''SADDAM HÜSEYİN''
Moderatörler: barışhayranı, Mod
''SADDAM HÜSEYİN''
FAZLA SÖZE GEREK YOK FOTOĞRAFLAR KONUŞSUN
http://www.ntvmsnbc.com/modules/gallery/saddamhuseyin/
http://www.ntvmsnbc.com/modules/gallery/saddamhuseyin/
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

sameth yazdı:gurbetcimanço yazdı:geberdi gitti işte abartmanın lüzumu yok
zaten bu şerefsi öldü ardın gene 10lerce insan öldü
peki saddam a kötü diyonda kanka buşt adisine ne diyecen onu merak ediyom kötüde olsa bir müslümanın dünyanın gözü önünde asılması benim zoruma gitti
sn bu dinsize müslümanmı dyosun
islamiyette masum çocuk,kadın,yaşlının öldürülmesi varmı
kuranda mı hadislerde mi yazıyo bu
hangi ayette yazıyo ülkendan kaç saklan bi deliğe
boşver ülkendeki masum halkını amerik vursun kırsın diye
bu g.t lüğü yapan birine nasıl acıyabilirsin
vu onca ölen insan değildi de saddam mı insan şimdi
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
- serkanurli
- Gelişen Üye

sahsen saddan ıcın uzludum.ne kadar kotu olursa olsun,ırak gıbı karma olan bır ulkeyı bır sekılde bır tutu.bugun amerıka emınım kı onun yaptıgı zulumlerın daha fazlaassını yapamkta artı namuslarını kırletmektedır.bır ınsan ıcın bence en buyuk ceza namusunun kırletılmesıdır......gercekten yazık ıoldu saddama.... 
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
gurbetcimanço yazdı:sameth yazdı:gurbetcimanço yazdı:geberdi gitti işte abartmanın lüzumu yok
peki saddam a kötü diyonda kanka buşt adisine ne diyecen onu merak ediyom kötüde olsa bir müslümanın dünyanın gözü önünde asılması benim zoruma gitti
musti şimdi sen saddamın öldürdüğü pkk militanlarından bahsediyorsun uzey ıraktaki 2.si onu deliğe sokan amerikadır saklanma olayı yok onu yakalayıp sığnağa atan ardından dünyaya kaçak diye tanıtıp delikten çıkaranda amerikadır yani bu amerika emperyalizmi kafasında bit aramak bir insan için utanç verici onu bile yaptılar saddamın hardal gazıyla zehirledikleri bugün 30.000 şehidimizi öldüren adamlar msn den bana ulaş ben sana video larını gösteriyim kimleri zehirlemiş
artık yokum sağlıcakla kalın
İslam dunyası ıcın elbette kotu bır olay her ne kadar saddam huseyın kotu bırı olsada.Ama amerıka serfsızı ne yapıp edıp adamı astırdı tum dunyanın gozu onunde.Bence saddamın asılması kesınlıkle yanlıs bır olay yanı ıdamına karsı cıkmıyorum onun yuzunden ne kadar adam oldu ve olmeye de devam edıyor.Saddamı baska turlu ıdam etmelerı gerekıyordu bence.Mesela amerıka da olsa boyle bır olay hemen damardan zehırı verıp el-fatıha derlerdı ama asılması herkesın onunde bır islam liderının kucuk dusurulmesıdır.
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

..yanlışın var kardeş...osmanlı devleti devletin devamı için fetva ile öz kardeşleri idam etti...eeeee isyan eden leri öldürmese o mozaik ülke nasıl yönetilecek.......gurbetcimanço yazdı:sameth yazdı:gurbetcimanço yazdı:geberdi gitti işte abartmanın lüzumu yok
peki saddam yok artık...ama hergün birileri ölüyor...
2003 te abd denen islam düşmanı ıraka girmeden bu kadar adam ölüyormuydu.......saddama irana karşı destek verip bu hale sokan yine abd ve siyonist israil ve yüzyllardır islam düşmanı iingiliz lerdir...
..daha fazla yazmayım.....bayram arefesi olcak şeymiydi..
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- silahsız kuvvet
- Profesyonel

İslam'ın en temel kelime anlamlarından biri barıştır. saddam'ın savaş için çok şey yaptığını biliyoruz. peki, ya barış için ne yaptı ? gider ayak Irak halkına birlik mesajı vermeyi ihmal etmedi. böyle bir mesaj vermeye ne kadar hakkı vardı !.. Amerika, "aralarındaki sırları ile birlikte" Saddam'ı ortadan kaldırdı. o bakımdan saddam'ın idamından ziyade "neden ve kimler tarafından" idam edildiğinin zorumuza gitmesi daha doğru değil mi sameth kardeşim. keşke, saddam Irak halkının adaletiyle yargılansaydı ve Irak'ın iradesi Amerika ya bu denli teslim olmasaydı... saddım'ı kahraman bellemek, onu savunmak gafletine düşmek, Irak'ta körüklenen iç savaşa "eyvallah" demektir. Amerika'nın arzusu da budur zaten. iç savaşı kendi eseri değilmiş gibi keyifle izlemek..
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

arkadaşlar bunlar oyalamaca ve gözdağı.
Anadolu Selçuk'lu devrinde alevi sünni çatışması yaratılarak devlet bölünmeye çalışıldı.
amerika da şimdi aynı şeylerle ortadoğuyu cehenneme çevirdi.
saddamın asılmasına gelince,
alelacele asılarak idam edildi,şahadet getirilmesine izin verilmedi,idamdan önce alaylı sloganlar atıldı...hepsi diğer ülke diktatörlerine ve müslüman ülkelere gözdağı..
yanıbaşımzdaki ırak ya...bölündü gitti.hem de iç savaşla(mezhep çatışmasıyla..)kim kışkırttı?amerika.
kim böldü amerika..
tarihi kim değiştirdi?yine kahrolası amerika...
daha söylenecek söz var mı bilemiyorum
(saddama acıma yoktur fikirlerimde.onun ne yaptıgı meçhul.sadece asılması ile ne mesaj verildi kendi fikrimce onları yazdım)
Anadolu Selçuk'lu devrinde alevi sünni çatışması yaratılarak devlet bölünmeye çalışıldı.
amerika da şimdi aynı şeylerle ortadoğuyu cehenneme çevirdi.
saddamın asılmasına gelince,
alelacele asılarak idam edildi,şahadet getirilmesine izin verilmedi,idamdan önce alaylı sloganlar atıldı...hepsi diğer ülke diktatörlerine ve müslüman ülkelere gözdağı..
yanıbaşımzdaki ırak ya...bölündü gitti.hem de iç savaşla(mezhep çatışmasıyla..)kim kışkırttı?amerika.
kim böldü amerika..
tarihi kim değiştirdi?yine kahrolası amerika...
daha söylenecek söz var mı bilemiyorum
(saddama acıma yoktur fikirlerimde.onun ne yaptıgı meçhul.sadece asılması ile ne mesaj verildi kendi fikrimce onları yazdım)
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
silahsız kuvvet yazdı:İslam'ın en temel kelime anlamlarından biri barıştır. saddam'ın savaş için çok şey yaptığını biliyoruz. peki, ya barış için ne yaptı ? gider ayak Irak halkına birlik mesajı vermeyi ihmal etmedi. böyle bir mesaj vermeye ne kadar hakkı vardı !.. Amerika, "aralarındaki sırları ile birlikte" Saddam'ı ortadan kaldırdı. o bakımdan saddam'ın idamından ziyade "neden ve kimler tarafından" idam edildiğinin zorumuza gitmesi daha doğru değil mi sameth kardeşim. keşke, saddam Irak halkının adaletiyle yargılansaydı ve Irak'ın iradesi Amerika ya bu denli teslim olmasaydı... saddım'ı kahraman bellemek, onu savunmak gafletine düşmek, Irak'ta körüklenen iç savaşa "eyvallah" demektir. Amerika'nın arzusu da budur zaten. iç savaşı kendi eseri değilmiş gibi keyifle izlemek..
dediğin gibi benimde zoruma giden kimler tarafından ve dünyanın gözü önünde idamı saddamın asılması benim bir müslüman olarak zoruma gitti onu asanlar adam olsalardı ona içim yanmazdı ama üç beş çapulcu bunu yaptı ya allah belalarını versin buşt ,şiii, bazı kürt aşiretler kıydı adama ona yanarım onlar kaç paralık adamlardı ki NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ki 700 sene dünyayı yönettik böle bir şerefsizliği yapmadık utan dünyaaaaa
artık yokum sağlıcakla kalın
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

kadir 2023 yazdı:..yanlışın var kardeş...osmanlı devleti devletin devamı için fetva ile öz kardeşleri idam etti...eeeee isyan eden leri öldürmese o mozaik ülke nasıl yönetilecek.......gurbetcimanço yazdı:sameth yazdı:gurbetcimanço yazdı:geberdi gitti işte abartmanın lüzumu yok
peki saddam yok artık...ama hergün birileri ölüyor...
2003 te abd denen islam düşmanı ıraka girmeden bu kadar adam ölüyormuydu.......saddama irana karşı destek verip bu hale sokan yine abd ve siyonist israil ve yüzyllardır islam düşmanı iingiliz lerdir...![]()
..daha fazla yazmayım.....bayram arefesi olcak şeymiydi..
abicim minicik bi çocuğu ve savunmasız babasını duvar dibine çekip keyif için kurşuna dizen adam 100 kere hacca gitse alnı secdeden kalkmasa gene oadama müslüman demem ben
islamiyer öyle bi di ki o dinin peygamberi en büyük düşmanına bile savunmasızken böyle şerefsizliğin zerresini yapmamıştır
ve saddamı abd deiğe tıkı diyosun
bunu bende çok iyi biliorum
ve eğer mantıklı düşünürseniz sadaam ırak çin değil ameika için vardı
amerika ırak petrolleri için saddamı kullandı amacına da ulaştı
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

aytac yazdı:Arkadaşlar o ya da bu,önemli değil.Ezan okunurken hele hele o ölen insan kelime_i şehadet getirirken asılıyorsa benim diyeceğim hiç bi sözüm yok...
kelimei şehadet getirmek müslümanlığı göstermez
yıllardır o ülkenin halkı kan kustu
yıllarca iliği emildi o halkın
saddam gibi bi adamın nesini savunuyorsnuz
o Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir. yüzünden ülke işgal oldu binlerce insan öldü
geberdi gene binlerce insan öldü
bir şerefsizin tatlı canı bilerce insana değermiydi
eğer o ülkesine sahip çıksaydı şuan ırakta salakça bi sebepten dolayı savaş çıkmazdı
allah aşkınabana ırakta savaş çıkmasına amerikan işgaline sebeb olacak mantıklı bişey söyleyin
3 sededen fazla süredir bu ülke bombalanıyor
düşünüyorum düşünüyorum bi sebep bulamıyorum
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

bakın wiki de bulduğum bi yazı
burda ırak savaşının nedeni yazıyo
ABD, Saddam ve Irak üzerinde, elinde bulundurduğu dünya medyasını harekete geçirmiş ve büyük bir karalama harekâtına girişmiştir. ABD'ye göre, Irak’ta kitle imha silahları vardır ve bu silahlar mutlaka yok edilmelidir. Saddam, ABD’nin tehditleri karşısında boyun eğmiş tüm Irak topraklarını, silah denetleyicilerine açmıştır. BM kitle imha silah denetleyicilerinin hiçbir bulgu bulmamasına rağmen, ABD, 20 Mart 2003 tarihinde, Irak’ı bombalamaya başlamıştır. Bombalamalar aralıksız gece gündüz devam etmiştir. Ve nihayet 9 Nisan 2003 tarihinde Amerikan güçleri Bağdat’a girmişlerdir
işte yüzeysel cevap bu
amerika bu sebebi bahane etti köpeği saddam için"onu vermezseniz ırakı vururuz" dedi
saddamı tıktı bi deliğe sonra saddam kaçtı diyerek başladı bombalamaya
ve daha sonra da tam zamanında bulmuş süsü verildi
öyle güzel planlanış ki ben hayran kaldım
ve arkadaşlar eğer etrafımıza bakarsak türkiyenin hiç bir dostu kalmadı(yoku da)
iran ve suiyeden sonra da sıra türkiyede
amerik bi saddam da türkiyeye yollayıp alacak bu cennet vatanı da
verdğim alınıtıyı BURAYA tıklayarak okuyabilirsiniz
burda ırak savaşının nedeni yazıyo
ABD, Saddam ve Irak üzerinde, elinde bulundurduğu dünya medyasını harekete geçirmiş ve büyük bir karalama harekâtına girişmiştir. ABD'ye göre, Irak’ta kitle imha silahları vardır ve bu silahlar mutlaka yok edilmelidir. Saddam, ABD’nin tehditleri karşısında boyun eğmiş tüm Irak topraklarını, silah denetleyicilerine açmıştır. BM kitle imha silah denetleyicilerinin hiçbir bulgu bulmamasına rağmen, ABD, 20 Mart 2003 tarihinde, Irak’ı bombalamaya başlamıştır. Bombalamalar aralıksız gece gündüz devam etmiştir. Ve nihayet 9 Nisan 2003 tarihinde Amerikan güçleri Bağdat’a girmişlerdir
işte yüzeysel cevap bu
amerika bu sebebi bahane etti köpeği saddam için"onu vermezseniz ırakı vururuz" dedi
saddamı tıktı bi deliğe sonra saddam kaçtı diyerek başladı bombalamaya
ve daha sonra da tam zamanında bulmuş süsü verildi
öyle güzel planlanış ki ben hayran kaldım
ve arkadaşlar eğer etrafımıza bakarsak türkiyenin hiç bir dostu kalmadı(yoku da)
iran ve suiyeden sonra da sıra türkiyede
amerik bi saddam da türkiyeye yollayıp alacak bu cennet vatanı da
verdğim alınıtıyı BURAYA tıklayarak okuyabilirsiniz
En son gurbetcimanço tarafından Pzr Oca 14, 2007 01:10 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

silahsız kuvvet yazdı:İslam'ın en temel kelime anlamlarından biri barıştır. saddam'ın savaş için çok şey yaptığını biliyoruz. peki, ya barış için ne yaptı ? gider ayak Irak halkına birlik mesajı vermeyi ihmal etmedi. böyle bir mesaj vermeye ne kadar hakkı vardı !.. Amerika, "aralarındaki sırları ile birlikte" Saddam'ı ortadan kaldırdı. o bakımdan saddam'ın idamından ziyade "neden ve kimler tarafından" idam edildiğinin zorumuza gitmesi daha doğru değil mi sameth kardeşim. keşke, saddam Irak halkının adaletiyle yargılansaydı ve Irak'ın iradesi Amerika ya bu denli teslim olmasaydı... saddım'ı kahraman bellemek, onu savunmak gafletine düşmek, Irak'ta körüklenen iç savaşa "eyvallah" demektir. Amerika'nın arzusu da budur zaten. iç savaşı kendi eseri değilmiş gibi keyifle izlemek..
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
gurbetcimanço yazdı:aytac yazdı:Arkadaşlar o ya da bu,önemli değil.Ezan okunurken hele hele o ölen insan kelime_i şehadet getirirken asılıyorsa benim diyeceğim hiç bi sözüm yok...
allah aşkınabana ırakta savaş çıkmasına amerikan işgaline sebeb olacak mantıklı bişey söyleyin
Yer altı kaynakları,yani PETROL
sameth sana katılıyorum dinsizin hakkından imansız geldi peki imansızın hakkından kim gelcek söleyin banasameth yazdı:gurbetcimanço yazdı:geberdi gitti işte abartmanın lüzumu yok
BARIŞ MANÇO HAYATINI KAYBETMEDİ
HAYAT BARIŞ MANÇOYU KAYBETTİ
tuba yazdı:sameth sana katılıyorum dinsizin hakkından imansız geldi peki imansızın hakkından kim gelcek söleyin banasameth yazdı:gurbetcimanço yazdı:geberdi gitti işte abartmanın lüzumu yok
peki saddam a kötü diyonda kanka buşt adisine ne diyecen onu merak ediyom kötüde olsa bir müslümanın dünyanın gözü önünde asılması benim zoruma gittiozaman adını sölemek istemiyorum ama onca askerimizi şehit eden kişi niye hala duruyo oda asılsın hala türkiye onu niye hala besliyor çünkü bush öyle istiyor
çünkü o kişi türk askerlerini şehit etti pkk lıları besledi.sıra irana geldi birgün bizede gelebilir bizim ülkemizde ırak gibi olabilir ayrıca saddam böle öldürülmemeliydi
kendinizi onun yerine bir koyun ölürken bile o asan kişiler tarafından hakaretlere maruz kaldı sanki tüm kötüler böyle cezalandırılıyo
![]()
tüm kötüler öyle cezalandırılmıyo.imralı'da keyif sürüyo.doğu da yine askerlerimiz şehit oluyo.söyleyin bana "O" adam mı daha kötü,saddam mı?
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

aytac yazdı:tuba yazdı:sameth sana katılıyorum dinsizin hakkından imansız geldi peki imansızın hakkından kim gelcek söleyin banasameth yazdı:gurbetcimanço yazdı:geberdi gitti işte abartmanın lüzumu yok
peki saddam a kötü diyonda kanka buşt adisine ne diyecen onu merak ediyom kötüde olsa bir müslümanın dünyanın gözü önünde asılması benim zoruma gittiozaman adını sölemek istemiyorum ama onca askerimizi şehit eden kişi niye hala duruyo oda asılsın hala türkiye onu niye hala besliyor çünkü bush öyle istiyor
çünkü o kişi türk askerlerini şehit etti pkk lıları besledi.sıra irana geldi birgün bizede gelebilir bizim ülkemizde ırak gibi olabilir ayrıca saddam böle öldürülmemeliydi
kendinizi onun yerine bir koyun ölürken bile o asan kişiler tarafından hakaretlere maruz kaldı sanki tüm kötüler böyle cezalandırılıyo
![]()
tüm kötüler öyle cezalandırılmıyo.imralı'da keyif sürüyo.doğu da yine askerlerimiz şehit oluyo.söyleyin bana "O" adam mı daha kötü,saddam mı?
işte insana en çok koyan da bu
kanunlarımızın önünde onca anakuzusunun canı imralidaki Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir. kadar değerlli değil
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
kelimeyi şahadet getirmek müslümanlıgın şartıdır gurbetmanço.hem saddam kendi ülkesine zarar vermiş olabilir ama bize veya başka hangi ülkeye bir zararı vardıgurbetcimanço yazdı:aytac yazdı:Arkadaşlar o ya da bu,önemli değil.Ezan okunurken hele hele o ölen insan kelime_i şehadet getirirken asılıyorsa benim diyeceğim hiç bi sözüm yok...
o Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir. yüzünden ülke işgal oldu binlerce insan öldü
eğer o ülkesine sahip çıksaydı şuan ırakta salakça bi sebepten dolayı savaş çıkmazdı
düşünüyorum düşünüyorum bi sebep bulamıyorum
BARIŞ MANÇO HAYATINI KAYBETMEDİ
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

tuba yazdı:kelimeyi şahadet getirmek müslümanlıgın şartıdır gurbetmanço.hem saddam kendi ülkesine zarar vermiş olabilir ama bize veya başka hangi ülkeye bir zararı vardıgurbetcimanço yazdı:aytac yazdı:Arkadaşlar o ya da bu,önemli değil.Ezan okunurken hele hele o ölen insan kelime_i şehadet getirirken asılıyorsa benim diyeceğim hiç bi sözüm yok...
düşünüyorum düşünüyorum bi sebep bulamıyorumbizim askerimimizimi öldürdü
hayır..ama amerika bunu yaptı ve bunada devam ediyo
ayrıca saddam bukadar kötü olsaydı onu sevmeyenlerin yanında sevenleride olmazdı hem düşünün hangi lider veya devlet başkanı tam olarak sevilebilmiş ki
hep sevenlerin yanında sevmeyenlerde olmuş kimse dörtdörtlük degildir her insanın hataları vardır
sonuna kadar katılıyorum
saddamın benim ülkeme zararı olmadı
ama son nefesine kadar islam üzerinden insanları etkilemeye çalıştı
ama benonun davranışlarında müslümanlığa dair hiç bişey bulamıyorum
kelimei şehadet getirmek islamın şartıdır elbette ama onu kullanmak onla oynamak büyük günahtır
saddam da bunu yaptı
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)