lady of the seventh sky parçasına klip hazırlayabilirmisiniz
Moderatörler: barışhayranı, Mod
lady of the seventh sky parçasına klip hazırlayabilirmisiniz
bu şarkıya barış abinin en yakışıklı görüntülerinden oluşan bir klip hazırlasak;klibi youtube'a,picnictube'a versek...ve bayazıt öztürk'ten bu klibi beyaz şov'da bm'nin 64.yaşı dolayısıyla yayınlamasını istesek...beyaz'ın o geniş kitlesinin ağzı o gece açık kalsa...ertesi gün haber bültenlerinde bahsedilse...ne dersiniz....
- KaDiR KaRa
- Yeni Üye
- İletişim:
GÜZEL FİKİR AMA PROFOSYENELCE YAPILMASI LAZIM ASLINDA SADECE LADY OF SEVENT SKY ' I KULLANMAKTANSA KAPSAMLI 10 DAKİKA DAN FAZLA SÜRMEYEN VE BARIŞ ABİNİN YAPTIKLARINI TOPLUMCA FAZLA BİLİNMEYEN YÖNLERİNİ ANLATAN KISA BELGESEL NİTELİĞİNDE YİNE TEKRARLIYORUM PROFESYÖNELCE YAPILMIŞ BİR KLİP PROGRAMDA DAHA ETKİ UYANDIRIR ŞUBAT AYINDA Kİ İLK PROGRAMDA BÖYLE BİR SUNU YAPILABİLİR DAHA ÖNCE BARIŞMANCO MİX ÜYELERİNİN KATKILARI İLE BENZER GİRİŞİMLER YAPILDI SANIRIM NASIL YADA NE ŞEKİLDE OLDUĞU FARKETMEZ BİR ŞEKİLDE BU TÜR İŞLERİ BAŞARMALIYIZ
PROĞRAMLARDA BU TÜR ANMALAR ÇOK YAPILIYOR BİZ ASLINDA VASIFLARINI ARTTIRMAYA ÇALIŞIP DAHABÜYÜK ETKİ UYANDIRALIM YENİ NESİL BELKİ BU SAYEDE BARIŞ MANCO YU TANIMA FIRSATI BULABİLİR AİLELER ÇOCUKLARINA ONU TANITMAK İSTEYEBİLİR
BU TÜR KONULARI CANLI TUTALIM
BARIŞ LA KALIN
SAYGILAR
PROĞRAMLARDA BU TÜR ANMALAR ÇOK YAPILIYOR BİZ ASLINDA VASIFLARINI ARTTIRMAYA ÇALIŞIP DAHABÜYÜK ETKİ UYANDIRALIM YENİ NESİL BELKİ BU SAYEDE BARIŞ MANCO YU TANIMA FIRSATI BULABİLİR AİLELER ÇOCUKLARINA ONU TANITMAK İSTEYEBİLİR
BU TÜR KONULARI CANLI TUTALIM
BARIŞ LA KALIN
SAYGILAR
- Bal_Böceği
- Profesyonel
- bigbossman
- Üst Düzey Üye
benim proje gümlemek üzere(hani şu 50.sanat yılı projesi gerçi emre plak bizden önce davranabilir )...zira bilgisayar çöktü...bu arada dağlar dağlar ve alla beni parçalarına yaptığım klipleri yüklediğim için kurtardım..bi kaç ay sonra bitirebilirsem röportajı kasetten bilgisayara aktarıp barış abimizizn 1998 yılında radyoda hayatını anlattığı roportajı yayınlamaya çalışacağım...kendinize iyibakın hepinizi çok özledim...
çok uzaktayım...ama kalbim sizinle....
Benimyaw yazdı:Logolari silmek icin Özel Programlar var dostum ..... ben bi bakip Linki buraya veririm
Logo silme programı bende de var. Virtual dub. Net bir sonuç alamazsınız. Logo tamamen yok olur ama silindiği anlaşılır.
Logo silmek için Virtual dub harici başka bir yöntem var;
Videonun her frame ini resim olarak kaydedip photoshopla logoyu sileriz. Net bir sonuca ulaşırız fakat bu işlem videonun uzunluğuna göre aylarca belki yıllarca sürebilir.