Bu konuda desteğinizi bekliyorum..
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- gokhankaraduman
- Profesyonel

- İletişim:
Bu konuda desteğinizi bekliyorum..
Mehmet Ali Erbil Ne Yapıyor ???
Doğrusunu söylemek gerekirse Barış Manço’nun vefatından sonra Tv ekranlarında çocuk programlarını görmeyi çok özledik. Bir iki kere Berna Laçin ve Açelya Akkoyunlu’nun sunduğu bir program çıktı, sanırım “Çocuktan Al Haberi” idi adı. Ha bir de Fuat Güner TRT ‘de Barış Manço’nun 7’den 77’ye programının neredeyse aynısını yapıyor şu sıralar, ne o tat var ne de o sıcaklığı alıyoruz ekrandan. Korhan Abay’da bir ara kanal D ekranlarında denedi ama o da olmadı.
Kimin altında tayt var ?
Bunların hepsi öyle ya da böyle yapıldı. Belki çoğu ya da hepsi iyi niyetle yapıldı ama bir süredir Show Tv ekranlarında Mehmet Ali Erbil çocuklar ile bir program yapıyor. Bir iki kez izledim ancak özellikle bu sabah ( 10.05.2007) sinir kat sayılarım tavan yaptı çocuklara sorulan soru “kimin altında tayt var ?” ve gelişen muhabbet ile bir kız çocuğu eteğini kaldırıp poposunu ekrana dönüyor... Mini mini Tuğba Ekinci ler mi yetiştiriyoruz ne yapıyoruz ???
Zannediyorum Televizyon Ekranları Barış Manço, Erkan Yolaç, Halit Kıvanç, Cenk Koray (Kutunuzu açayım mı ya kurban olalım biz ) dan sonra öksüz kaldı...
Mehmet Ali Erbil’i programını sonlandırmaya veya çeki düzen vermeye davet ediyor.
Duyarlı ailelerinde çocuklarını o programdan uzak tutmalarını önemle rica ediyorum...
Lütfen temiz kalmış değerleri (çocukları) de kirletip, insanları ümitsizliğe sevketmeyin.
Gökhan Karaduman
www.gokhankaraduman.net
Doğrusunu söylemek gerekirse Barış Manço’nun vefatından sonra Tv ekranlarında çocuk programlarını görmeyi çok özledik. Bir iki kere Berna Laçin ve Açelya Akkoyunlu’nun sunduğu bir program çıktı, sanırım “Çocuktan Al Haberi” idi adı. Ha bir de Fuat Güner TRT ‘de Barış Manço’nun 7’den 77’ye programının neredeyse aynısını yapıyor şu sıralar, ne o tat var ne de o sıcaklığı alıyoruz ekrandan. Korhan Abay’da bir ara kanal D ekranlarında denedi ama o da olmadı.
Kimin altında tayt var ?
Bunların hepsi öyle ya da böyle yapıldı. Belki çoğu ya da hepsi iyi niyetle yapıldı ama bir süredir Show Tv ekranlarında Mehmet Ali Erbil çocuklar ile bir program yapıyor. Bir iki kez izledim ancak özellikle bu sabah ( 10.05.2007) sinir kat sayılarım tavan yaptı çocuklara sorulan soru “kimin altında tayt var ?” ve gelişen muhabbet ile bir kız çocuğu eteğini kaldırıp poposunu ekrana dönüyor... Mini mini Tuğba Ekinci ler mi yetiştiriyoruz ne yapıyoruz ???
Zannediyorum Televizyon Ekranları Barış Manço, Erkan Yolaç, Halit Kıvanç, Cenk Koray (Kutunuzu açayım mı ya kurban olalım biz ) dan sonra öksüz kaldı...
Mehmet Ali Erbil’i programını sonlandırmaya veya çeki düzen vermeye davet ediyor.
Duyarlı ailelerinde çocuklarını o programdan uzak tutmalarını önemle rica ediyorum...
Lütfen temiz kalmış değerleri (çocukları) de kirletip, insanları ümitsizliğe sevketmeyin.
Gökhan Karaduman
www.gokhankaraduman.net
Barış ve Sevgi Dileklerimle
Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
http://www.barismanco7-77dd.com
www.gokhankaraduman.net
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
ya benim moralim bozuluyo izlemiyorum artık televizyonu.mehmet ali erbilin sapıklıkları devam ettiği gibi çoçuklarıda bozuyo.rtük ne zamaan dur diyecek artık bu adama 
En son jonturk_emre tarafından Pzt May 14, 2007 02:12 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
samet ahmet
zamanında barış abi bir klip yapmıştı... ama TRT o klibi yayınlamadı.. gerekçeleri de şu: klibin içinde ahlaka aykırı sözler varmış ta falan filan... inanabiliyormusunuz arkadaşlar klibin içinde ahlaka aykırı söz varmış.
o klibi bile o kadar ince dokuyan bir rtük şimdi mehmet ali erbil gibi saçma insanlara nasıl yer veriyor anlaşılmaz.
eğer bunlar ince ince dokunup düşünülse mehmet ali erbil tüm o proğramlarını bırakıp ahlak polislerine teslim olmaz mı. isim vermek istemiyorum bazı kendini sanatçı sananlar, sanatı! sayesinde kazandıkları parayı hayır kurumlarına bağışlayıp ömrünün geri kalan kısımlarını 'ben ne yapmışım öyle' diyerek geçirmezler mi....
erbilin bu huyundan geçmeye niyeti yok. ya biz bişeyler yaparız ya da bu zamana kadar yapıldığı gibi oturup sonucu ne olacak diye bekleriz.. ikinci şıkka benim gönlüm el vermiyor.. o halde yapacak tek şey var: hep birlik olalım bu işin üstesinden nasıl geliriz düşünelim....
o klibi bile o kadar ince dokuyan bir rtük şimdi mehmet ali erbil gibi saçma insanlara nasıl yer veriyor anlaşılmaz.
eğer bunlar ince ince dokunup düşünülse mehmet ali erbil tüm o proğramlarını bırakıp ahlak polislerine teslim olmaz mı. isim vermek istemiyorum bazı kendini sanatçı sananlar, sanatı! sayesinde kazandıkları parayı hayır kurumlarına bağışlayıp ömrünün geri kalan kısımlarını 'ben ne yapmışım öyle' diyerek geçirmezler mi....
erbilin bu huyundan geçmeye niyeti yok. ya biz bişeyler yaparız ya da bu zamana kadar yapıldığı gibi oturup sonucu ne olacak diye bekleriz.. ikinci şıkka benim gönlüm el vermiyor.. o halde yapacak tek şey var: hep birlik olalım bu işin üstesinden nasıl geliriz düşünelim....
- gokhankaraduman
- Profesyonel

- İletişim:
Desteğiniz gerekli
Sevgili dostlar aşağıda verdiliğim link e tıklayıp kuruluş adına Show Tv
Program Adına Eyvah Çocuklar yazıp aşağıda yazdığım mesjaı kopyala yapışır yapabilirsiniz...
Televizyon Ekranları'nda çocuklara eğlence ve eğitimi aynı anda veren Barış Manço'nun ardından sanırım Tv ekranlarında çocuklar sahipsiz kaldı.Show Tv'de Eyvah Çocuklar Adlı program yapan Mehmet ALi Erbil'in uyarılması ve çocuklar ile seviyesiz espriler yapmasının engellenmesini bir Barış sever olarak rica ediyorum...
Gökhan Karaduman
www.barismanco777.org
Program Adına Eyvah Çocuklar yazıp aşağıda yazdığım mesjaı kopyala yapışır yapabilirsiniz...
Televizyon Ekranları'nda çocuklara eğlence ve eğitimi aynı anda veren Barış Manço'nun ardından sanırım Tv ekranlarında çocuklar sahipsiz kaldı.Show Tv'de Eyvah Çocuklar Adlı program yapan Mehmet ALi Erbil'in uyarılması ve çocuklar ile seviyesiz espriler yapmasının engellenmesini bir Barış sever olarak rica ediyorum...
Gökhan Karaduman
www.barismanco777.org
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- gokhankaraduman
- Profesyonel

- İletişim:
Re: Desteğiniz gerekli
gokhankaraduman yazdı:Sevgili dostlar aşağıda verdiliğim link e tıklayıp kuruluş adına Show Tv
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx
Gökhan Karaduman
www.barismanco777.org
biröncekimesajımdartük ün adresi çıkmamış yineliyorum.
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
-
COBAN YILDIZI
Re: Desteğiniz gerekli
gokhankaraduman yazdı:gokhankaraduman yazdı:Sevgili dostlar aşağıda verdiliğim link e tıklayıp kuruluş adına Show Tv
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx
Gökhan Karaduman
www.barismanco777.org
biröncekimesajımdartük ün adresi çıkmamış yineliyorum.
Bende yolluyorum simdi.
- doner-zümrüt
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
cok haklisiniz, bi bu eksikti... Zaten tv izlenmez olmustu, ne programlar filimler güpe gündüz herkesin izleyebilecegi saatlerde... Hele hele bir de cocuk cikartip dansöz gibi giydirilip oynatilmasi cok fena, yok benim kizim manken olacak, saclari jöleli benim oglum capkindir vs vs bunlar yetmezmis gibi bir de bu mu cikti basimiza!!! Izlemedim, yoksa tamamen cildirirdim....
Herkesin mail yollamasi lazim, cok haklisiniz! Artik gercekten son damla bu!
Herkesin mail yollamasi lazim, cok haklisiniz! Artik gercekten son damla bu!
gerçekten böyle hassas bir konuya değindiğin için çok teşekkür ederim kardeş... ama hepimiz biliyoruz ki bugün televizyon ekranlarında gösterilen programların bir çoğu insanlarımızı aptallaştırmaktadır... bundan tabi nasibini en çok saçma sapan diziler ve rogramlar izleyen çocuklarımız almakta ve bomboş bir nesil yetişmektedir... yani sorun gerçekten çok büyük...
ne yapabiliriz.. sadece RTÜK e şikayet.. benim bildiğim kadarıyla... ama o da ne kadar çözüm oluyor tartışılır...
ne yapabiliriz.. sadece RTÜK e şikayet.. benim bildiğim kadarıyla... ama o da ne kadar çözüm oluyor tartışılır...
- gokhankaraduman
- Profesyonel

- İletişim:
Sevgili dostum ;
Sessiz çoğunluk sesini çıkarırsa çok şeyler değişir.
Sarı Kurdele kampanyası yaptık ve Tv den saçma sapan programların bazıları kalktı hepsi de kalkardı belki ama koyunlar ilgi göstermedi.
Bizler elimizden geleni yapalım
Deniz Yıldızı hikeyesini bilir misiniz onu hatırlayalım
Sessiz çoğunluk sesini çıkarırsa çok şeyler değişir.
Sarı Kurdele kampanyası yaptık ve Tv den saçma sapan programların bazıları kalktı hepsi de kalkardı belki ama koyunlar ilgi göstermedi.
Bizler elimizden geleni yapalım
Deniz Yıldızı hikeyesini bilir misiniz onu hatırlayalım
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman