ÖLÜM YILDÖNÜMÜ

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Cum Oca 19, 2007 15:09 pm

memet59 yazdı:
DoRiS yazdı:
memet59 yazdı:arkadaşlar ben barış abi'mizin ölüm yıl dönümü gelince orda olacağım bol bol dua edeceğim :gozyasi: ...eğer bir etkinlik yapacaksanız yanınızda olurum... :)

hangi gün geliyorsun memet? aynı anda orda olalım. mezarı ziyaret edicem ben de.

ben 2 veya 3 şubatta gideceğim...eğer isteyen varsa gelebilir orda buluşuruz bol bol dua ederiz....sonra barış abi'nin evine gideriz evi kontrol ederiz...resim felan çekiliriz aramızda(anı olsun) siteye koyarız tabi sizin fikrinizide almak isterim... :)

ben varım ;)
herşey boş geliyor bana
sarılacağım sımsıkı sana
yeterki yıkılmasın bir daha dünyam..

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Cum Oca 19, 2007 17:13 pm

Arkadaslar, boyle bulusmalar cok iyi olur. ben de katilmakisterim, yalniz galiba en uzakta benim...Azerbaycanda... ama gonlumuz sizlerledir...

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Cmt Oca 20, 2007 19:10 pm

DoRiS yazdı:
memet59 yazdı:
DoRiS yazdı:
memet59 yazdı:arkadaşlar ben barış abi'mizin ölüm yıl dönümü gelince orda olacağım bol bol dua edeceğim :gozyasi: ...eğer bir etkinlik yapacaksanız yanınızda olurum... :)

hangi gün geliyorsun memet? aynı anda orda olalım. mezarı ziyaret edicem ben de.

ben 2 veya 3 şubatta gideceğim...eğer isteyen varsa gelebilir orda buluşuruz bol bol dua ederiz....sonra barış abi'nin evine gideriz evi kontrol ederiz...resim felan çekiliriz aramızda(anı olsun) siteye koyarız tabi sizin fikrinizide almak isterim... :)

ben varım ;)

tamam o zaman ben senle ocak sonuna doğru itibata geçeceğim :)

Kullanıcı avatarı
GSimge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen GSimge » Sal Oca 23, 2007 14:23 pm

bu konuyla ilgili bmd ye mail attım bakalım ne cevap çıkacak?
ıspanağımı yedim,arka koltukta oturuyorum,dişlerimi fırçalıyorum imza:adam olan çocuk

Kullanıcı avatarı
GSimge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

cevap geldi

Mesajgönderen GSimge » Çrş Oca 24, 2007 14:24 pm

cevap geldi:

3 subat gunu mezari basinda olacagiz.

ayrintilari
www.barismancorock.org
adresinden ogrenebilirsiniz
ıspanağımı yedim,arka koltukta oturuyorum,dişlerimi fırçalıyorum imza:adam olan çocuk

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Oca 24, 2007 16:50 pm

bende geliyorum da ayrıntılı bilgiyi alıcağımız siteye giremiorum yön fm de dinlemiştim bu organizasyonu

Kullanıcı avatarı
GSimge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen GSimge » Çrş Oca 24, 2007 16:58 pm

bende ulaşamıyorum siteye.ulaşan olursa haberlerini bekliyorum

Kullanıcı avatarı
GSimge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen GSimge » Prş Oca 25, 2007 14:44 pm

sonunda siteyi başarıyla açtım:

Fiziki anlamda aramızdan ayrılışının 8.yılında Barış Manço ve Barış Manço 81300 Moda daki evinin müze yapılması için tum Barış Manço sevenleri olarak sesimizi duyurmak üzere toplanıyoruz...

3 Şubat 2007 Cumartesi saat 14:30'da Barış Manço'nun Kanlıca Mihriba Sultan'daki kabri başında toplanıp sesimizi herkese duyurmak,Barış Manço'yu unutmadığımızı göstermek ve Barış severler olarak tanışıp kaynaşmak,birlik olmak üzere bir araya geliyoruz...

Gelin bu büyük buluşmaya ne olursa olsun katılıp hem sevgimizi hemde hala unutmadığımızı herkese gösterelim...

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Oca 25, 2007 15:30 pm

20 de de konser war akm de akm nerde ve aradaki saat boşluğunda neler yapacas yardımcı olur musunuz

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Pzr Oca 28, 2007 00:22 am

3 şubatta orda olacağım o zaman ben.
herşey boş geliyor bana

sarılacağım sımsıkı sana

yeterki yıkılmasın bir daha dünyam..

s.gurlek
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen s.gurlek » Pzt Oca 29, 2007 02:56 am

MERHABA BEN YENİ KATILDIM ARANIZA...O ÇOK BÜYÜK BİR DEĞERDİ..BEN ONU İLK TANIDIGIMDA KAÇ YAŞINDAYDIM HATIRLAMIYORUM...AMA ŞARKILARINDAKİ ANLAMLARI ANLAYAMAYACAK KADAR KÜÇÜKTÜM..AMA YİNEDE ÇOK SEVİYORDUM ONU..NEDENİNİ BİLMEDEN SEVİYORDUM..YÜZÜNE BAKINCA İÇİMDEN BU ADAM NASIL KÖTÜ BİRİ OLABİLİR Kİ DİYORDUM...ONU KARŞILIKSIZ SEVMEMİN BAHANESİYDİ BELKİDE BU..BİR GÜN ACI HABERİ DUYDUM..SONRA YARIM BIRAKTIGI ALBÜMÜ PİYASAYA CIKTI..
O ZAMAN ANLADIM VE ARASTIRMAYA BASLADIM HAYATINI ŞARKILARINI..ONUN İLE İLGİLİ HERŞEYİ..ONUN VARLIGINDA ANLAYAMADIKLARIMI ŞİMDİ ANLIYORUM..VE HER GEÇEN GÜN NEKADAR İİ Bİ İNSAN OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM..BEN ONU İSTESEMDE ZİYARET BİLE EDEMİYORUM..ÇÜNKÜ TA İZMİRDEYİM..AMA DUALARIMI GÖNDERİYORUM ONA..CANIM ABİME...BİLİYORUM BU YAPTIGIMIZ CABALARI VE ONU YASATMA EYLEMİMİZİ GORUYOR VE İŞTE BENİM KARDŞLERİM DİYOR İÇİNDEN..BUNU HİSSEDİYORUM..BARIŞ MANÇO SEVENLERİ ÖLDÜĞÜNDE ÖLEBİLİR ANCAK..HEP AKLIMIN VE KALBİMİN BİR YERİNDE KALACAK...

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzt Oca 29, 2007 14:31 pm

bazı arkadaşlar burayı okumadan konu açıp soru soruyorlar manco halil le rapin kızı misali 3 şubatta herkesi bekliorus

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Sal Oca 30, 2007 21:59 pm

Ya zaten 1 şubatta BARIŞ Abim benim evimde hiç susmayacak,gün boyu şarkılarını söyleyecek;;;

BEN ÖLMEDİM DİYE....

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Çrş Oca 31, 2007 17:51 pm

O günü BARIŞ ABİ hiç susmayacak, susturmayacaz...

Kullanıcı avatarı
Beth
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen Beth » Prş Şub 01, 2007 01:54 am

nur içinde yatsın.

''Ben nasıl unuturum seni,can bedenden çıkmayınca...''

Kullanıcı avatarı
GSimge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen GSimge » Prş Şub 01, 2007 10:28 am

saat 9:22 kanalları geziyorum.İki terbiyesiz kendini sanatçı zanneden birbirini dövmüş.Dobra dobra bunu veriyor.Bugün televizyon kanallarını hep gezicem ve barış mançomu görmezsem oturup ağlıcam artık! Nedir bu ya

Kullanıcı avatarı
GSimge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen GSimge » Prş Şub 01, 2007 13:05 pm

saat 12,01 hala haber yok

Kullanıcı avatarı
GSimge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen GSimge » Prş Şub 01, 2007 13:16 pm

kanalturk jess (yemek bahane ) programında andı.TEŞEKKÜR EDERİM 12,12

Kullanıcı avatarı
ali TİTAN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen ali TİTAN » Prş Şub 01, 2007 13:22 pm

bende çok bakındım kanallara dream tv kliplerini yayınladısağolsunlar başka bi şey yok yazık çok yazık

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Prş Şub 01, 2007 14:32 pm

Manisa'da olduğum ve böylesi bir günde aranıza katılamadığım için çok üzgünüm. O'nun için yapacağım en güzel şey; O'nu O'nun parçalarıyla anmak ve O'na Allah'tan rahmet dilemek...
En son nehir taşçı tarafından Prş Şub 01, 2007 14:45 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...

Kullanıcı avatarı
GSimge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen GSimge » Prş Şub 01, 2007 14:44 pm

şuna eminimki bugün hepimizin yüreği bir oldu ve sadece barış manço için atıyor

Kullanıcı avatarı
GSimge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen GSimge » Prş Şub 01, 2007 15:37 pm

14:33 esra ceyhanda andı

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Şub 01, 2007 16:15 pm

atv de dün çok güsel andı

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Prş Şub 01, 2007 17:58 pm

Ben de bugün kanallara bakındım dream tvde klipleri yayınlanıyor ara ara. Sabah saat 10 civarı da yine Dream Tv'de 4*4 Barış Manço Anısına adlı program vardı bunda da klipleri yayınlandı. Atv'de hangi programda anıldı?
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

nalannalan
Yeni Üye
Yeni Üye

SENİ SEVMEKTEN KİM USANIR?...

Mesajgönderen nalannalan » Pzr Şub 04, 2007 21:41 pm

O günü maalesef hala hatırlıyorum, sabah 7.30,işe gideceğim, marketten sigara alırken televizyondaki ses senin bizi bırakıp gittiğini söyledi Barış ağabey.Tam üç gün hiç durmadan ağladım. Şimdi yine seni aynı sevgiyle anıyorum. Yokluğunu kimse dolduramadı, analar babalar çocuklarına senin gibi iyiyi gösteremedi, hiç bir tanıtım programı senin hazırladıkların kadar izlenilir olmadı. Sen bir taneydin, eşin hala bulunmadı.
Rahat uyu. Yattığın yer nur olsun, Allah'ın rahmeti üstüne olsun Barış ağabey.