Arkadaşlar Barış Manço Rock Derneğinin 64. yaş etikinlikleri soyle:
3 OCAK 2007 SAAT 14:00'da Samsun Belediye Salonunda
6 OCAK 2007 SAAT 13:00 Tekirdağ Halk Evinde
İYİKİ DOĞDUN BARIŞ ABİ KONSERLERİNDE
Barış Manço Rock Ekspresi Eşliğinde Buluşalım...
Barış Manço Rock Ekspresi Solisti,Genel Başkanımız Sayın Serkan HACIÖMEROĞLU
12 Ocak 2007 Cuma 23:00-04:00 arası Yön fm 96.6 PENA programında Ahmet Durakçı'nın konuğu olacaktır...
Programı isteyen dostlarımız internet üzerinden www.yonfm.com.tr adresinden de canlı
olarak dinleyebilecek...
İsteyenler geniş bilgiyi Barış Manço Rock Derneği resmi sitesinden öğrenebilir.
www.barismancorock.org
64.YAŞ ETKİNLİKLERİ
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
BarisManco
- Yeni Üye

- İletişim:
- barışhayranı
- Moderator

Geçen senede aynı program olmuştu ve beğeniyle dinlemiştim bu sene umarım daha da iyi bir program olur.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

DÖNENCE PRODÜKSİYON" KURTALAN EKSPRES'İ DOLANDIRMIŞ!!
Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte ardı ardına Rock Konserleri ve Festivallere katılan Kurtalan Ekspres, maalesef dolandırılmış.
Sitemizden bizim de duyurusunu yaptığımız "Yer Barış Gök Manço Rock Festivali"ne katılan grup bir açıklama yaparak "paralarını alamadıklarını" söyledi. İşin garibi sadece Kurtalan Ekspres değil, konsere katılan diğer gruplar ve 50 kişiyle 3 gün çalışan ses tesisatcısı firma da parasını alamamış. "Dönence Prodüksiyon" ve "Barış Manço Rock Derneği"nin organizasyonu olan bu konser, izleyicilerden de "bozuk organizasyon" nedeniyle tepki görmüş ve bu konserin Barış Manço'nun adının kullanılarak "paraları cukka" etmek için organize edildiği söylenmişti.
İŞTE OLAYIN GERÇEK YÜZÜ BUDUR! VE BEN DE BU OYUNA ALET EDİLENLERDEN OLDUĞUM İÇİN UTANIYORUM HARAM OLSUN O BİLETE VERDİĞİM PARA! YAZIKLAR OLSUN SANA EY HACIÖMEROĞLU!
------------------------------------
bu iddaya ne diyorlar aceba.....
Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte ardı ardına Rock Konserleri ve Festivallere katılan Kurtalan Ekspres, maalesef dolandırılmış.
Sitemizden bizim de duyurusunu yaptığımız "Yer Barış Gök Manço Rock Festivali"ne katılan grup bir açıklama yaparak "paralarını alamadıklarını" söyledi. İşin garibi sadece Kurtalan Ekspres değil, konsere katılan diğer gruplar ve 50 kişiyle 3 gün çalışan ses tesisatcısı firma da parasını alamamış. "Dönence Prodüksiyon" ve "Barış Manço Rock Derneği"nin organizasyonu olan bu konser, izleyicilerden de "bozuk organizasyon" nedeniyle tepki görmüş ve bu konserin Barış Manço'nun adının kullanılarak "paraları cukka" etmek için organize edildiği söylenmişti.
İŞTE OLAYIN GERÇEK YÜZÜ BUDUR! VE BEN DE BU OYUNA ALET EDİLENLERDEN OLDUĞUM İÇİN UTANIYORUM HARAM OLSUN O BİLETE VERDİĞİM PARA! YAZIKLAR OLSUN SANA EY HACIÖMEROĞLU!
------------------------------------
bu iddaya ne diyorlar aceba.....
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- gokhankaraduman
- Profesyonel

- İletişim:
...

Barış ve Sevgi Dileklerimle
Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
http://www.barismanco7-77dd.com
www.gokhankaraduman.net
Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
http://www.barismanco7-77dd.com
www.gokhankaraduman.net
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Re: 64.YAŞ ETKİNLİKLERİ
BarisManco yazdı: Barış Manço Rock Ekspresi Solisti,Genel Başkanımız Sayın Serkan HACIÖMEROĞLU
12 Ocak 2007 Cuma 23:00-04:00 arası Yön fm 96.6 PENA programında Ahmet Durakçı'nın konuğu olacaktır...
Programı isteyen dostlarımız internet üzerinden www.yonfm.com.tr adresinden de canlı
olarak dinleyebilecek...
İsteyenler geniş bilgiyi Barış Manço Rock Derneği resmi sitesinden öğrenebilir.
www.barismancorock.org
tarihi aklıma kazıdım.teşekkürler..
-
BarisManco
- Yeni Üye

- İletişim: