Murat Göğebakan'dan Gülpembe
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Murat Göğebakan'dan Gülpembe
Selam arkadaşlar,Murat Göğebakan'ın yeni çıkacak olan albümü SEVGİLİYE yi dinleme şansım oldu.Bu pazar günü ofisinde dinledim,emin olunki p parça içinde GÜLPEMBE nin yeri çok ayrı.Güzel bir cover olmuş,dinlerken büyülendim, eminimki Barış Manço sağ olsaydı o da beğenirdi.Sizlerden ricam Gülpembe yi Murat Göğebakan'dan dinlemeden karar vermeyin.Biz dostuz bunu unutmayın arkadaşlar.Ne bizim sitede nede bu güzel sitede düşmanlığa yer vermeyelim.Türk Rock müziği için el ele verelim.Birlikten kuvvet doğar demişler atalarımız.Sizlerden tekrar rica ediyorum Barış abinin adına yakışır şekilde barışsever olalım.
- ensoniqman
- Yeni Üye

Re: Murat Göğebakan'dan Gülpembe
USTA yazdı:Selam arkadaşlar,Murat Göğebakan'ın yeni çıkacak olan albümü SEVGİLİYE yi dinleme şansım oldu.Bu pazar günü ofisinde dinledim,emin olunki p parça içinde GÜLPEMBE nin yeri çok ayrı.Güzel bir cover olmuş,dinlerken büyülendim, eminimki Barış Manço sağ olsaydı o da beğenirdi.Sizlerden ricam Gülpembe yi Murat Göğebakan'dan dinlemeden karar vermeyin.Biz dostuz bunu unutmayın arkadaşlar.Ne bizim sitede nede bu güzel sitede düşmanlığa yer vermeyelim.Türk Rock müziği için el ele verelim.Birlikten kuvvet doğar demişler atalarımız.Sizlerden tekrar rica ediyorum Barış abinin adına yakışır şekilde barışsever olalım.![]()
sana katılıyorum
Kimse Murat Göğebakan'ın bir Gülpembe okumakla Barış Manço olacağını düşünmesin, zaten onun da öyle bir niyeti yoktur. İstese de olamaz.
Hani demişya Barış Ağabey "Kırk yılda bir gelir Barış gibisi" diye, o da alçak gönüllülük etmiş Barış gibisi yüz yılda da gelmez.
Bizlere düşen Barış Manço'unu izinden giden kişileri desteklemek. Olabilir Barış Manço şarkılarını başka şarkıcılardan kıskanıyor olabilirsiniz. O zaman "Yüreğimdeki Barış Şarkıları" albümünde Hülya Avşar'a, Mahsun Kırmızıgül'e Barış Ağabeyin şarkıları okutturulurken nerdeydiniz acaba? O kişiler mükemmel mi okudu Barış ağabeyin şarkılarını, hayır katlettiler...
Murat Göğebakan'a bu forumda söylenen gerçek dışı sözlere gelince. Hepsi hayal ürünüdür. Barış ağabeye saygı sadece şarkılarını savunmakla değil, onun yolundan gidenleri korumakla da olur. Bizler Murat Göğebakan'ın nasıl biri olduğunu biliyoruz. Barış Ağabeye zaten lafımız yok o da bir efsane.
Hani demişya Barış Ağabey "Kırk yılda bir gelir Barış gibisi" diye, o da alçak gönüllülük etmiş Barış gibisi yüz yılda da gelmez.
Bizlere düşen Barış Manço'unu izinden giden kişileri desteklemek. Olabilir Barış Manço şarkılarını başka şarkıcılardan kıskanıyor olabilirsiniz. O zaman "Yüreğimdeki Barış Şarkıları" albümünde Hülya Avşar'a, Mahsun Kırmızıgül'e Barış Ağabeyin şarkıları okutturulurken nerdeydiniz acaba? O kişiler mükemmel mi okudu Barış ağabeyin şarkılarını, hayır katlettiler...
Murat Göğebakan'a bu forumda söylenen gerçek dışı sözlere gelince. Hepsi hayal ürünüdür. Barış ağabeye saygı sadece şarkılarını savunmakla değil, onun yolundan gidenleri korumakla da olur. Bizler Murat Göğebakan'ın nasıl biri olduğunu biliyoruz. Barış Ağabeye zaten lafımız yok o da bir efsane.
-
anatolianrock
- Yeni Üye

- İletişim:
[b]Kesinlikle arkadaşlarıma katılıyorum Murat Göğebakan'ın amacı Barış abiyi bi anlamda yad etmektir..Bu ülkeye bir defa Barış Manço geldi bidaha da gelmez..Gülpembe'yi dinlemeden bence eleştiri yapmayalım.Barış abinin gösterdiği yolda barış içinde Anadolu Rock müziğine gönül veren herkesi destekleyelim...Murat Göğebakan'da bunların en başında geliyor bence...[/b][/b]
BİR ANADOLU ROCK MASALIYLA MERHABA
- ensoniqman
- Yeni Üye

o zaman alttaki linkten dinleyin şarkıyı
viewtopic.php?t=3545
viewtopic.php?t=3545
http://www.maksimum.com/muzik/haber/35/97592.php
Bu adreste hem Barış Manço'dan hemde Murat Göğebakan'dan bahsediliyor.
Bu adreste hem Barış Manço'dan hemde Murat Göğebakan'dan bahsediliyor.
bu da başka haber
http://arsiv.sabah.com.tr/2007/02/11/gn ... 1-200.html
Barış Manço'ya vefa albümü
Ünlü popçu(bu kısmı dikkate almayın tarkanla karıştırılmış sanırım) Murat Göğebakan, yakında 'Sevgili'ye adlı yedinci albümüyle hayranlarıyla buluşacak. Göğebakan, albümünde her zaman 'örnek aldığını' söylediği unutulmaz sanatçı Barış Manço'nun 'Gül Pembe' adlı klasik şarkısını da seslendirdi.
http://arsiv.sabah.com.tr/2007/02/11/gn ... 1-200.html
Barış Manço'ya vefa albümü
Ünlü popçu(bu kısmı dikkate almayın tarkanla karıştırılmış sanırım) Murat Göğebakan, yakında 'Sevgili'ye adlı yedinci albümüyle hayranlarıyla buluşacak. Göğebakan, albümünde her zaman 'örnek aldığını' söylediği unutulmaz sanatçı Barış Manço'nun 'Gül Pembe' adlı klasik şarkısını da seslendirdi.
- ensoniqman
- Yeni Üye

en güzeli her zaman BARIŞ
BARIŞ abinin isminin anlam kazanması ve barış manço hayranlarıyla murat göğebakan hayranlarının BARIŞ içinde olması beni çok mutlu etti . Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.
Barış abimizi hiç bir zaman unutmayacağız ve onu yad edenleri alkışlayacağız.
Sorun kavgayla değilde hoşgörüyle çözüldü bu çok memnun edici bir olay.
Brawo arkadaşlar hepinize.
Barış abimizi hiç bir zaman unutmayacağız ve onu yad edenleri alkışlayacağız.
Sorun kavgayla değilde hoşgörüyle çözüldü bu çok memnun edici bir olay.
Brawo arkadaşlar hepinize.
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- mgogebakan
- Üst Düzey Üye