Yonjada Barış Manço hesabı
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Yonjada Barış Manço hesabı
arkadaşlar bugun baktımda Barış Manço ile ilgili gençligin takıldıgı arkadaş sitesi yonjada hiç açılmış hesap yok sadece 2 arkadaş resmini koymuş o kadar diğer sanatçıların varda neden Barış abimizin yok bizde bir tane açsak (istek olursa ben açabilirim) hem yeni nesilde bizim gibi kaç tane Barış Mançoyu seven genç var bunu görürüz hem Barış abimizin unutulmamasını sağlarız hemde sitenin reklamını yapmış oluruz
Sevmiyorum Yoncayı yaaa. İnsanlar nasıl girip muhabbet ediyor orda anlamıyorum. Tamam büyük bir çoğunluk var msndeki gibi ama yani bilmiyorum beni çok rahatsız ediyor orası... Hiç girmedim girmemde...
Barış abimizi de bence çok daha güzel yerlerde ismini duyurabiliriz.
Barış abimizi de bence çok daha güzel yerlerde ismini duyurabiliriz.
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)
-
ogulcan
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
arkadaşlar yonja ne kdr ii bi site bu tartışılır ama barış manço ya ait bir cok üyelik var o kdr cok ki ama yonjada tura çıkıp onları bumak gerek hepsi kopuk kopuk bırbırınden bagımsız üyelikler çnk ... ama buldugunuz uyelıge ekleme talebi yollayın...
barış babamızın her yerde bi resmi görülsün
ama barışmançomix olarak acılsa bı uyelık cok daha iii olur ordada bi yopluluk oluruz ... üstlenmek isteyen varsa üstlensin yoksada ben barışmançomix adına bunu yapabilirim ... barış baba her yerde olmalı
barış babayı unutmamak için herşei yapmalııız o bizi çok sevmişti bizde onu ve sevmeee devem edelim
ırmak yazdı:arkadaşlar yonja ne kdr ii bi site bu tartışılır ama barış manço ya ait bir cok üyelik var o kdr cok ki ama yonjada tura çıkıp onları bumak gerek hepsi kopuk kopuk bırbırınden bagımsız üyelikler çnk ... ama buldugunuz uyelıge ekleme talebi yollayın...barış babamızın her yerde bi resmi görülsün
ama barışmançomix olarak acılsa bı uyelık cok daha iii olur ordada bi yopluluk oluruz ... üstlenmek isteyen varsa üstlensin yoksada ben barışmançomix adına bunu yapabilirim ... barış baba her yerde olmalı