SEVGILILER GÜNÜ NÜZ KUTLU OLSUN
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- manco halil
- Profesyonel

SEVGILILER GÜNÜ NÜZ KUTLU OLSUN
MERHABALAR SEVGİLİ BARIŞCILAR HEPINIZE SEVGI VE BARIŞLARIMI YOLLUYORUM...VE DE HERKESIN SEVGILILER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.AYRICADA ..SEVGILI BAYANLARIMIZADA ..BU FANI DÜNYANIN ŞU KOCAMAN SEVGISINI VEDE BARISINI YOLLUYORUM.. UNUTMAYALIM..BAYANLAR. BU DÜNYANIN.. EN MUHTESEM VARLIKLARI..SEVGI VE BARIŞ LA KALIN...
halil
Evli yada bekar,seven yada sevmeyen,bu gün kalbi boş olan yada dolu olan herkesin SEVGİLİLER GÜNÜnü kutlarım.
Sevdiklerinizin kıymetini bilin.Bu sevgili eş de olabilir,sevgili de,anne yada baba,kardeş,çocuk hepsi bizim sevgilimiz değil mi?Kimseyi üzmeyin,kendinizin de üzülmesine fırsat vermeyin.İdealleriniz olabilir,bu idealler uğruna kimsenin üstüne basmayın.İncitmeyin,kırmayın kalplerini.
Sevdiklerinizin kıymetini bilin.Bu sevgili eş de olabilir,sevgili de,anne yada baba,kardeş,çocuk hepsi bizim sevgilimiz değil mi?Kimseyi üzmeyin,kendinizin de üzülmesine fırsat vermeyin.İdealleriniz olabilir,bu idealler uğruna kimsenin üstüne basmayın.İncitmeyin,kırmayın kalplerini.
Bence sevgililer gunu diye bişey yok.Çunku bu bızım orfumuzde gelenek ve goreneklerımızde yok.Bu sadece batıulıların uydurması ve sacma sapan bişey.Eger bır ınsanın sevgılısı varsa;yanındaysa ve beraber mutlularsa onların her gunu zaten sevgililer gunu.Unutmayalım ki bizler OSMANLI nın torunlarıyız.Atalarımızın geleneklerını devam ettırmelıyız.Sacma sapan seylerle ugrasmayalım....
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
katolik papaz valentinonun yortusuymuş bu yavvvv bende senin gibi düşünüyorum sevgilim yok olsa bile kutlamazdımodtulu23 yazdı:Bence sevgililer gunu diye bişey yok.Çunku bu bızım orfumuzde gelenek ve goreneklerımızde yok.Bu sadece batıulıların uydurması ve sacma sapan bişey.Eger bır ınsanın sevgılısı varsa;yanındaysa ve beraber mutlularsa onların her gunu zaten sevgililer gunu.Unutmayalım ki bizler OSMANLI nın torunlarıyız.Atalarımızın geleneklerını devam ettırmelıyız.Sacma sapan seylerle ugrasmayalım....
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR
Bence bugun illa sevgililer gunu degil sevgi gunu olarak kutlanmalı. İşte o zaman eminim birçok kişi için bir anlamı olur.
Bu nednele biraz gec de kalmıs olsam herkesin "sevgi" günü kutlu olsun
Bu nednele biraz gec de kalmıs olsam herkesin "sevgi" günü kutlu olsun
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- manco halil
- Profesyonel

sevgıliler
sevgılı barış kardeslerım ben bır hata yaptıysam affola ama ben sevgılıler gununuzu kutladıysam bu bana cokmu yanı bız insanlar on dan mutluluk almayalım bundan mutluluk almayalım dıyemı uğrasıyoruz yada banene bu dunyadan ben boş insanım dünyada dıger varlıklarda boş olsun dıye mı .ayrıcada bu bır inanç filan degıl sadece bır seylerın tam olarak bellı edılmesı için saglanan bır gün ister katılın ister katılmayın buna ben yınede sevgılı barış cıların vede dünyada barışa dogruluga sevgıye gönül verenlerin geçmiş sevgılıler gününü kutluyorum...bunu ister annenızle ister kardesınızle ister babanızla hatta ve hatta o tatlı babannemızle dedemızle de kutlaya bılırsınız..sevgı ve barışlarımla kalın....unutmayalım ..sulanmayan çicek yıkılmış bır hayatdan hiç bır farkı yoktur buyuzdende ..bu günlerde sevdıklerımızı bol bol sulayalım.sevgılerımızle .vede barışlarımızla...
halil
dostum bugün aile fertlerimizle kutlanmayacak kadar laçkalaştırıldı sokaklarda salya sümük öpüşen aşık olduğunu sanan belkide 14şubattan sadece 1 gün sonra ayrılack insanların sündürdüğü birgün bu gerçekten birbirini seven aşıklara sözüm yok ama bizde sulandırılmış bir kavram sen üstüne alınma kardeşim sen bütün samimiyetinle kutladın ama ben karamsarım bu konuda...
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR
- kadir 2023
- Demirbaş Üye