MİLLİYET'TEN BİR HABER
Moderatörler: barışhayranı, Mod
MİLLİYET'TEN BİR HABER
7'den 77'ye anma töreni
AA
Türk pop müziğinin öncü sanatçılarından Barış Manço, ölümünün 8'inci yılında mezarı başında anıldı.
Sanatçının Kanlıca'daki kabri başında düzenlenen anma törenine Barış Manço'nun eşi Lale Manço, İlkim Karaca, organizatör Ali Rıza Türker, Barış Manço Korosu Şefi Kamuran Sağol, Moda Gönüllüler Derneği üyeleriyle onlarca çocuk katıldı. 'Barış Abi'lerine dua edip mezarına karanfiller bırakan çocuklar, sanatçının 'Unutamadım' adlı şarkısını da söyledi.
Mezarlıktaki törenden sonra sevenleri ve çocuklar, sanatçının evinin bulunduğu Moda'da toplanarak Barış Manço'nun şarkılarını seslendirdiler.
MİLLİYET GAZETESİ
http://www.milliyet.com.tr/2007/02/04/m ... mag02.html
AA
Türk pop müziğinin öncü sanatçılarından Barış Manço, ölümünün 8'inci yılında mezarı başında anıldı.
Sanatçının Kanlıca'daki kabri başında düzenlenen anma törenine Barış Manço'nun eşi Lale Manço, İlkim Karaca, organizatör Ali Rıza Türker, Barış Manço Korosu Şefi Kamuran Sağol, Moda Gönüllüler Derneği üyeleriyle onlarca çocuk katıldı. 'Barış Abi'lerine dua edip mezarına karanfiller bırakan çocuklar, sanatçının 'Unutamadım' adlı şarkısını da söyledi.
Mezarlıktaki törenden sonra sevenleri ve çocuklar, sanatçının evinin bulunduğu Moda'da toplanarak Barış Manço'nun şarkılarını seslendirdiler.
MİLLİYET GAZETESİ
http://www.milliyet.com.tr/2007/02/04/m ... mag02.html
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- barışhayranı
- Moderator

kadir 2023 yazdı: şu hale bak 2 satır habere sevinir olduk..
tam sayfa neden haber yapılmazki...![]()
bi tv kanalı neden yarım saatlik 1 saatlik bi özel program yapmazki..![]()
Sonuna kadar katılıyorum.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
-
ogulcan
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

BİLDİĞİM KADARIYLA TRT İNT DE YAYINLANMIŞ..BENDE DİJİTAL ALICI YOK Kİ...ÇOĞU KİŞİDE DE YOK..ogulcan yazdı:kadir 2023 yazdı: şu hale bak 2 satır habere sevinir olduk..
tam sayfa neden haber yapılmazki...![]()
bi tv kanalı neden yarım saatlik 1 saatlik bi özel program yapmazki..![]()
trt yapti hakkini yedirtmem
NE ANLADIK Kİ...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

sana katılıyorum dostum trt int karasalda yok....aytac yazdı:Petek Gök yazdı:dijitalle ilgisi yokki trt karasal yayın yapıyor.. herkesin tv'si çeker trt kanallarını
Kardeş eğer yanlış bilmiosam trt 1-2-3-4 karasaldan yayın yapıyor.fakat trt int ve trt avrasya uydu üzerinden.ben öyle biliyorum.Yanlışım varsa kusura bakma
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
-
ogulcan
- topaldede
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
slm
valla barış manço ile ilğili haberleri okuyunca gorunce seviniyoruz ama yınede yetersiz gereksiz konularla medyayı dolduranlar barış abi için hiç birsey yapmıyorlar hele ulkemizin tanıtımını yaptıgı halde bazı larının bilinisini tanga sını gosteriyorlar ama barış manço gibi birisine yarın satır 10dk anma duzenleip yayınlan mıyor yazıklar olsun yayınlayanlara tesekkurler ederim hepsi sag olsun 
TEVFİK DEMİR