KÜSTAH FRANSIZ(SPİKER)VE BARIŞ MANÇO CANLI YAYIN

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

samet ahmet

Mesajgönderen samet ahmet » Sal Ara 19, 2006 16:45 pm

ayça kardeşim olay murat yatağanbaba nın da dediği gibi tamamen gerçektir.
ben ise bu yazıyı http://www.anatolianrock.com/stopic2-34539-2.htm
adlı topicten aldım. haa ilk olarak kimin yazdığını da bilmiyorum bu yazıyı.hatta ALINTIDIR diye de ekledim. murat abi o kadar sitem etmişsin bana. haklısın. ama o altın da ki
'alıntıdır' yazısını da mutlaka okumuşsundur. nereden aldın diye de sorabilirdin. işte o yukardaki linkten aldım. yine de illaki kaldır benim yazımı dersen kaldırırım. o yazıyı da oraya eklerken içimde herhangi bir art niyet yoktu. zaten bu saatten sonra kaldırırsam cevapların da kalkması lazım olur. eğer yardımcı olursan o yazıyı orjinaliyle değiştirebilirim. tabii ki o da senin yarımınla olur. sen kabul edersen tabii. saygılarımı sunuyorum. şunu tekrar söyleyim. bu yazının sana ait olduğunu bilmiyordum ordan alırken.

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Sal Ara 19, 2006 16:48 pm

ayça özdemir yazdı:Ben bu konuyu Savaş Ağabey ile konuştum yok böyle bir olay arkadaşlar!!Böyle bir olay hiç gerçekleşmemiş. Bir efsane bir myth bir destan sadece!!!Kim üretti bilmiyorum ama iyi yazmış yaa!! :P

iidee arkadaşimm kimsee buraya geliptee kafasındann uyduruptaa bişi yazmıo..ayrıcaa barış abinin yakın arkadaşi olan taamer şahinde bu konuyu kitabinda yazmişş...sencee olmayan bi olayıı buraya neden yazsınlar..soraraım sana :?:

yataganbaba
Gelişen Üye
Gelişen Üye
İletişim:

SAMET AHMET

Mesajgönderen yataganbaba » Sal Ara 19, 2006 23:59 pm

SAMET AHMET'E,

Dediğin gibi bir ard niyetin yoksa, tamam, sana hakkımı helâl ediyorum. Yazının orjinalini burada yayınlamak istemiyorum, isteyenler "Türk Kültürü'nün Karbon Kâğıdı / Barış Manço Destanı" kitabımı sipariş vererek okuyabilir.

Bu formun en başına "bu yazı Murat Yatağanbaba'nın "Türk Kültürü'nün Karbon Kâğıdı / Barış Manço Destanı" kitabında yer alan "Barış Manço ve Avrupa Birliği / Fransa ile İkili İlişkimiz Bozulur" adlı makalesinin bir bölümüdür" ifadesini koyman yeterli.

Denizli'den selâm ve sevgiler.
MURAT YATAĞANBABA (DENİZLİ)

"Türk Kültürü'nün Karbon Kâıdı / Barış Manço Destanı" kitabının yazarı.

Gazeteci - Yazar / HYP Denizli İl Başkanı
0258 242 01 70 / 0537 411 59 83
http://yataganbaba.sitemynet.com/kitap/
[email protected]

Kullanıcı avatarı
ayça özdemir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen ayça özdemir » Çrş Ara 20, 2006 00:36 am

Gecikmiş cevabım için üzgünüm. Herşeyden önce adım Ayşe değil Ayça'dır.Murat Yatağanbaba bu yazım sizedir. Ben Barış Ağabey'in birinci dereceden akrabasından bahsediyorum. Yani bu kişi Ahmet Mehmet Ayşe Fatma değil. Böyle bir olayın olmadığını bana Savaş Ağabey söyledi. İsterseniz kendisiyle bir konuşun. Ayrıca "ağzından çıkanı kulağın duysun"gibi bir tavırla karşılaştığım için hem sizin hem de kendim için üzüldüm. Amacım kimseyi kötülemek veya yalancı çıkarmak değil bu böyle bilinsin. Elinizde bir somut deliliniz varsa onu da paylaşmanızı isterim. Barış ve sevgi dileklerimle...

yataganbaba
Gelişen Üye
Gelişen Üye
İletişim:

SAVAŞ MANÇO BARIŞ MANÇO UZMANI DEĞİLDİR

Mesajgönderen yataganbaba » Çrş Ara 20, 2006 14:20 pm

AYÇA ÖZDEMİR'E,

Barış Manço bu olayı Denizli Konseri'nde söyledi, çünkü çok öfkeliydi. Kızgınlığının sebebi de "Fransa ile ikili ilişkilerimiz bozulur" gerekçesiyle TRT bu olayı ekrandan anlattırmamıştı.

Savaş Manço Belçika'dan kalktı geldi Denizli'ye ve bu konseri mi izledi? Nereden bilecek Savaş Manço bunları? Barış Manço Savaş Manço'ya hergün "bugün bunları yaptım" diye rapor mu veriyordu? Savaş Manço Barış Manço'nun "özel kişiliği"ni bilebilir. Yani abi-kardeş, baba-oğul, karı-koca ilişkilerini. Fakat Savaş Manço Barış Manço'nun "tüzel kişiliği"ni bilemez, bilse bile yarım-yamalak bilir. Barış Manço'nun "tüzel kişiliği"ni yani "Sanatçı Barış Manço"yu, Barış Manço'nun akrabaları değil, Barış Manço Araştırmacıları bilir.

Siz bırakın kırkyılda bir görüştüğü Belçika'da yaşayan abisi Savaş Manço'yu, 25 yıl boyunca neredeyse hergün birlikte oldukları Kurtalan Ekspres de bunları bilemez. Zaten Bahadır Akkuzu "eşim bile şaşırdı Yatağanbaba bu bilgilere nasıl ulaşmış diye" diyerek bunu itiraf etmiştir.

Biz burada Barış Manço'nun "özel kişilği"nden değil, "tüzel kişiliğinden" konuşuyoruz, o bakımdan bu konuda soru sorduğun Savaş Manço yanlış adres. Savaş Manço'ya Barış Manço ile çocukluk anılarını veya Barış Manço'nun adına olan icra takiplerini sorabilirsin, onları bilir. Fakat biz burada Savaş Manço'nun kardeşi Barış Manço'dan değil, Türk Milleti'nin Büyük Evlâdı, Sanatçı Barış Manço'dan konuşuyoruz...

Benim Barış Manço ile ilgili araştırmalarım Üniversite'de ders konusu olmuştur, Savaş Manço'nun böyle bir "birikimi" yoktur, olması da mümkün değildir.

Savaş Manço "yok böyle bir şey" Dİ-YE-MEZ ! Dese dese "ben bilmiyorum" diyebilir, o bilmiyorsa bu, "bu olayın yaşanmadığı" anlamına gelmez!

[email protected]

yataganbaba
Gelişen Üye
Gelişen Üye
İletişim:

Mesajgönderen yataganbaba » Çrş Ara 20, 2006 14:29 pm

SAMET AHMET'E,

Forum sayfasının başına "yazı Yatağanbaba'nındır" diye belirttiğin için teşekkür ederim.

Şu düzeltemyi de yapmalısın:

Yanlış: (Anahtar şarkısı / Darısı Başınıza Albümü / 1992)
Doğrusu: (Anahtar şarkısı / Sahibinden İhtiyaçtan Albümü / 1988)

[email protected]

Kullanıcı avatarı
levonsio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen levonsio » Prş Ara 21, 2006 03:38 am

-sn. samet ahmet, olayin tamamen gercek oldugunu nerden anladiginizi aciklayabilirmisiniz...
-sn. yataganbaba fransadaki olay 1990 yilinda mi geciyor. hic o yillardaki fransiz paralarindaki sahsiyetlerin kim olduguna merak edip baktiniz mi. eger bakmadiysaniz lutfen biraz arastirip bana generallerin savascilarin hangi franklarin ardinda oldugunu ve bunlarin bilim ve kultur adamlarinin basili oldugu fanklara oranini soylermisiniz.
-sn. elanur a; bana sormamissin ama cevap vermek istiyorum. saf insan oldugumuzdan mi dersiniz, egitim sistemi ezberci insan yetistirdiginden mi dersiniz bilmem ama yaptigim gozlemler ve yasadigim bazi olaylar sonucu ulkemizdeki insanlar olaylari arastirmak yerine, sagdan soldan duyduklari yalan yanlis olaylara haberere inanmayi ve bunlari dogru seyler gibi diger insanlara aktarmayi tercih ediyor. bu baslikta gecen olayin ve yazilan yazilarin hic bi sekilde art niyetli oldugunu dusunmuyorum fakat istendiginde hic gerceklesmeyen bir olay herhangi bir foruma yazilabilir ve zekice hazirlanmissa bircok kisiden destekte gorebilirsin. AAA adli amerikan gida sirketi israil ordusuna yardim ediyor veya coca cola nin icinde yuzde 10 alkol bulundu diye yazsam emin ol bir haftada bu yazi mailler ve forumlar araciligi ile yuzlerce kisiye ulasir.konuyu cok bolmek istemiyorum yakin tarihte bunun bir cok ornegi gerceklesmistir.

Kullanıcı avatarı
ayça özdemir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen ayça özdemir » Cum Ara 22, 2006 17:41 pm

teşekkür ederim levonsio!! Benim de söylemeye çalıştığım bu!! Savaş Ağabey bilmez belki ama kendiniz araştırıp bulabilirsiniz!!! Barış ve sevgi dileklerimle...

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Cum Oca 19, 2007 17:46 pm

o olayi ben de duymustum. helal olsun. verilecek en iyi cevabi vermis.

Kullanıcı avatarı
fatix burak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen fatix burak » Cmt Oca 20, 2007 12:05 pm

helal olsun iyi yapıştırmış lafı :P
fatih burak

Kullanıcı avatarı
levonsio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen levonsio » Pzr Oca 21, 2007 03:07 am

bu mesajlar daha once yazilanlar okunuptami yaziliyor merak ediyorum dogrusu...

Kullanıcı avatarı
ayça özdemir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen ayça özdemir » Pzr Oca 21, 2007 17:02 pm

Arkadaşlar başta ne yazılıyorsa onu okuyor sonra gerisini okumaya gerek duymuyorlar haliyle böyle absürd durumlar ortaya çıkıyor!!Rica ediyorum yazılan bütün yorumları okuyun!!

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Çrş Oca 31, 2007 18:44 pm

Bir TÜRK'le nasıl konuşulur öğrensinler...

TÜRK'ün ince zekası budur kardeşim...

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Cum Şub 02, 2007 15:16 pm

Helal olsun Barış abimize yaaa. Gözlerim doldu. Keşke herkes böyle durumlarda böyle susturabilse karşısındakini...
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

Kullanıcı avatarı
penyezim
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen penyezim » Cum Şub 02, 2007 15:35 pm

Canım Barış ağbi'cim,
Lafı gediğine ne güzel otutturuyordu..:)

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Şub 02, 2007 18:26 pm

e barıs abımede bu yakısır :alkis: :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
Serhat989
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen Serhat989 » Cmt Şub 03, 2007 14:57 pm

"1970 yılından itibaren euro’ya geçene kadar fransızların paralarında kullandığı kişileri şöyle bir hatırlamamıza vesile olmuş hadisedir. (kaynak:http://www.banknotes.com/fr.htm)

10 frank
1971 voltaire (yazar)
1975 hector berlioz (müzisyen)

----------------------------------
20 frank
1997 claude debussy (müzisyen)

50 frank
1976 jean racine (yazar)
1977 m. quentin de la tour (ressam)
1992 antoine de saint exupery (yazar)

100 frank
1976 pierre corneille (yazar)
1994 eugene delacroix (ressam)
1998 paul cezanne (ressam)

200 frank
1981 montesquieu (düşünür)
1990 montesquieu (düşünür)
1997 gustave eiffel (mimar)

500 frank
1973 blaise pascal (bilim adamı)
1987 blaise pascal (bilim adamı)
1994 pierre curie ve marie curie (bilim adamı & kadını)
(kitkat, 29.07.2005 12:07 ~ 07.08.2005 10:01)"

http://www.anatolianrock.com/stopic2-34539-1.htm sitesinden alıntıdır...
Resim
Gün Çoktan Döndü Buralarda ve Ben Simsiyah Bir Gecenin Koynunda Yapayalnız Bekliyorum

Kullanıcı avatarı
levonsio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen levonsio » Pzr Şub 04, 2007 01:36 am

bu mesajin ustune 'helal olsun baris manco delikanli adamsin. fransizlar akilli olun aliriz aklinizi' yazilir(mi)

Kullanıcı avatarı
USTA
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen USTA » Çrş Şub 14, 2007 18:43 pm

Bu diyaloğu bizim sitedede yayınlamıştık.Okuduğum zaman çok duygulanmıştım.Türk olduğum için gurur duymuştum ve Barış Manço gibi bir sanatçımız olduğu için de. :alkis:

samet ahmet

Mesajgönderen samet ahmet » Cum Şub 16, 2007 16:19 pm

levonsio yazdı:bu mesajin ustune 'helal olsun baris manco delikanli adamsin. fransizlar akilli olun aliriz aklinizi' yazilir(mi)

bir de bunu yazarsak fransızlar yerinde oturamaz :D
zaten murat abiyi üzdük :( o büyük adamdır ya bizi affedeceğine eminim

Kullanıcı avatarı
topaldede
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen topaldede » Prş Şub 22, 2007 12:23 pm

ben barış abınin nekadar vatan perver biri oldugunu biliyordum zaten başkaları gıbı avrupaya gidipte ulkemizi onlara kotulemiyor ve biz genclerede yol gosteriyor bize ermeni soykırımını dayatantan fransızlar kendilerine baksınlar biz barış abininde dedigi gibi ince ruhlu insanlarız onlargibi barbar ve vahsi deyiliz deyilizki namusunuz olan baramıza genaral resmideyılde sanatcı adalet sembolu ne olursan ol ol gel diyn dusunurlerin resinlerini koyuyoruz 8)
TEVFİK DEMİR

Balböcegi

Mesajgönderen Balböcegi » Sal Şub 27, 2007 22:51 pm

:gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: bizler onu boşunamı unutamadık...niye bukadar sevdik,okadar göz yaşı döktük...

seda58
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen seda58 » Çrş Şub 28, 2007 14:09 pm

bu olayi daha once biliyordum ama her okumamda ayri bi keyif aliyorum baris agbimede bu yakisirdi zaten YASASIN TURK MILLETI :alkis:
gülbebeğim

Kullanıcı avatarı
alp1985alp
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen alp1985alp » Sal Eki 16, 2007 01:30 am

doğru söze ne denir. bu Avrupanın evveliyatı barbarlık üzerine zaten. asırlardır çektirmediklerini bırakmadılar bize..

halada hırs bürümüş gözlerini doymadılar işgale toprağa.. al birini vur ötekine..

Barış abi bu zevzeklerden birinin ağzının payını vermiş helal olsun

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzr Ara 28, 2008 19:28 pm

Pasylaşımın için çok teşekkürler saolun :)