloji ile yaşamaktaydı.(ki rap rap şarksının piyasaya çıktığının ertesi günü yurt dışına çıkmıştır
şarkıda iktidarı ne denli sert bir dille eleştirdiğini dikkatle dinlerseniz anlayabilirsiniz.sözler saçma gibi ama hiç de öyle değil)
Barış Manço ise siyaset yerine insanlara daha yararlı olmayı,onların anlayacağı dilden şarkı yazmıştır ve gerçek hayatta da öyle davranmıştır.(yanlış anlaşılmasın benim de severek dinlediğim Cem Karaca da halktana biriydi...ve hayatındaki bazı anlar Barış Manço'nun yaşamıyla benzerlik gösterir)
Ama yine de Cem Karaca iyi ki vardı...iyi ki o güzel şarkılarını dinliyoruz...
Erken gitti...Ama diyecek birşey yok...Ölüm Allah'ın Emri
Barış Manço ise siyaset yerine insanlara daha yararlı olmayı,onların anlayacağı dilden şarkı yazmıştır ve gerçek hayatta da öyle davranmıştır.(yanlış anlaşılmasın benim de severek dinlediğim Cem Karaca da halktana biriydi...ve hayatındaki bazı anlar Barış Manço'nun yaşamıyla benzerlik gösterir)
Ama yine de Cem Karaca iyi ki vardı...iyi ki o güzel şarkılarını dinliyoruz...
Erken gitti...Ama diyecek birşey yok...Ölüm Allah'ın Emri