Adam olacak Çocuğa katılan arkadaşlara

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Cum Şub 02, 2007 04:54 am

ya resimleri paylaşmak istedimde nasıl koycam resimleri uğraştım ama yapamadım

Kullanıcı avatarı
deniz yıldızı
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen deniz yıldızı » Cum Şub 02, 2007 09:59 am

arkadaşlar o programları izliyordum ama katılma gibi olanağım olmadı.keşke imkanım olsaydıda katılsaydım.katılabilen arkadaşlara ne mutlu...

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Cum Şub 02, 2007 15:04 pm

Merhaba arkadaşlar;

Bende o programları hep takip ettim hala daha gosterildikçe izlerim ama malesef hiç katılmadım. Biraz çekingen biriydim sanırım ondan ama 23 nisan şenliklerinde konserine gitmiştim trt'nin ve elini tutarak Barış abimizin Barış Manço'yla şarkıyı söyleme mutluluğunu tadabilmiştim. Bu bile benim için büyük mutluluk.

Ayrıca yani Barış abimizle yakın muhabbette olan manevi bir abim var Fransada şuan kendisi. O da zamanında yani gençliğinde bir grupları varmış. Barış Manço'dan önce onlar çıkarmış sahneye. Bir müddet bu böyle devam etmiş. Anlattı bana. Çok iyi bir insandı der hep. Demesine gerek yok aslında herkes biliyor. :)
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cum Şub 02, 2007 15:29 pm

Barıscıl yazdı:Merhaba arkadaşlar;

Bende o programları hep takip ettim hala daha gosterildikçe izlerim ama malesef hiç katılmadım. Biraz çekingen biriydim sanırım ondan ama 23 nisan şenliklerinde konserine gitmiştim trt'nin ve elini tutarak Barış abimizin Barış Manço'yla şarkıyı söyleme mutluluğunu tadabilmiştim. Bu bile benim için büyük mutluluk.

Ayrıca yani Barış abimizle yakın muhabbette olan manevi bir abim var Fransada şuan kendisi. O da zamanında yani gençliğinde bir grupları varmış. Barış Manço'dan önce onlar çıkarmış sahneye. Bir müddet bu böyle devam etmiş. Anlattı bana. Çok iyi bir insandı der hep. Demesine gerek yok aslında herkes biliyor. :)

çok güsel yaaa

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cum Şub 02, 2007 16:43 pm

ogulcan yazdı:bugun 7den 77ye den 2 tane yapyeni video paylasıcam sürprizlere hazır olun

çok hayra geçersin sevgili oğuzcan kardeş.. :) :)

sosyolog06
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen sosyolog06 » Pzt Şub 12, 2007 04:18 am

Merhaba arkadaşlar... Bugün tesadüfen forumunuzu buldum ve hemen üye oldum... Ben de ne yazık ki 7'den 77'ye programını TV'den izlemiş biriyim, Barış Manço'yla tanışabilmiş, O'nu yakından görebilmiş arkadaşlara inanın deli gibi imreniyorum... O zamanlar İstanbul'da oturuyorduk, çok istemiştim beni de götürün diye, annemler zor iş demişlerdi, o zaman evine ziyarete gidelim demiştim, hatta tutturmuştum resmen... Ama o da kısmet olmadı... Şimdi neden o ufacık halime ortalığı yıkıp dediğimi yaptırmadım diye pişmanlık duyarım...

Forum harika arkadaşlar... Bu arada Ankara'daki etkinliği kaçırmam da büyük şanssızlık oldu, tam da yaşgünümde yapılmış hem de... Neyse hepinizin eline, yüreğine sağlık, Barış dolu kalın...

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Prş Şub 15, 2007 15:51 pm

sosyolog06 yazdı:Merhaba arkadaşlar... Bugün tesadüfen forumunuzu buldum ve hemen üye oldum... Ben de ne yazık ki 7'den 77'ye programını TV'den izlemiş biriyim, Barış Manço'yla tanışabilmiş, O'nu yakından görebilmiş arkadaşlara inanın deli gibi imreniyorum... O zamanlar İstanbul'da oturuyorduk, çok istemiştim beni de götürün diye, annemler zor iş demişlerdi, o zaman evine ziyarete gidelim demiştim, hatta tutturmuştum resmen... Ama o da kısmet olmadı... Şimdi neden o ufacık halime ortalığı yıkıp dediğimi yaptırmadım diye pişmanlık duyarım...

Forum harika arkadaşlar... Bu arada Ankara'daki etkinliği kaçırmam da büyük şanssızlık oldu, tam da yaşgünümde yapılmış hem de... Neyse hepinizin eline, yüreğine sağlık, Barış dolu kalın...

aramıza HOŞGELDİN sosyolog06...herzaman SEVGİ VE BARIŞLA KAL...
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
farukmtx
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen farukmtx » Cum Şub 16, 2007 12:13 pm

ah ah....siz ta istanbullarda barış abiyi görememişsiniz.ben taaaaaaa.van dan nasıl.görecektim ahhhhhhhhh ah .barış abi.......

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cum Şub 16, 2007 14:04 pm

Moda'da birkeresinde galiba 97 yılıydı önümüzde klasik arabasıyla gidiyordu bende o zamanlar ilkokula gidiyordum. Neyse herkes esnaf,yoldan geçen insanlar falan Barış Abimize çiçekler,tatlıcı tatlılar veriyordu ve o üstü açık arabasında bembeyaz saçlarının rüzgardan uçuşu hala aklımda.

Birde benim kahrolduğum bir anım vardır. Barış Abiyi çok sevdiğimden 2 yaşında şarkılarını ezbere söylemeye başlamışım bu sevgimi gören babanemde (tek babanem değil di tabii bilmeyen yoktu :) ) ben 4 yaşlarındayken babaannem beni Barış Abimizin evine götürmüştü hayal mayal hatırlıyorum. Çiçekler içindeki bahçesinden geçtik birkaç basamak merdivenleri çıktık ama işte benimki küçüklük :) tv'ye çıkacam sanmıştım ve nedendir bilmem ağlamaya başladım. Babaannemde zile basmadan dönmüştü. Aaaaaah diyorum aaaaaaaaaaah ömründe en çok yapmak istediğiniz ne olur diye bir soru olsa o gün o kapıdan içeri girmek olurdu...
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cum Şub 16, 2007 14:30 pm

barışhayranı yazdı:Moda'da birkeresinde galiba 97 yılıydı önümüzde klasik arabasıyla gidiyordu bende o zamanlar ilkokula gidiyordum. Neyse herkes esnaf,yoldan geçen insanlar falan Barış Abimize çiçekler,tatlıcı tatlılar veriyordu ve o üstü açık arabasında bembeyaz saçlarının rüzgardan uçuşu hala aklımda.

Birde benim kahrolduğum bir anım vardır. Barış Abiyi çok sevdiğimden 2 yaşında şarkılarını ezbere söylemeye başlamışım bu sevgimi gören babanemde (tek babanem değil di tabii bilmeyen yoktu :) ) ben 4 yaşlarındayken babaannem beni Barış Abimizin evine götürmüştü hayal mayal hatırlıyorum. Çiçekler içindeki bahçesinden geçtik birkaç basamak merdivenleri çıktık ama işte benimki küçüklük :) tv'ye çıkacam sanmıştım ve nedendir bilmem ağlamaya başladım. Babaannemde zile basmadan dönmüştü. Aaaaaah diyorum aaaaaaaaaaah ömründe en çok yapmak istediğiniz ne olur diye bir soru olsa o gün o kapıdan içeri girmek olurdu...
vay kardeşim benim...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzt Şub 19, 2007 11:23 am

barışhayranı yazdı:Moda'da birkeresinde galiba 97 yılıydı önümüzde klasik arabasıyla gidiyordu bende o zamanlar ilkokula gidiyordum. Neyse herkes esnaf,yoldan geçen insanlar falan Barış Abimize çiçekler,tatlıcı tatlılar veriyordu ve o üstü açık arabasında bembeyaz saçlarının rüzgardan uçuşu hala aklımda.

:D :D :D

senamsın
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen senamsın » Pzt Şub 19, 2007 17:57 pm

[quote="Mançolayizm"]Ahhh...

Buna da şükür, O'nunla oturup sohbet edemedim,7 den 77 ye programına katılamadım, tamam üzülüyorum bunlar için keşke olsaydı bu dediklerim ama, yine de çok mutluyum çünkü:::

ARKADAAŞŞLAAARRR... neden onu yakından göremedim, onun programına katılamadım, sohbet edemedim diye üzülüyorsunuz...
farkında değil misiniz bizler dünyanın en şanslı insanları arasındayız.
ÇÜNKÜ BARIŞ MANÇO'YU TANIDIK, TV DEN DE OLSA GÖRDÜK, DİNLEDİK...
bundan sonra ki nesilin böyle bir şansı yok... bitti, yok...
ancak bizler çocuklarımıza, onlar da kendi çocuklarına anlatırlarsa Barış Manço ismi yaşayacak.
ONU GÖRMEK VE DİNLEMEK BİLE, DÜNYADAKİ EN ŞANSLI İNSANLARDAN BİRİ OLDUĞUM HİSSİ VERİYOR BANA.

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Çrş Şub 21, 2007 14:50 pm

senamsın yazdı:
Mançolayizm yazdı:Ahhh...

Buna da şükür, O'nunla oturup sohbet edemedim,7 den 77 ye programına katılamadım, tamam üzülüyorum bunlar için keşke olsaydı bu dediklerim ama, yine de çok mutluyum çünkü:::

ARKADAAŞŞLAAARRR... neden onu yakından göremedim, onun programına katılamadım, sohbet edemedim diye üzülüyorsunuz...
farkında değil misiniz bizler dünyanın en şanslı insanları arasındayız.
ÇÜNKÜ BARIŞ MANÇO'YU TANIDIK, TV DEN DE OLSA GÖRDÜK, DİNLEDİK...
bundan sonra ki nesilin böyle bir şansı yok... bitti, yok...
ancak bizler çocuklarımıza, onlar da kendi çocuklarına anlatırlarsa Barış Manço ismi yaşayacak.
ONU GÖRMEK VE DİNLEMEK BİLE, DÜNYADAKİ EN ŞANSLI İNSANLARDAN BİRİ OLDUĞUM HİSSİ VERİYOR BANA.

bi nevi haklısın gibi kardeşim de insanın içinde yinede onu canlı canlı görememenin hüznü oluyor işte...bu da bizim hissetmemiz gereken en güzeel duygulardan bir tanesi DEĞİL MİDİR ....

Kullanıcı avatarı
nurcak
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen nurcak » Sal Şub 27, 2007 16:17 pm

Ben kucukken hep izledim ama hic katilamadim saten Hollandadayim nasil katilcaktim..Ama hep istemistim katilmayi..Katilanlar cok sansli..

Balböcegi

Mesajgönderen Balböcegi » Sal Şub 27, 2007 22:12 pm

var arkadşlar ben katıldım.ve sizlerle olmaktan çok mutluyum onu seven herkezi çk seviorum... :gozyasi:

seda58
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen seda58 » Çrş Şub 28, 2007 14:36 pm

benimde cocukken en buyuk hayallrimden biriydi o programa katilabilmek ama babam sirada bekleyen cok cocuk varmis demisti yani o serefe nail olamadim :(
gülbebeğim

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzt Mar 19, 2007 19:57 pm

Balböcegi yazdı:var arkadşlar ben katıldım.ve sizlerle olmaktan çok mutluyum onu seven herkezi çk seviorum... :gozyasi:

kocaelinden mi kardeş bende gebzedenim memnun oldum neresinden kocaelinin

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Çrş Mar 21, 2007 09:47 am

Galiba 97 senesiydi, Baki'ya gelmisti. benim tanidiklarimdan onserine katilan olmustu, ama MAALESEF BEN KATILAMADIM...
:gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

recep ppp
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen recep ppp » Çrş Mar 21, 2007 16:57 pm

ben barıs abımı hep ruyamda goruyorum cok guzel yerlerde benım 3 yasında oglum var adı barıs okadar cok sevıyorlı onu gecen gun ruyasında gormus nasıl sevınıyor ruyamda hapşuyu gordum benım yanıma geldı senın cacların uzun degıl demıs barıs abısı senın sacların uzun ama demıs kendısıde gercekten gormus gıbı gozlerı parlıyordu

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Çrş Mar 21, 2007 17:12 pm

recep ppp yazdı:ben barıs abımı hep ruyamda goruyorum cok guzel yerlerde benım 3 yasında oglum var adı barıs okadar cok sevıyorlı onu gecen gun ruyasında gormus nasıl sevınıyor ruyamda hapşuyu gordum benım yanıma geldı senın cacların uzun degıl demıs barıs abısı senın sacların uzun ama demıs kendısıde gercekten gormus gıbı gozlerı parlıyordu

canım benim yaa :gozyasi: