SEVGILILER GÜNÜ NÜZ KUTLU OLSUN

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

SEVGILILER GÜNÜ NÜZ KUTLU OLSUN

Mesajgönderen manco halil » Çrş Şub 14, 2007 14:34 pm

MERHABALAR SEVGİLİ BARIŞCILAR HEPINIZE SEVGI VE BARIŞLARIMI YOLLUYORUM...VE DE HERKESIN SEVGILILER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.AYRICADA ..SEVGILI BAYANLARIMIZADA ..BU FANI DÜNYANIN ŞU KOCAMAN SEVGISINI VEDE BARISINI YOLLUYORUM.. UNUTMAYALIM..BAYANLAR. BU DÜNYANIN.. EN MUHTESEM VARLIKLARI..SEVGI VE BARIŞ LA KALIN...
halil

Kullanıcı avatarı
USTA
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen USTA » Çrş Şub 14, 2007 18:05 pm

Evli yada bekar,seven yada sevmeyen,bu gün kalbi boş olan yada dolu olan herkesin SEVGİLİLER GÜNÜnü kutlarım.

Sevdiklerinizin kıymetini bilin.Bu sevgili eş de olabilir,sevgili de,anne yada baba,kardeş,çocuk hepsi bizim sevgilimiz değil mi?Kimseyi üzmeyin,kendinizin de üzülmesine fırsat vermeyin.İdealleriniz olabilir,bu idealler uğruna kimsenin üstüne basmayın.İncitmeyin,kırmayın kalplerini.

Kullanıcı avatarı
odtulu23
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen odtulu23 » Çrş Şub 14, 2007 18:21 pm

Bence sevgililer gunu diye bişey yok.Çunku bu bızım orfumuzde gelenek ve goreneklerımızde yok.Bu sadece batıulıların uydurması ve sacma sapan bişey.Eger bır ınsanın sevgılısı varsa;yanındaysa ve beraber mutlularsa onların her gunu zaten sevgililer gunu.Unutmayalım ki bizler OSMANLI nın torunlarıyız.Atalarımızın geleneklerını devam ettırmelıyız.Sacma sapan seylerle ugrasmayalım....
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni

Kullanıcı avatarı
sethem
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen sethem » Çrş Şub 14, 2007 19:01 pm

sevgililer günü bazen adama koyuyor bea yalnız olanlar için :(

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Çrş Şub 14, 2007 23:45 pm

odtulu23 yazdı:Bence sevgililer gunu diye bişey yok.Çunku bu bızım orfumuzde gelenek ve goreneklerımızde yok.Bu sadece batıulıların uydurması ve sacma sapan bişey.Eger bır ınsanın sevgılısı varsa;yanındaysa ve beraber mutlularsa onların her gunu zaten sevgililer gunu.Unutmayalım ki bizler OSMANLI nın torunlarıyız.Atalarımızın geleneklerını devam ettırmelıyız.Sacma sapan seylerle ugrasmayalım....
katolik papaz valentinonun yortusuymuş bu yavvvv bende senin gibi düşünüyorum sevgilim yok olsa bile kutlamazdım :alkis:
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Prş Şub 15, 2007 00:00 am

gerçi büyük konuşmamak lazım kız milletinin işi belli olmaz küsmesin diye alırım yalandan bi gül ama benim hoşuma gitmiyor böyle şeyler yanlış anlaşılmasın kutlayanlara sözümüz yok

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Prş Şub 15, 2007 01:05 am

valla bana görede gavur icadı bi şey olduğu için benim açımdan bi anlamı yok... :hayallah: :hayallah: :hayallah: :hayallah:
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Prş Şub 15, 2007 13:33 pm

Benim için de hiç bir anlamı yok. Odtulu'ye katılıyorum.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Prş Şub 15, 2007 19:14 pm

Bence bugun illa sevgililer gunu degil sevgi gunu olarak kutlanmalı. İşte o zaman eminim birçok kişi için bir anlamı olur.

Bu nednele biraz gec de kalmıs olsam herkesin "sevgi" günü kutlu olsun :)
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Şub 15, 2007 19:58 pm

:) yıh yıh yıh yaşasın kotuluk:)"sevgi olarka kutlanlsn yha daha makbule gcer :geberdim: :D

Kullanıcı avatarı
tuba
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen tuba » Cum Şub 16, 2007 12:24 pm

efemanco yazdı:valla bana görede gavur icadı bi şey olduğu için benim açımdan bi anlamı yok... :hayallah: :hayallah: :hayallah: :hayallah:
katılıyorum :D bencede çok saçma geliyor
BARIŞ MANÇO HAYATINI KAYBETMEDİ
HAYAT BARIŞ MANÇOYU KAYBETTİ

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

sevgıliler

Mesajgönderen manco halil » Cum Şub 16, 2007 12:37 pm

sevgılı barış kardeslerım ben bır hata yaptıysam affola ama ben sevgılıler gununuzu kutladıysam bu bana cokmu yanı bız insanlar on dan mutluluk almayalım bundan mutluluk almayalım dıyemı uğrasıyoruz yada banene bu dunyadan ben boş insanım dünyada dıger varlıklarda boş olsun dıye mı .ayrıcada bu bır inanç filan degıl sadece bır seylerın tam olarak bellı edılmesı için saglanan bır gün ister katılın ister katılmayın buna ben yınede sevgılı barış cıların vede dünyada barışa dogruluga sevgıye gönül verenlerin geçmiş sevgılıler gününü kutluyorum...bunu ister annenızle ister kardesınızle ister babanızla hatta ve hatta o tatlı babannemızle dedemızle de kutlaya bılırsınız..sevgı ve barışlarımla kalın....unutmayalım ..sulanmayan çicek yıkılmış bır hayatdan hiç bır farkı yoktur buyuzdende ..bu günlerde sevdıklerımızı bol bol sulayalım.sevgılerımızle .vede barışlarımızla...
halil

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Cum Şub 16, 2007 21:41 pm

dostum bugün aile fertlerimizle kutlanmayacak kadar laçkalaştırıldı sokaklarda salya sümük öpüşen aşık olduğunu sanan belkide 14şubattan sadece 1 gün sonra ayrılack insanların sündürdüğü birgün bu gerçekten birbirini seven aşıklara sözüm yok ama bizde sulandırılmış bir kavram sen üstüne alınma kardeşim sen bütün samimiyetinle kutladın ama ben karamsarım bu konuda...

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Cmt Şub 17, 2007 21:46 pm

sevigililer günümü oda nee :saskin: .....
lafta değilde yürekten seven insana her an her gün sevililer günüdür..
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cmt Şub 17, 2007 21:55 pm

kadir 2023 yazdı:sevigililer günümü oda nee :saskin: .....
lafta değilde yürekten seven insana her an her gün sevililer günüdür..
:alkis: :alkis: :alkis:
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...