SİTE NE YAZIKKİ GARİPLEŞTİ
Moderatörler: barışhayranı, Mod
SİTE NE YAZIKKİ GARİPLEŞTİ
BU SİTEYE ÜYE OLDUĞUMDA TARİH KASIM 2004
GÖSTERİYORDU ŞİMDİ İSE 2005 TEMMUZ DAYIZ BU ZAMAN DİLİMİ İÇERSİNDE SİTEYE ÜYE SAYISI BİR HAYLİ ARTTI AMA BU ÖYLE PEKTE İYİ YANSIMA YAPAMADI BİZ TÜRKLERİN BU KONUYLA ALAKALI İKİ ATA SÖZÜ VAR
1)BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
2)NERDE ÇOKLUK ORADA ..OKLUK DİYE
GALİBA BURADA NE YAZIKKİ İKİNCİ KURAL GEÇERLİ GİBİ
ÜYE SAYISI ARTTIKÇA TARTIŞMALAR VE GEREKSİZ YAZILAN YAZILARDA ÇOĞALMIŞ AMA TABİKİ KLIPLRİN PAYLAŞILMASIDA ÇOK GÜZEL BİR YAKLAŞIM BENİM ANLAYAMADIĞIM NEDEN BİR ARAYA GEİNCE BİR TÜRLÜ GEÇİNEMİYORUZ
GÖSTERİYORDU ŞİMDİ İSE 2005 TEMMUZ DAYIZ BU ZAMAN DİLİMİ İÇERSİNDE SİTEYE ÜYE SAYISI BİR HAYLİ ARTTI AMA BU ÖYLE PEKTE İYİ YANSIMA YAPAMADI BİZ TÜRKLERİN BU KONUYLA ALAKALI İKİ ATA SÖZÜ VAR
1)BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
2)NERDE ÇOKLUK ORADA ..OKLUK DİYE
GALİBA BURADA NE YAZIKKİ İKİNCİ KURAL GEÇERLİ GİBİ
ÜYE SAYISI ARTTIKÇA TARTIŞMALAR VE GEREKSİZ YAZILAN YAZILARDA ÇOĞALMIŞ AMA TABİKİ KLIPLRİN PAYLAŞILMASIDA ÇOK GÜZEL BİR YAKLAŞIM BENİM ANLAYAMADIĞIM NEDEN BİR ARAYA GEİNCE BİR TÜRLÜ GEÇİNEMİYORUZ
Sen kimsin arkadaşım, biz zaten kenetlenmiş gidiyoruz, sende çook uzaklardan takip ediyorsun sanırım, bir amacın varsa eğer biz burdayız ama argo mesajlarınada son ver lütfen. Şimdi biz çoğunluğuz diye sende dahil .ok mu oluyoruz. Bu nasıl bir benzetmedir böyle, Barış Manço' nun Türkçe' si böylemiydi, sen Adolf Hitler i örnek alıyorsun sanırım, sadist yaklaşımlar bunlar, lütfen daha saygılı ol üyelere karşı, ne zaman klipler serverdan silindi o zaman senin gibi üyeler mesaj yazmaya başladılar, ondan önce hiç kimse teşekkür bile yazmazdı. Örnek 1 ay öncesine açılmış olan Klip topiği 2 senedir çalışan forumda en çok okunma ve mesaj yazılma oranına sahiptir ama ne acı 5000 defa görüntülenmesine rağmen sadece 100 kişi mesaj yazmıştır. Şimdi neler oluyorda üyeler artık bize tepkisini açık bir şekilde klipler silinmiş lütfen bakın diye koyabiliyor. Şimdi burda iki defa düşünmek gerekiyor. Acaba Hırsızın hiç mi suçu yok ?
Sinan arakadaş,burdaki çoğunluğun içine sende dahilsin unutma.
Ayrıca verdiğin atasözlerinden birincisi bu site için daha uygun bence.Yani birlikten kuvvet doğar.Herkez burda kılipler için elele verdi ve biz zoru beraber başardık.Birçok arkadaşımız sayesinde Barış Abinin piyasada bulunmayaN materyallerine ulaştık bu çok güzel bir şey tabi görebilene,anlayabilene.
Ayrıca sitede herzaman olmasada tartışmaların yaşandığı doğru.Bunuda fikir çatışması olarak değerlendirmek lazım,herkes karşısındakinin fikrine saygı gösterirse tartışmalar daha faydalı geçecektir
Aşık Veyselinde dediği gibi:
"KOYUN KURT İLE GEZERDİ FİKİR BAŞKA BAŞKA OLMASA"
Ayrıca verdiğin atasözlerinden birincisi bu site için daha uygun bence.Yani birlikten kuvvet doğar.Herkez burda kılipler için elele verdi ve biz zoru beraber başardık.Birçok arkadaşımız sayesinde Barış Abinin piyasada bulunmayaN materyallerine ulaştık bu çok güzel bir şey tabi görebilene,anlayabilene.
Ayrıca sitede herzaman olmasada tartışmaların yaşandığı doğru.Bunuda fikir çatışması olarak değerlendirmek lazım,herkes karşısındakinin fikrine saygı gösterirse tartışmalar daha faydalı geçecektir
Aşık Veyselinde dediği gibi:
"KOYUN KURT İLE GEZERDİ FİKİR BAŞKA BAŞKA OLMASA"
SENSİZ OLMAZ
- barış@manço
- Gelişen Üye

- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

Ö M E R G Ö K Y A R yazdı:Sen kimsin arkadaşım, biz zaten kenetlenmiş gidiyoruz, sende çook uzaklardan takip ediyorsun sanırım, bir amacın varsa eğer biz burdayız ama argo mesajlarınada son ver lütfen. Şimdi biz çoğunluğuz diye sende dahil .ok mu oluyoruz. Bu nasıl bir benzetmedir böyle, Barış Manço' nun Türkçe' si böylemiydi, sen Adolf Hitler i örnek alıyorsun sanırım, sadist yaklaşımlar bunlar, lütfen daha saygılı ol üyelere karşı, ne zaman klipler serverdan silindi o zaman senin gibi üyeler mesaj yazmaya başladılar, ondan önce hiç kimse teşekkür bile yazmazdı. Örnek 1 ay öncesine açılmış olan Klip topiği 2 senedir çalışan forumda en çok okunma ve mesaj yazılma oranına sahiptir ama ne acı 5000 defa görüntülenmesine rağmen sadece 100 kişi mesaj yazmıştır. Şimdi neler oluyorda üyeler artık bize tepkisini açık bir şekilde klipler silinmiş lütfen bakın diye koyabiliyor. Şimdi burda iki defa düşünmek gerekiyor. Acaba Hırsızın hiç mi suçu yok ?
Kesinlikle katılıyorum...
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

sitenize yani üye olldum bence harika bi forum sitesi barış için bukadar insanın bir araya toplanması müthiş bi olay bu sitede üyeler birbirleriyle cok iyi ,paylaşımlar müthiş,nice forum siteleri yüzlerce konu adı altında bu site ise sadece barış için bence ortalama yapılırsa konuya göre oldukca yüksek değerelere ulaşılabilir.bu sitede belli kesim üyler ellerinden geleni yapıyor
coğu arakadaşımıda tavsiye ettim ve memnun kaldılar...keşke daha önce üye olsaydım...saygıyla kalın
coğu arakadaşımıda tavsiye ettim ve memnun kaldılar...keşke daha önce üye olsaydım...saygıyla kalın
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

EVET GÜZEL Bİ SİTE AMA GEÇ KALMIŞ DEĞİLSİNferitd yazdı:sitenize yani üye olldum bence harika bi forum sitesi barış için bukadar insanın bir araya toplanması müthiş bi olay bu sitede üyeler birbirleriyle cok iyi ,paylaşımlar müthiş,nice forum siteleri yüzlerce konu adı altında bu site ise sadece barış için bence ortalama yapılırsa konuya göre oldukca yüksek değerelere ulaşılabilir.bu sitede belli kesim üyler ellerinden geleni yapıyor
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- doner-yakut
- Kıdemli Üye

- İletişim:
Sadece ilginizi cekenleri okuyun. Gerisini bos verin. Saygisizca yazanlarin kendine saygisi yok ki birakin size ve Baris Manco´ya karsi saygi duysunlar... Mutlaka bir huzursuzluk ve kötü anlamda tartisma cikarmak isteyenler var. Iyilikten ve dostluktan anlamaz zavallilar...
hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana
hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana
hayır hayır inanmıyorum sana
hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana
hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana
hayır hayır inanmıyorum sana
Ben bundan yaklasik 3 Hafta önce üye oldum ve cok hosuma gidiyor burasi. Tabiki bir kac tartismalar felan oluyor ama bu tartismalar bence Masada oturulsada cikar ve Forumla alakasi yokki. Bu siteyi kurup yönetenenlere ve Üyelerine cani Gönülden Tesekkür etmek istiyorum........
TESEKKÜRLER
Orda öyle birsey varki, benden Öte ,benden Ziyade......
ben yeni üye oldum ve burayı sevdim. evet, bazı topiclerde hoş olmayan şeyler söylemiş üyeler birbirlerine. ama bize yakışan barış abimize layık olmaktır, sanırım bu da görüş ayrılığı bile olsa birbirimize saygı göstermektir. buraya emeği geçen herkese teşekkürler.. sonuçta hepimiz Barış abi için burdayız 
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

sana katılmıyorum saygy duyuyorum sinan kardeşim
inşallah üye sayımız artar
barışmançomix e kayıtlı üyeler kadar değil barış manço hayranı
belki de buradaki üyeler tüm hayranların içinde bir zerrecik
kendimi örnet verebilirim bu hususta
ben bilgisayarı alalı 5-6 ay oldu bu süreden öncede böyle bi forumdan haberim yoktu ve şu an avatarımın altında kıdemli yazıyosa bu bir gün içinde oldu daha önce neredeyse hiç giremiyordum foruma
hem buraya üye olmak msj yazmayı mı gerektiriyo
tartışmaara gelince burada tartışmk da gerekli sadece yüklememizi yapıp çekilmek pek yakışık almaz
ama tartışmalarda da kibar olmak gerekir
inşallah üye sayımız artar
barışmançomix e kayıtlı üyeler kadar değil barış manço hayranı
belki de buradaki üyeler tüm hayranların içinde bir zerrecik
kendimi örnet verebilirim bu hususta
ben bilgisayarı alalı 5-6 ay oldu bu süreden öncede böyle bi forumdan haberim yoktu ve şu an avatarımın altında kıdemli yazıyosa bu bir gün içinde oldu daha önce neredeyse hiç giremiyordum foruma
hem buraya üye olmak msj yazmayı mı gerektiriyo
tartışmaara gelince burada tartışmk da gerekli sadece yüklememizi yapıp çekilmek pek yakışık almaz
ama tartışmalarda da kibar olmak gerekir
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

ya zaten insanlar az çok belli ediyor kendini ya...
burada azımsanmayacak kadar Barışsever var mı,var...
bu azımsanmayacak kadar dediğim kısma,yorum yazan,siteye hizmette bulunan,seviyeli konuşan arkadaşlar giriyor...
diğerlerinin adları belli zaten..baksanıza diğerleri...
evet gönül isterdi ki her üye en azından yorum yazsa,her üye birşeyler yapsa..bizim elimizden gelen birşey değil ki bu..insanların karakterleri ile ilgili...(bu sözlerim yanlış anlaşılmasın.tabi ki bu sözler "hiçbirşey yapmayalım,ne olursa olsun..." gibi sözlerle aynı anlama gelmiyor)
Barışla kalın..
burada azımsanmayacak kadar Barışsever var mı,var...
bu azımsanmayacak kadar dediğim kısma,yorum yazan,siteye hizmette bulunan,seviyeli konuşan arkadaşlar giriyor...
diğerlerinin adları belli zaten..baksanıza diğerleri...
evet gönül isterdi ki her üye en azından yorum yazsa,her üye birşeyler yapsa..bizim elimizden gelen birşey değil ki bu..insanların karakterleri ile ilgili...(bu sözlerim yanlış anlaşılmasın.tabi ki bu sözler "hiçbirşey yapmayalım,ne olursa olsun..." gibi sözlerle aynı anlama gelmiyor)
Barışla kalın..