Barışseverler!..Adana'da Buluşuyoruz!..
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

-
samet ahmet
işteeee. evet arkadaşlar barışseverlerin adana buluşmasını 3 kişi de olsa gerçekleştirdik. tahsin, barış ve ben. evet sadece üçümüz... ama olsun istediğimiz gibi bir buluşma oldu. mix ten konuştuk. diğer üyelerimizin kulaklarını çınlattık. sıcak bir ortamdı... biribirimizle sanki 40 yıldır arkadaşmışız gibiydik. ilk defa buluşmamıza rağmen. işte barış abimizin büyüklüğü birkez daha ispatlanmış oldu.
haa bi kaç tane de acizhane fotoğraf çekildik. onları da en kısa zamanda ekleyeceğiz inşallah.
ah bi de şarjı bitmeseydi makinanın daha iyi olacaktı ama şans işte..
En son samet ahmet tarafından Cum Şub 16, 2007 16:01 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- deniz yıldızı
- Kıdemli Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

teşekkür ederim deniz yıldızı.eksik olma
arkadaşlar resimleri en kısa zamanda foruma koyacam.meraklanmayın.
bu hafta içi muhtemel..ama söz veremiyorum...usb kablom sorun çıkartıyor..
Barışla kalın..
samet ahmet ,senin çektiğin resimi de atalım kardeş ok?
haydi Barışla kalın
arkadaşlar resimleri en kısa zamanda foruma koyacam.meraklanmayın.
bu hafta içi muhtemel..ama söz veremiyorum...usb kablom sorun çıkartıyor..
Barışla kalın..
samet ahmet ,senin çektiğin resimi de atalım kardeş ok?
haydi Barışla kalın
En son baris_onsel tarafından Pzr Oca 28, 2007 17:15 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
samet ahmet
samet ahmet yazdı:teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.fotoğrafları en kısa zamanda koyacam inşallah.biraz uzattık ama zamanı. elimde olmayan nedenlerden dolayı ekleyemedim. az önce yurttan çıkarken yanıma almayı unutmuşum.yarın memlekete gidecem orda koyarım.
bekliyoruz samet sabırsızlıkla
Gamzedeyim deva bulmam...
-
samet ahmet
biraz geç oldu ama... hatta baya bi geç oldu. kusura bakmayın arkadaşlar. resimler bir arkadsaşın bilgisayarındaydı. o da finallerden sonra memlekete giderken kasayı sökmüş ne yapayım biraz geç oldu ama...
burda samet yko yani ben
onu da en kısa zamanda ekleyeceğiz...
burda samet yko yani ben
En son samet ahmet tarafından Cum Şub 16, 2007 16:06 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Buyrun sevgili arkadaşlar...kusuruma bakmazsanız sevinirim ancak atabildimm...
efendim 1. resimde sağda samet ahmet,solda tahsini görmekteyiz
2. resimde ise ortada ben olmak üzere yine aynı kadro:
3. resimde aynı şeyleri ifade ediyor işte..
4. resim:
neden bu kadar az resim çekildik derseniz ,bir talihsizlik sonucu samet ahmet arkadaşımızın digital makinesinin şarjı ilk resimde bitti...biz de telefonla çekince böyle oldu...neyse umarım iyi birşeyler yapmışızdır.
Not:Önümde duran sigara bana ait değildir..
Barışla Kalınız
efendim 1. resimde sağda samet ahmet,solda tahsini görmekteyiz
2. resimde ise ortada ben olmak üzere yine aynı kadro:
3. resimde aynı şeyleri ifade ediyor işte..
4. resim:
neden bu kadar az resim çekildik derseniz ,bir talihsizlik sonucu samet ahmet arkadaşımızın digital makinesinin şarjı ilk resimde bitti...biz de telefonla çekince böyle oldu...neyse umarım iyi birşeyler yapmışızdır.
Not:Önümde duran sigara bana ait değildir..
Barışla Kalınız
-
COBAN YILDIZI
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

-
samet ahmet
süper bi gündü ööle bi gündiki adanada ki çarşıları 2şer 3er gezdik:D...gezdik oturduk sizlerden konuştuk okuldan falan filan işte vs vs.. resimlerde konmuş bizim adana formu tam olmuş arkadaşlar diceem oki yakın olanlar buluşsun benden söölemesi barışla daha pc oynicaz dimi barış haa bu arada samette öğrenecek biz tarafından 3lü cevirevez bize katılmak isteyen varsa katılsın memnun kalırsınız niğde mersin antep adana türkiyenin neresinden olursanız olun biz burdayız siz yeterki bi msj atın hadi kalın sağlıcakla....
Gamzedeyim deva bulmam...
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

oynarız tabi satellite tahsin
...samet sen de öğren kardeş valla çok güzel olur.yazın kesin buluşuruz(tabi inş diyelim nolur ne olmaz
)
evet dediğin gibi harika bir gündü...
forumda adana ve çevre şehirlerde olan arkadaşlar varsa bu konuda irtibata geçebilirler...inanın daha fazla kişi buluşursak çok da güzel olur
işin birde şu yanı var ki 2 tane değerli dostum oldu.bu hafife alınamaz birşey gerçekten...
samet ahmet ve tahsin arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim az kişi olmamıza rağmen buluşmayı kabul ettikleri için...
Barışla kalın arkadaşlar

evet dediğin gibi harika bir gündü...
forumda adana ve çevre şehirlerde olan arkadaşlar varsa bu konuda irtibata geçebilirler...inanın daha fazla kişi buluşursak çok da güzel olur
işin birde şu yanı var ki 2 tane değerli dostum oldu.bu hafife alınamaz birşey gerçekten...
samet ahmet ve tahsin arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim az kişi olmamıza rağmen buluşmayı kabul ettikleri için...
Barışla kalın arkadaşlar