Barıscıl yazdı:Yaa onların arasında ne oldu da ayrıldılar acaba yaa.. Halbuki gerçekten çok iyi bir gruptular..
Erhan Guleryuzde bence cok basarılı zaten bircok besteyi o yapmıyor muydu en azından sozleri diye biliyorum. Hele o mevsimler yokmu onun sesiyle dinlemek harika oluyor...
Bir de size bir haber onun neden gozluk taktığını biliyorum. Çünkü teyzem onu bir kere görmüş otogarda güzlüksüz halini... Ama önemli olan bu değil tabiki beyefendiliği ve yaptığı müzik yeterli..
doğru biliyorsun barıscıl kardeş hem sözlerini yazıyor hemde müziklerini yapıyor ayrılmalarının sebebi sözde ayna grubunun arabesk yapmasıymış cemilin ayrılma sebebi bu

gözlük takmasının nedeni ise erhan güleryüzün dışarda rahatça gezmesi fazla dikkat çekmiomuş

ama ben nerde olursa olsun tanırım bende gördüm gözlüksüz halini bence gözlüklü daha iyi bizzat sohpet etmiş olduğum birisi çok cana yakın süper bi insan allah ona ve onun gibi başarılı müzik insanlarının zihnini açsın açsın ki yazdıkları şarkılarla bizi alıp eskilere götürsün

Gamzedeyim deva bulmam...