12275 Kisi Kendini Belli Etsin!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
12275 Kisi Kendini Belli Etsin!
Pardon ama arkadaşlar ben bu üye rakam sayısını görünce gözlerime inanamıyorum. Bu başlığı hangi bölüme açcağıma karar vermedim o nedenle buraya açmak istedim çünkü herkes görsün istedim.
Bu rakam gerçekten dogru mu? Bu sitede bu kadar kişi var ise lütfen bu başlık altında kendilerini belli etsinler. Sadece üye olunmakla kalınmaz arkadaşlar üye oluyorsanız lütfen birşeyler de yapın...
Bu rakam gerçekten dogru mu? Bu sitede bu kadar kişi var ise lütfen bu başlık altında kendilerini belli etsinler. Sadece üye olunmakla kalınmaz arkadaşlar üye oluyorsanız lütfen birşeyler de yapın...
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- nick-the-chopper
- Profesyonel

-
samet ahmet
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

bence uyeler yazmalari gereken seyleri yazmali, bilmedikleri konular hakkinda yazinca kotu sonuclar ortaya cikiyor. 'ne yazarsan yaz yinede yaz' felsefesi pek hos degil. bu baslikta cok degerli arkadaslarimizin actigi 'ustundeki uyeye parca armagan et' '2023 e kadar sayalim bitince geriye dogru sayariz' formatina dogru gidiyor.... hadi hayirlisi..... sanirim 19 oldum 
-
COBAN YILDIZI
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
levonsio yazdı:bence uyeler yazmalari gereken seyleri yazmali, bilmedikleri konular hakkinda yazinca kotu sonuclar ortaya cikiyor. 'ne yazarsan yaz yinede yaz' felsefesi pek hos degil. bu baslikta cok degerli arkadaslarimizin actigi 'ustundeki uyeye parca armagan et' '2023 e kadar sayalim bitince geriye dogru sayariz' formatina dogru gidiyor.... hadi hayirlisi..... sanirim 19 oldum
Aslında arkadasım ben sadece oylesine iş olsun diye girenlere biraz sesimi duyurmak için yazdım bunu böyle sayma işlemi yapılsın amacıyla yazmamıştım ama konu kendiliğinden oraya gitti. Sadece düşünceleriylede kendilerini ifade edebilirlerdi arkadaşlar fakat sayı da belirtmek istediler.
Ayrıca tabiki dersanesi falan olanları anlıyorum ben fakat giripte hiç yazmayanlar hiçbirşey yapmayanlarda var. Benim tepkim onlaradır...
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)
-
samet ahmet
Barıscıl yazdı:levonsio yazdı:bence uyeler yazmalari gereken seyleri yazmali, bilmedikleri konular hakkinda yazinca kotu sonuclar ortaya cikiyor. 'ne yazarsan yaz yinede yaz' felsefesi pek hos degil. bu baslikta cok degerli arkadaslarimizin actigi 'ustundeki uyeye parca armagan et' '2023 e kadar sayalim bitince geriye dogru sayariz' formatina dogru gidiyor.... hadi hayirlisi..... sanirim 19 oldum
Aslında arkadasım ben sadece oylesine iş olsun diye girenlere biraz sesimi duyurmak için yazdım bunu böyle sayma işlemi yapılsın amacıyla yazmamıştım ama konu kendiliğinden oraya gitti. Sadece düşünceleriylede kendilerini ifade edebilirlerdi arkadaşlar fakat sayı da belirtmek istediler.
Ayrıca tabiki dersanesi falan olanları anlıyorum ben fakat giripte hiç yazmayanlar hiçbirşey yapmayanlarda var. Benim tepkim onlaradır...
levonsio kardeş çok olumlu düşünmüşsün. o kadar üye var ama üye sayfasına bakarsan hiç mesajı olmayan yüzlerce üyemiz var (aslında üyemiz demeyecektim ama en azından kayıt olma zahmetinde bulunmuşlar) sence bu kadar üyemizin hiç mi bir konuda bilgisi yok. hiç olmazsa teşekkür mesajı da bırakabilirler.
ha bi de okulu olanlar var. dersanesi olanlar var. hiç mi boş vakitleri yok. haftada bir,ayda bir yarım saat......