Barış Manço "Mix"
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
7 den 77 ye
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- İletişim:
Barış Manço "Mix"
Dün akşam Moon Star Sözlük adlı yazılımı bilgisayarıma yükledim. Mix sözcüğünün anlamı ise karışım demekmiş. Yani "Barış Manço Mix", "Barış Manço Karışımı" mı oluyor? Bu Barış Manço'ya saygısızlık olmaz mı?
KENDİ İSTEĞİ ÜZERİNE İHRAÇ EDİLEN ÜYE
- bahadirari
- Forum Duayeni

Hıh saygısızlık oluyor.Yahu ne gereksiz konuşuyorsun sen.Sadece Barış Abiye özel sitede ne hakareti.Asıl sen bu konuşmalarla hakaret ettiğinin farkında mısın?Ama normaldir bende senin yaşlarında olsam dimağım,mantığım bu kadar çalışırdı herhalde.Bence sen bu foruma bir 5-6 yıl sonra katıl,biraz büyü öyle gel.Sana bir ağabey tavsiyesi
- Ser
- Admin

- İletişim:
Sayın Üyemiz;
Bu sorunuzun yanıtını, sitemizin "EDİTÖRDEN BARIŞSEVERLERE" köşemizde vermiştik. "Barış Manço Mix" isminin nereden geldiğine dair bilgiyi alıntı yapıyorum:
İlgili köşemize girmek, yazının tamamını okumak ve Barış Manço Mix'i daha yakından tanımak için tıklayınız...
Saygılarımızla...
Bu sorunuzun yanıtını, sitemizin "EDİTÖRDEN BARIŞSEVERLERE" köşemizde vermiştik. "Barış Manço Mix" isminin nereden geldiğine dair bilgiyi alıntı yapıyorum:
..."Sonra, buna daha net bir isim koymam gerektiğini düşündüm. Tekrar, düşündüm düşündüm... Sonra bir gün, 1996 yılında, İSTANBUL FM 106'da, dinlediğim canlı yayın "Barış Manço Mix" programındaki, Barış Manço'nun söyleşisi aklıma geldi... O sohbeti hiç unutamam... Çok güzel bir gündü, Ben odamda oturmuş, küçük masaüstü radyomda, bu sohbeti dinlemiştim. Ancak, bu sohbetten bir kaç gün öncesine kadar, İstanbul FM'de reklamları çıkıyordu. Ve Barış Manço bu reklamlarda, işte ../../1996 ..Gününde (Şu anda o günü hatırlamıyorum...)"İstanbul FM 106'da, Barış Manço Mix adlı sohbetimizde buluşalım... Barış Manço Mix !" diyordu... İşte bu reklamdaki, Barış Manço'nun bu sözlerinden esinlenerek, bu kitabımın adını, "BARIŞ MANÇO MIX" olarak değiştirdim. Yani, bu arada anlayacağınız, "BARIŞ MANÇO MIX" lafı, kafadan uydurulmuş bir isim değil, Barış Manço'nun kendisinin benimsediği ve söylediği bir sözdür. Bundan dolayı da tabii ki gururluyuz"...
İlgili köşemize girmek, yazının tamamını okumak ve Barış Manço Mix'i daha yakından tanımak için tıklayınız...
Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

-
7 den 77 ye
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- İletişim:
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

- barış manço ___love___
- Üst Düzey Üye