BARIŞ ABİ'YE GİDİYORUZ...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- gokhankaraduman
- Profesyonel

- İletişim:
BARIŞ ABİ'YE GİDİYORUZ...
Değerli Barış Severler ;
3 şubat günü Barış Manço'yu anmaya gidiyoruz Gövde gösterisi yapmak için veya kendimizi göstermek için değil . BARIŞ MANÇO'YA OLAN VEFA DUYGUMUZ İÇİN...
3 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ AİLESİ, SANATÇI DOSTLARI VE SİZ SEVENLERİ İLE BİRLİKTE SAAT .11:00'DA BARIŞ MANÇO'NUN ADRESİNİ DÜNYAYA EZBERLETTİĞİ MODA'DAKİ EVİ'NİN ÖNÜNDE BULUŞUYOR VE KANLICA'YA HAREKET EDİYORUZ . DİLEYEN DOSTLAR 12:00'DA DİREKT KABRİSTAN'A GELEBİLİRLER...
Gökhan Karaduman
Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği
İstanbul Sorumlusu
0535 744 78 68
3 şubat günü Barış Manço'yu anmaya gidiyoruz Gövde gösterisi yapmak için veya kendimizi göstermek için değil . BARIŞ MANÇO'YA OLAN VEFA DUYGUMUZ İÇİN...
3 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ AİLESİ, SANATÇI DOSTLARI VE SİZ SEVENLERİ İLE BİRLİKTE SAAT .11:00'DA BARIŞ MANÇO'NUN ADRESİNİ DÜNYAYA EZBERLETTİĞİ MODA'DAKİ EVİ'NİN ÖNÜNDE BULUŞUYOR VE KANLICA'YA HAREKET EDİYORUZ . DİLEYEN DOSTLAR 12:00'DA DİREKT KABRİSTAN'A GELEBİLİRLER...
Gökhan Karaduman
İstanbul Sorumlusu
0535 744 78 68
Barış ve Sevgi Dileklerimle
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
http://www.barismanco7-77dd.com
www.gokhankaraduman.net
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
Re: BARIŞ ABİ'YE GİDİYORUZ...
gokhankaraduman yazdı:Değerli Barış Severler ;
Gökhan Karaduman
İstanbul Sorumlusu
ben beyazit oztur fan citesinden uye oldum buraya daha once uyeligim vardi bende katilmak istiyorum bu aktivitenize diger sitemizde kadikoyde olan arkadasimla bu fikri dusunduk o ve bende katilmayi istiyoruz umarim aranizda oluruz ayrica cok memnun oluruz boyle bisey dusunmeniz cok hos biz ayrica bariseveriz de onu anmayi borc biliriz sonucta onun sarkilari ile buyuduk Turkiye de gelmis gecmis nadir degerleri insanlarimiz cok az Baris abimizde bu nadir insanlar arasinda onun icin boyle bisey yapmak onurlandirir bizi tesekkur ederim saygilarimla...
0535 744 78 68
-
TRajikomik57
- Yeni Üye

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

arkadaşlar bu işten ben birşey anlamadım..neden hep beraber ortak bir saatte orada buluşmuyoruz..bazı kesimler 14:30 derken bazıları 12 diyor..lütfen hepberaber ve ÇOK olarak oraya gidelim..bunun gövde gösterisiyle bir alakası oldugunu da sanmıyorum..bilmiyorum yanılıyor muyum? çünkü yüreklerimizin böyle bir günü şova çevireceğine aklım ermiyor..
Barış'la..
Barış'la..
...gittiğin günden beri ne günlerim oldu..bazen sevinçliydim bazen,gözlerim doldu..
bence de cok bi sekilde gitmeliyoz ben kesin geliyorum zaten aklimda vardi gitmek buraya uye oldum ve bu etkinligi gorunce sizlerle beraber gelmeyi istedim insallah katilim cok olur ben o gunumuzu BARIS abimize ayirmakla degerlendiririz bu zor bisey degil arkadaslr lutfen imkaniniz varsa katilin... tesekkurler...
-
altungokce
- Yeni Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- Mançolayizm
- Profesyonel

- gokhankaraduman
- Profesyonel

- İletişim:
Değerli dostlar ; Bizler Barış abi'yi anmak Barış Manço'nun anısını yaşatmak adına her yeni gün bir başka proje düşünüyor nasıl Barış gibi düşünür, Barış gibi davranır, Barış gibi hareket ederiz diye uğraşıyoruz. Ancak bir dönem benimde kendilerini Barış sever olarak düşündüğüm bir kısım işkatçi Barış Manço üzerinden kendi show'unu yapmakta onun üzerinden para kazanmakta, onun adını kullanarak insanları dolandırmakta. Bunu Basından takip etmişsinizdir sanıyorum...
İşte bu yüzden bizler Gövde gösterisi yapmak için değil BARIŞ MANÇO'YA OLAN SEVGİMİZ VE VEFA DUYGUMUZ İÇİN ORADA OLACAĞIZ. TAKİP EDENLER FARKINDADIR BİZ HİÇ BİR ETKİNLİKTEN ÜCRET ALMIYORUZ -ÜCRETSİZ- HALK KONSERLERİ DÜZENLİYOR BARIŞ'I SEVENLERİ İLE BİR ARADA TUTUYORUZ.
VELHASIL KELAM ; BİZLER 10'DAN İTİBAREN BARIŞ MANÇO MODA 81300 ADRESİNDE BULUŞUYOR 11'DE ARAÇLARA PAY OLUP KABRİSTAN'A GİDİYORUZ....
0535 744 78 68
GÖKHAN KARADUMAN
BARIŞ MANÇO 7'DEN 77'YE DOLU DİZGİN
BARIŞ VE SEVGİ DERNEĞİ - İST-SORUMLUSU
İşte bu yüzden bizler Gövde gösterisi yapmak için değil BARIŞ MANÇO'YA OLAN SEVGİMİZ VE VEFA DUYGUMUZ İÇİN ORADA OLACAĞIZ. TAKİP EDENLER FARKINDADIR BİZ HİÇ BİR ETKİNLİKTEN ÜCRET ALMIYORUZ -ÜCRETSİZ- HALK KONSERLERİ DÜZENLİYOR BARIŞ'I SEVENLERİ İLE BİR ARADA TUTUYORUZ.
VELHASIL KELAM ; BİZLER 10'DAN İTİBAREN BARIŞ MANÇO MODA 81300 ADRESİNDE BULUŞUYOR 11'DE ARAÇLARA PAY OLUP KABRİSTAN'A GİDİYORUZ....
0535 744 78 68
GÖKHAN KARADUMAN
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
- Mançolayizm
- Profesyonel

- barışhayranı
- Moderator

Ordayız...
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- silahsız kuvvet
- Profesyonel

- gokhankaraduman
- Profesyonel

- İletişim:
..
Değerli dostlar ; Bizler Barış abi'yi anmak Barış Manço'nun anısını yaşatmak adına her yeni gün bir başka proje düşünüyor nasıl Barış gibi düşünür, Barış gibi davranır, Barış gibi hareket ederiz diye uğraşıyoruz. Ancak bir dönem benimde kendilerini Barış sever olarak düşündüğüm bir kısım işkatçi Barış Manço üzerinden kendi show'unu yapmakta onun üzerinden para kazanmakta, onun adını kullanarak insanları dolandırmakta. Bunu Basından takip etmişsinizdir sanıyorum...
0535 744 78 68
GÖKHAN KARADUMAN
0535 744 78 68
GÖKHAN KARADUMAN
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
- Osman Taşkıran
- Yeni Üye

BARIŞ'IN ADININ OLDUĞU YERDE AYRILIK OLMAMALI
Sevgili arkadaşlar bizler yani Barış Ağabey in hayranları olarak birçok hayalimiz var.Adını sonsuza dek yaşatmak gibi evinin müze yapılmasını sağlamak gibi.Ama görüyorumki biz daha hep beraber buluşup mezarını ziyarete gitmeyi bile beceremiyoruz.Bir grup 12 de diğer grup 14:30 da gidiyor.Bu bölünmüşlüğün ve ayrılığın sorumlusu yada sorumluları kim bilmiyorum.Bilen varsa açıklasın öğrenelim.Eminim benim gibi merak eden başkalarıda vardır.Bu ayrılığın sorumlularına sesleniyorum birlik ve beraberlik içinde olmadan hiçbir hayalimizi gerçekleştiremeyiz.Lütfen Bütün Barış Hayranlarını aynı çatı altında toplayın.
Sevgili arkadaşlar bizler yani Barış Ağabey in hayranları olarak birçok hayalimiz var.Adını sonsuza dek yaşatmak gibi evinin müze yapılmasını sağlamak gibi.Ama görüyorumki biz daha hep beraber buluşup mezarını ziyarete gitmeyi bile beceremiyoruz.Bir grup 12 de diğer grup 14:30 da gidiyor.Bu bölünmüşlüğün ve ayrılığın sorumlusu yada sorumluları kim bilmiyorum.Bilen varsa açıklasın öğrenelim.Eminim benim gibi merak eden başkalarıda vardır.Bu ayrılığın sorumlularına sesleniyorum birlik ve beraberlik içinde olmadan hiçbir hayalimizi gerçekleştiremeyiz.Lütfen Bütün Barış Hayranlarını aynı çatı altında toplayın.
- Mançolayizm
- Profesyonel