Dün gazete ombudsmanlarına mail atarken Aykut bey'de mail attığım köşe yazarlarından biriydi.. Barış Mançonun unutulduğunu yazmıştım ve hatırlattığım içinde utanıyorum demiştim işte Aykut Beyin bugünkü yazısı :
Barış Manço'yu unutmadık, unutmayacağız
Yalana bak... Dalga geçer gibi. Her halde bundan daha sinir bozucu yalan olamaz. Tabii bundan en çok rahatsız olması gerekenler rahmetli iki oğlu, şimdi başkasıyla evli olsa da eşi, erkek kardeşi, kız kardeşi kısaca ailesi. Daha sonra da yıllardır aralarında en çok ben seviyorum kavgası yapan FAN Kulüpleri. Dün Barış Manço'nun ölümünü 8 . yıldönümü idi. Böyle mi anlatacaktı gazetelerde ve TV'lerde... Barış Manço vefat edileli daha 8 yıl oldu. Demek ki on yıl sonra ismini hatırlayan kalmayacak. O muhteşem cenaze töreni geliyor aklıma. Kanlıca'daki mezarında ağlayanları düşünüyorum. Hele hele Moda'daki evinin önünde günlerce aç-susuz ağlayan hayranları... Ellerinde mum ile ağlayan çocuklar. Nerede onlar. İki oğlu Doğukan ve Batıkan nerede, ne yapıyor inanın hiç bilmiyorum.
BUGÜN GAZETESİ - AYKUT IŞIKLAR - [email protected]
---------------------
BİZ FANLARI OLARAK ONU UNUTMADIK AYKUT BEY!!!
AYKUT IŞIKLAR YAZDI!!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- nick-the-chopper
- Profesyonel

BENCE BU YAZIDAN SONRA HEPİMİZ TEPKİMİZİ BELİRTMELİYİZ.. HERKES UNUTABİLİR AMA SANDIKLARI GİBİ SEVENLERİNİN ONU UNUTMADIĞINI MAİLLERİMİZLE GÖSTERMELİYİZ..
ARKADAŞLAR BU YAZININ LİNKİ http://www.bugun.com.tr/haberler/020207/p34106y128.asp
BURAYA GİRDİĞİNİZDA YAZI EN AŞAĞIDA VE BİRDE YORUM KISMI VAR ORAYADA VE MAİLLEDE TEPKİMİZİ BELİRTMELİYİZ DERİM BİZ ONU UNUTMUŞUZ GİBİ GÖSTERİLİYOR ÇÜNKÜ [email protected] BU DA MAİL ADRSİ
ARKADAŞLAR BU YAZININ LİNKİ http://www.bugun.com.tr/haberler/020207/p34106y128.asp
BURAYA GİRDİĞİNİZDA YAZI EN AŞAĞIDA VE BİRDE YORUM KISMI VAR ORAYADA VE MAİLLEDE TEPKİMİZİ BELİRTMELİYİZ DERİM BİZ ONU UNUTMUŞUZ GİBİ GÖSTERİLİYOR ÇÜNKÜ [email protected] BU DA MAİL ADRSİ
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Re: AYKUT IŞIKLAR YAZDI!!
Petek Gök yazdı:Nerede onlar. İki oğlu Doğukan ve Batıkan nerede, ne yapıyor inanın hiç bilmiyorum.
- Mançolayizm
- Profesyonel

Barış Abi, Doğukan ve Batıkan'ı kaybetti arkadaşlar, daha doğrusu o ikisi Barış Abiyi kaybettiler, bizler hepimiz Barış Abinin çocuklarıyız hem de o iki çocuğundan! daha bi Barış Abiyi seven ve yaşatmaya çalışan çocuklarıyız...
Doğukan ve Batıkan bahsini kapatalım arkadaşlar artık, onlardan bişey beklemiyelim, bizler üzerimize düşeni yapalım ki Barış Abinin çocuğu olmayı hak edelim...
Doğukan ve Batıkan bahsini kapatalım arkadaşlar artık, onlardan bişey beklemiyelim, bizler üzerimize düşeni yapalım ki Barış Abinin çocuğu olmayı hak edelim...
Mançolayizm yazdı:Barış Abi, Doğukan ve Batıkan'ı kaybetti arkadaşlar, daha doğrusu o ikisi Barış Abiyi kaybettiler, bizler hepimiz Barış Abinin çocuklarıyız hem de o iki çocuğundan! daha bi Barış Abiyi seven ve yaşatmaya çalışan çocuklarıyız...
arkadaşlar sevgili Barış abimiz ne Doğukanla Batıkanı yani gerçek çocuklarını kaybetti ne de bizi . Aykut ışıklar güzel bi konuya değinmiş ama Barış abimizin ölüm yıl dönümünün tvlerde gösterilmemesini ben medyaya yorumluorum. medya denen saçma şey barış mançoyu sadece adını kullanarak buldukları saçma sapan haberlerle yayınlar zaten. Barış Manço bundan 40 yıl dahi geçse UNUTULMAYACAK , buna Barışseverler olarak bizler ve çocukları (Doğukan , Batıkan ) izin vermicez... tvlerde Barış abimizin anılmasını tabiki istioruz . o gün oturup sabahtan akşama kadar tv başında kaldım ama ne yazıkki sadece akşam haberlerinde 3 dklık bi gösterimden başka bişey olmadı