DS
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- manco halil
- Profesyonel

DS
GECE MİX DE KALAN ARKADASLAR 00 3 DEN SONAKILER BEN MANCO HALİL BEN HEP BURDAYIM KONUSALIM..
halil
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- manco halil
- Profesyonel

özürdılerım
merhabalar sevgılı arkadaslar her kesden özür dılerım hemde 2 defa 5 defa 10 defa evet gereksız bırseyler yaptım ne olur arkadaslar fazla kızmayın önemlı olan hatanın basından dönmek ben özür dılıyorum hepınızden bırde samet ceylan a da sonsuz tesekkürlerımı yolluyorum...sevgu ve barış lakalın..
halil
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
Re: özürdılerım
manco halil yazdı:merhabalar sevgılı arkadaslar her kesden özür dılerım hemde 2 defa 5 defa 10 defa evet gereksız bırseyler yaptım ne olur arkadaslar fazla kızmayın önemlı olan hatanın basından dönmek ben özür dılıyorum hepınızden bırde samet ceylan a da sonsuz tesekkürlerımı yolluyorum...sevgu ve barış lakalın..
ben teşekkür ederim sana halil kardeşim kusura bakma bir dengesiz var mix te herkez de farkında sana gereksiz yüklendi ve mod arkadaşlardan ihracını bile istemiş ama kendisinin dili bir karış ben senin yüreğinin temizliğini ve saflığınıda bliyorum sen o dengesize uymadığın ve hatanı kabul edip özür dilediğin için seni canı gönülden kutlarım
artık yokum sağlıcakla kalın
- manco halil
- Profesyonel

ds
tesekkür ederım sayın samet ceylan arkadasım benı anladın için ben kötü bır oyuna geldım malesef cok üzgünum
halil