SİTE NE YAZIKKİ GARİPLEŞTİ

Sitemiz hakkındaki tüm soru, öneri, düşünce ve görüşlerinizi ortaya koyup, tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
sinann
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

SİTE NE YAZIKKİ GARİPLEŞTİ

Mesajgönderen sinann » Pzr Tem 24, 2005 12:42 pm

BU SİTEYE ÜYE OLDUĞUMDA TARİH KASIM 2004
GÖSTERİYORDU ŞİMDİ İSE 2005 TEMMUZ DAYIZ BU ZAMAN DİLİMİ İÇERSİNDE SİTEYE ÜYE SAYISI BİR HAYLİ ARTTI AMA BU ÖYLE PEKTE İYİ YANSIMA YAPAMADI BİZ TÜRKLERİN BU KONUYLA ALAKALI İKİ ATA SÖZÜ VAR
1)BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
2)NERDE ÇOKLUK ORADA ..OKLUK DİYE
GALİBA BURADA NE YAZIKKİ İKİNCİ KURAL GEÇERLİ GİBİ
ÜYE SAYISI ARTTIKÇA TARTIŞMALAR VE GEREKSİZ YAZILAN YAZILARDA ÇOĞALMIŞ AMA TABİKİ KLIPLRİN PAYLAŞILMASIDA ÇOK GÜZEL BİR YAKLAŞIM BENİM ANLAYAMADIĞIM NEDEN BİR ARAYA GEİNCE BİR TÜRLÜ GEÇİNEMİYORUZ

Kullanıcı avatarı
mitran
Forum Duayeni
Forum Duayeni
Konum: Öyle bir yerdenim ki; yaprak döker bir yanım, bir yanım bahar bahçe

Mesajgönderen mitran » Pzr Tem 24, 2005 14:50 pm

geçinememe konusunda haksız değilsin ama olayın üye sayısının artmasıyla pek alakası yok. foruma katılanları toplasan 15 kişi etmez.

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Pzr Tem 24, 2005 15:48 pm

Sen kimsin arkadaşım, biz zaten kenetlenmiş gidiyoruz, sende çook uzaklardan takip ediyorsun sanırım, bir amacın varsa eğer biz burdayız ama argo mesajlarınada son ver lütfen. Şimdi biz çoğunluğuz diye sende dahil .ok mu oluyoruz. Bu nasıl bir benzetmedir böyle, Barış Manço' nun Türkçe' si böylemiydi, sen Adolf Hitler i örnek alıyorsun sanırım, sadist yaklaşımlar bunlar, lütfen daha saygılı ol üyelere karşı, ne zaman klipler serverdan silindi o zaman senin gibi üyeler mesaj yazmaya başladılar, ondan önce hiç kimse teşekkür bile yazmazdı. Örnek 1 ay öncesine açılmış olan Klip topiği 2 senedir çalışan forumda en çok okunma ve mesaj yazılma oranına sahiptir ama ne acı 5000 defa görüntülenmesine rağmen sadece 100 kişi mesaj yazmıştır. Şimdi neler oluyorda üyeler artık bize tepkisini açık bir şekilde klipler silinmiş lütfen bakın diye koyabiliyor. Şimdi burda iki defa düşünmek gerekiyor. Acaba Hırsızın hiç mi suçu yok ?

samet ahmet

Mesajgönderen samet ahmet » Pzr Tem 24, 2005 18:02 pm

çook haklısın arkadaş

Kullanıcı avatarı
sarıkulak
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen sarıkulak » Cmt Tem 30, 2005 15:00 pm

Sinan arakadaş,burdaki çoğunluğun içine sende dahilsin unutma.
Ayrıca verdiğin atasözlerinden birincisi bu site için daha uygun bence.Yani birlikten kuvvet doğar.Herkez burda kılipler için elele verdi ve biz zoru beraber başardık.Birçok arkadaşımız sayesinde Barış Abinin piyasada bulunmayaN materyallerine ulaştık bu çok güzel bir şey tabi görebilene,anlayabilene.
Ayrıca sitede herzaman olmasada tartışmaların yaşandığı doğru.Bunuda fikir çatışması olarak değerlendirmek lazım,herkes karşısındakinin fikrine saygı gösterirse tartışmalar daha faydalı geçecektir

Aşık Veyselinde dediği gibi:

"KOYUN KURT İLE GEZERDİ FİKİR BAŞKA BAŞKA OLMASA"
SENSİZ OLMAZ

Kullanıcı avatarı
barış@manço
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen barış@manço » Pzt Ağu 08, 2005 12:40 pm

:) BU SİTE HOŞUMA GİDİYOR
[/b]HERKEZE BARIŞLI GÜNLER

Kullanıcı avatarı
All Soul's Night
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye

Mesajgönderen All Soul's Night » Pzt Ağu 08, 2005 14:40 pm

Ö M E R G Ö K Y A R yazdı:Sen kimsin arkadaşım, biz zaten kenetlenmiş gidiyoruz, sende çook uzaklardan takip ediyorsun sanırım, bir amacın varsa eğer biz burdayız ama argo mesajlarınada son ver lütfen. Şimdi biz çoğunluğuz diye sende dahil .ok mu oluyoruz. Bu nasıl bir benzetmedir böyle, Barış Manço' nun Türkçe' si böylemiydi, sen Adolf Hitler i örnek alıyorsun sanırım, sadist yaklaşımlar bunlar, lütfen daha saygılı ol üyelere karşı, ne zaman klipler serverdan silindi o zaman senin gibi üyeler mesaj yazmaya başladılar, ondan önce hiç kimse teşekkür bile yazmazdı. Örnek 1 ay öncesine açılmış olan Klip topiği 2 senedir çalışan forumda en çok okunma ve mesaj yazılma oranına sahiptir ama ne acı 5000 defa görüntülenmesine rağmen sadece 100 kişi mesaj yazmıştır. Şimdi neler oluyorda üyeler artık bize tepkisini açık bir şekilde klipler silinmiş lütfen bakın diye koyabiliyor. Şimdi burda iki defa düşünmek gerekiyor. Acaba Hırsızın hiç mi suçu yok ?

Kesinlikle katılıyorum...

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Cmt Oca 28, 2006 16:57 pm

mitran yazdı:geçinememe konusunda haksız değilsin ama olayın üye sayısının artmasıyla pek alakası yok. foruma katılanları toplasan 15 kişi etmez.
DOĞRU ÜYE LİSTESİNE BAKIN ÇOĞU 0 MSJ ÇOĞUDA3,5 TANE ATMIŞ...GEÇİNEMEYEN Bİ KAÇ KİŞİ...
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
feritd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen feritd » Sal Oca 31, 2006 03:54 am

sitenize yani üye olldum bence harika bi forum sitesi barış için bukadar insanın bir araya toplanması müthiş bi olay bu sitede üyeler birbirleriyle cok iyi ,paylaşımlar müthiş,nice forum siteleri yüzlerce konu adı altında bu site ise sadece barış için bence ortalama yapılırsa konuya göre oldukca yüksek değerelere ulaşılabilir.bu sitede belli kesim üyler ellerinden geleni yapıyor
coğu arakadaşımıda tavsiye ettim ve memnun kaldılar...keşke daha önce üye olsaydım...saygıyla kalın

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Sal Oca 31, 2006 20:51 pm

feritd yazdı:sitenize yani üye olldum bence harika bi forum sitesi barış için bukadar insanın bir araya toplanması müthiş bi olay bu sitede üyeler birbirleriyle cok iyi ,paylaşımlar müthiş,nice forum siteleri yüzlerce konu adı altında bu site ise sadece barış için bence ortalama yapılırsa konuya göre oldukca yüksek değerelere ulaşılabilir.bu sitede belli kesim üyler ellerinden geleni yapıyor
coğu arakadaşımıda tavsiye ettim ve memnun kaldılar...keşke daha önce üye olsaydım...saygıyla kalın
EVET GÜZEL Bİ SİTE AMA GEÇ KALMIŞ DEĞİLSİN
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
feritd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen feritd » Çrş Şub 01, 2006 02:10 am

bencede gec değil daha bu sitede paylaşılacak cok şey olcaktır,bende elimden geleni yapacam...saygıyla kalın..

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen serk@n » Çrş Şub 22, 2006 21:16 pm

arkadaş sapla samanı ayır bee pire için yorganı yakma!!!
Resim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi:

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Cmt Haz 24, 2006 19:56 pm

tartışmanın muhalefetin herzaman yanlışlarıı açığa çıkardığını unutmayalım tartışmalar olacak ama senin gibi argoyla değill :kizgin:

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Pzr Haz 25, 2006 14:36 pm

sameth yazdı:tartışmanın muhalefetin herzaman yanlışlarıı açığa çıkardığını unutmayalım tartışmalar olacak ama senin gibi argoyla değill :kizgin:
:alkis: :alkis:
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
doner-yakut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesajgönderen doner-yakut » Sal Haz 27, 2006 15:05 pm

Sadece ilginizi cekenleri okuyun. Gerisini bos verin. Saygisizca yazanlarin kendine saygisi yok ki birakin size ve Baris Manco´ya karsi saygi duysunlar... Mutlaka bir huzursuzluk ve kötü anlamda tartisma cikarmak isteyenler var. Iyilikten ve dostluktan anlamaz zavallilar...
hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana
hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana
hayır hayır inanmıyorum sana

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Sal Haz 27, 2006 21:09 pm

sitenin şu anki durumu süper allaha şükür

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Cum Tem 07, 2006 12:13 pm

gün geçtkçe siteye üye olanların sayısı artıo..pek garipleştiğini söleyemem.. sadece ufak tefek tartışmalr oluo.bunların bile olmaması gerekio aslında..

Kullanıcı avatarı
Benimyaw
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Benimyaw » Prş Tem 13, 2006 10:27 am

Ben bundan yaklasik 3 Hafta önce üye oldum ve cok hosuma gidiyor burasi. Tabiki bir kac tartismalar felan oluyor ama bu tartismalar bence Masada oturulsada cikar ve Forumla alakasi yokki. Bu siteyi kurup yönetenenlere ve Üyelerine cani Gönülden Tesekkür etmek istiyorum........

:alkis: TESEKKÜRLER :alkis:
Orda öyle birsey varki, benden Öte ,benden Ziyade......

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Prş Tem 13, 2006 12:41 pm

ben yeni üye oldum ve burayı sevdim. evet, bazı topiclerde hoş olmayan şeyler söylemiş üyeler birbirlerine. ama bize yakışan barış abimize layık olmaktır, sanırım bu da görüş ayrılığı bile olsa birbirimize saygı göstermektir. buraya emeği geçen herkese teşekkürler.. sonuçta hepimiz Barış abi için burdayız :alkis:

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Sal Tem 18, 2006 02:35 am

sana katılmıyorum saygy duyuyorum sinan kardeşim
inşallah üye sayımız artar

barışmançomix e kayıtlı üyeler kadar değil barış manço hayranı
belki de buradaki üyeler tüm hayranların içinde bir zerrecik
kendimi örnet verebilirim bu hususta
ben bilgisayarı alalı 5-6 ay oldu bu süreden öncede böyle bi forumdan haberim yoktu ve şu an avatarımın altında kıdemli yazıyosa bu bir gün içinde oldu daha önce neredeyse hiç giremiyordum foruma
hem buraya üye olmak msj yazmayı mı gerektiriyo
tartışmaara gelince burada tartışmk da gerekli sadece yüklememizi yapıp çekilmek pek yakışık almaz
ama tartışmalarda da kibar olmak gerekir

Kullanıcı avatarı
USTA
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen USTA » Sal Şub 13, 2007 21:49 pm

Her sitede sorunlar olabiliyor.Sevgi ve saygı çerçevesinde aşılamayacak sorun yoktur diyorum.İnsanlar önce kendine saygı duymasını öğrenmeli ve tabi ki sevmesini de.Gerisi kendiliğinden gelir.Yaradılanı severim,Yaradan dan ötürü.

Kullanıcı avatarı
bm777dd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen bm777dd » Sal Şub 13, 2007 22:32 pm

...haklısınn USTA.... :alkis: :alkis: :alkis:
....bm777dd....

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Çrş Şub 21, 2007 14:00 pm

bm777dd yazdı:...haklısınn USTA.... :alkis: :alkis: :alkis:

ilk defa sana katılıyorum :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
bm777dd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen bm777dd » Çrş Şub 21, 2007 15:56 pm

:)
....bm777dd....

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Çrş Şub 21, 2007 20:05 pm

ya zaten insanlar az çok belli ediyor kendini ya...
burada azımsanmayacak kadar Barışsever var mı,var...
bu azımsanmayacak kadar dediğim kısma,yorum yazan,siteye hizmette bulunan,seviyeli konuşan arkadaşlar giriyor...
diğerlerinin adları belli zaten..baksanıza diğerleri...
evet gönül isterdi ki her üye en azından yorum yazsa,her üye birşeyler yapsa..bizim elimizden gelen birşey değil ki bu..insanların karakterleri ile ilgili...(bu sözlerim yanlış anlaşılmasın.tabi ki bu sözler "hiçbirşey yapmayalım,ne olursa olsun..." gibi sözlerle aynı anlama gelmiyor)
Barışla kalın..