günün fotoğrafı - günden..gündemden.. hayattan kareler..
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- silahsız kuvvet
- Profesyonel

günün fotoğrafı - günden..gündemden.. hayattan kareler..
müstehcenliğe, seviyesizliğe ve tahriklere sebep olmadan,
forum kurallarına ve bizlere yakışan bir şekilde paylaşımlar yapalım lütfen...
forum kurallarına ve bizlere yakışan bir şekilde paylaşımlar yapalım lütfen...
- silahsız kuvvet
- Profesyonel

- silahsız kuvvet
- Profesyonel

zaten ülkemizde 'birileri' gaflet ve dalaleti çoktan aşmış, son raddedeyken!.. hiç bir hakkımızın savunuculuğu yapılmazken, medyada doğru düzgün yer almazken, ama aksi tezler birinci sayfaları kaplarken..
nedir bu yaptığın kardeş? gaflet açıklaması mı?
nacizane ben'im yaptığım olsa olsa gerçeklerle yalanları 'ayırma' çabasıdır..
insanları ayıran kim.. kimler?
keşke, kuklaların iplerini ellerinde tutanlarca hayatı katledilenlere Allah'tan rahmet dileseydik..
-------------------

nedir bu yaptığın kardeş? gaflet açıklaması mı?
nacizane ben'im yaptığım olsa olsa gerçeklerle yalanları 'ayırma' çabasıdır..
insanları ayıran kim.. kimler?
keşke, kuklaların iplerini ellerinde tutanlarca hayatı katledilenlere Allah'tan rahmet dileseydik..
-------------------

kesinlikle silme bugün kaç kişi hatırlıyor hocalı katliamını belki bazılarının içinde az da olsa türklük duygusu kalmıştır en azından onlar için kalsın bu resim..hepimiz ermeniyiz diye bağıran dangalaklar hepimiz azeriyiz diyemezler zaten bu ülkenin bayrağına sınırlarına saygılı olan her vatandaşımızı zaten kardeşimiz görüyoruz kürt laz çerkez demiyoruz kimseyi ayrıştırmıyoruz 
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

AH AH...Bir de derdimi anlatabilsem size.Bu vatan uğruna ölen mehmetçiklerimizi ölüme sürükleyenler de bu kışkırtmalardı.Sadece Çanakkale de 250.000 tane şehit verdi bu ülke.Doktoru,mühendisi,öğrencisi,çobanı hepsi bu ülke için canlarını feda ettiler.Niye?Çünkü karşılarında Kışkırtılmış anzaklar,yunanlılar vardı.Daha fazla şey de söyleyebilirim ama yine de söylemeyeceğim...
-
samet ahmet
yukarıda ki resmin herhangi bir şekilde kışkırmayla alakası yok. haa arkadaşımız topiğin başlığına uygun olarak koymak istemiştir.
20. yüzyılın en büyük vahşeti içinde yerini aldı hocalı katliamı.
gözünü toprak bürüyen ermenilerin önünü kesmek mümkünmüydü. gece yarısı baskın yaparak çokluk çocuk demeden yaşlı genç demeden acımasızca zulmeden o hayvanlar...
“Hocalı katliamı”. Adı her ne olursa olsun, nasıl anılıyorsa anılsın, kim tarafından, kime yönelik, hangi şartta ve ne şekilde olursa olsun sonuçta vahim olayların yaşandığı bir vahşet var ortada.. 15 yıl geçti aradan ve bu utanç verici, insanlık dışı olayın kamuoyuna yeterince anlatılmaması da ayrı bir olay.
20. yüzyılın en büyük vahşeti içinde yerini aldı hocalı katliamı.
gözünü toprak bürüyen ermenilerin önünü kesmek mümkünmüydü. gece yarısı baskın yaparak çokluk çocuk demeden yaşlı genç demeden acımasızca zulmeden o hayvanlar...
“Hocalı katliamı”. Adı her ne olursa olsun, nasıl anılıyorsa anılsın, kim tarafından, kime yönelik, hangi şartta ve ne şekilde olursa olsun sonuçta vahim olayların yaşandığı bir vahşet var ortada.. 15 yıl geçti aradan ve bu utanç verici, insanlık dışı olayın kamuoyuna yeterince anlatılmaması da ayrı bir olay.
Peki sanıyor musunuz ki ermeniler sadece kendi kendilerine planladılar bu olayı.Tek başına o gücü nasıl bulabilir.Bulamaz.Çünkü arkasında Büyük devletler var.Türkiye'yi bölmek için elinden gelen herşeyi yapmaya çalışan çoook büyük devletler.Zamanında Osmanlı devletinin ayaklarına kapanan büyük devletler...
- silahsız kuvvet
- Profesyonel

-
BM
BİR MÜZİK HABERİ
Moğollar, 2004 yılının Ağustos ayında tamamı sözlü şarkılardan oluşan "Yürüdük Durmadan" albümünü yapmışlardı ve bu albümden "Dersim'in Yaylaları" isimli parçaya video klip çekmişlerdi. Şimdi ise Mart ayının sonuna doğru tamamen enstrümantal parçalardan oluşan bir albümle geliyor.
(Yeni albümün kadrosu: Cahit Berkay, Taner Öngür, Engin Yörükoğlu, Serhat Ersöz - Misafir Sanatçı: Ercan İmre (Ney ve Kaval) )
aytac yazdı:Peki sanıyor musunuz ki ermeniler sadece kendi kendilerine planladılar bu olayı.Tek başına o gücü nasıl bulabilir.Bulamaz.Çünkü arkasında Büyük devletler var.Türkiye'yi bölmek için elinden gelen herşeyi yapmaya çalışan çoook büyük devletler.Zamanında Osmanlı devletinin ayaklarına kapanan büyük devletler...
ermenilerde sütten çıkmış ak kaşık değil.
Galatasaray,İstanbul
-
samet ahmet
hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. hele bu ermeniler. neyse forum da bu konuları konuşmak doğru bişi değil. ama duramıyor işte insan.
tek başlarına yapmadılar tabi bu katliamı. zaten güçleri de yetmez di buna. sovyetlerin silahlı kuvvetlerinden destek aldılar. bitmez, bu ermenilerin türk düşmanlığı.
tek başlarına yapmadılar tabi bu katliamı. zaten güçleri de yetmez di buna. sovyetlerin silahlı kuvvetlerinden destek aldılar. bitmez, bu ermenilerin türk düşmanlığı.
- silahsız kuvvet
- Profesyonel

-
samet ahmet
konu başlığına uygun fotğraflar... geçen pazartesi. bor huzur evine jeoloji
mühendisliği bölümü olarak bir gezi düzenledik. ordaki amcaları teyzeleri
ziyaret ettik. arkadaşlar samimi söylüyorum o kadar memnun oluyorlar ki
anlatamam. bence herkesin oraları ziyaret etmesi lazım. ömürlerini
çocukları için harcamış o yaşlı amcalar... daha fazla yazamıyacağım.. ha bi de benim için sürpriz oldu sinema oyuncusu(yeşilçam) tiyatro yönetmeni, bir çok filimde rol almış çok değerli bir sanatçıyla da karşılaştık evet o da huzur evine yerleşmiş. mustafa dik.(en alttaki) kısa bir de sohbetimiz oldu. barış abiyi çok iyi tanıdığını söyledi ama çok fazla konuşamadık inşallah enkısa zamanda tekrar gidip barışa bi hakkında uzun bir röportaj yapacam
ağaç dikme kampanyası yapıyorlarmış bir kaç tane de ağaç diktik hep beraber... buyrun fotoğraflar...
,

mühendisliği bölümü olarak bir gezi düzenledik. ordaki amcaları teyzeleri
ziyaret ettik. arkadaşlar samimi söylüyorum o kadar memnun oluyorlar ki
anlatamam. bence herkesin oraları ziyaret etmesi lazım. ömürlerini
çocukları için harcamış o yaşlı amcalar... daha fazla yazamıyacağım.. ha bi de benim için sürpriz oldu sinema oyuncusu(yeşilçam) tiyatro yönetmeni, bir çok filimde rol almış çok değerli bir sanatçıyla da karşılaştık evet o da huzur evine yerleşmiş. mustafa dik.(en alttaki) kısa bir de sohbetimiz oldu. barış abiyi çok iyi tanıdığını söyledi ama çok fazla konuşamadık inşallah enkısa zamanda tekrar gidip barışa bi hakkında uzun bir röportaj yapacam
,

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

-
samet ahmet
-
samet ahmet
EDDA_esra yazdı:SAMET AHMET arkadaşım, bu paylaşım beni çok duygulandırdı ayrıca hala böyle insanların olduğunu öğrendiğimden sevindirdi...EN YAKIN ZAMANDA ,GERÇEKTEN EN YAKIN ZAMANDA BUNU GERÇEKLEŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM... :alkis:
değerli hocam gürhan yalçının bu konudaki çabaları için ben de ona burdan teşekkür ediyorum. her şey onun sayesinde.. sizlere de çok teşekkür ediyom mesajlarınız için. sağolun..