kimse gelmiyor madem,kalkın biz gidelim
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- barışhayranı
- Moderator

Kardeş, boards.ign de 1-2 dk bekledikten sonra sayfa açılıyor 
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BEN sinemada CALISIYOM ve SİNEMADA BİR BARIŞMANCO resmi yaptırdım baya büyük ve tam sinema verdiven cıkışına astıım CERÇVELİ RESMİNİ VE İKİ tane daha resmi belli yerlerde astım duvara resimlerini GÖRMEK ve ya nasıl oldunu MERAK eden olursa KADIKÖY ATLANTİS SİNEMASINDA berış severleri beklerim bi cayımı ikram etsem ne mutlu bana 
34BM777 yazdı:BEN sinemada CALISIYOM ve SİNEMADA BİR BARIŞMANCO resmi yaptırdım baya büyük ve tam sinema verdiven cıkışına astıım CERÇVELİ RESMİNİ VE İKİ tane daha resmi belli yerlerde astım duvara resimlerini GÖRMEK ve ya nasıl oldunu MERAK eden olursa KADIKÖY ATLANTİS SİNEMASINDA berış severleri beklerim bi cayımı ikram etsem ne mutlu bana
bu akşam ve yarın akşam kadıköy atlantisin önündeyim, zaten evimde orda buluşalım istiyosan
Re: kimse gelmiyor madem,kalkın biz gidelim
kulahmet yazdı:dostlarım,internette gezip dolaşıp yeni barışseverler kazanmak adına aktif çalışmalara başlayalım mı? çeşitli forum sayfalarına barış abiyle ilgili başlık açmak, halkın nabzını yoklamak,hiç dinlemedikleri şarkıları paylaşmak ve onları da günün birinde bu foruma üye olan bir barışsever haline getirmek için haydi iş başına...bi nevi misyonerlik vaziyeti..ne dersiniz...
başladım bile çok güzel bi fikir
ıspanağımı yedim,arka koltukta oturuyorum,dişlerimi fırçalıyorum imza:adam olan çocuk