@BarisMancoMix.Com Uzantılı MSN Messenger Adresi!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Ser
- Admin

- İletişim:
@BarisMancoMix.Com Uzantılı MSN Messenger Adresi!
Sayın Üyelerimiz;
Sizlerden yoğun ilgi gören @BarisMancoMix.Com Uzantılı E-Posta Servisi'mizden sonra; şimdi de MSN Messenger adreslerinizi "BarışSever" yapıyoruz! Ücretsiz ve ömür boyu sizin olarak kalacak olan @BarisMancoMix.Com uzantılı MSN Messenger adresinizi açtırmak için öncelikle E-posta servisimizden istediğiniz yönlendirme adresini almalısınız. Daha önceden [email protected] şeklindeki mail adresinizi aldıysanız, lütfen bu işlemi ikinci kez yapmayınız; sizler direkt olarak MSN Messenger adresinizi de açtırabilirsiniz.
Ücretsiz E-Posta Servisi ile [email protected]
şeklindeki mail adresinizi almak için buraya tıklayın!
Ücretsiz [email protected]
şeklindeki MSN Messenger adresinizi almak için buraya tıklayın!
Çok Önemli Not : Lütfen bu konudaki soru ve sorunlarınız için mail yolu ile yardım istemeyiniz; bunun yerine soru ve sorunlarınızı bu topiğe yazarak yardım isteyiniz. Moderatör arkadaşlarımız size yardımcı olacaklardır.
MSN Messenger adresiniz de sizin gibi "BarışSever" Olsun!
Saygılarımızla,
Sizlerden yoğun ilgi gören @BarisMancoMix.Com Uzantılı E-Posta Servisi'mizden sonra; şimdi de MSN Messenger adreslerinizi "BarışSever" yapıyoruz! Ücretsiz ve ömür boyu sizin olarak kalacak olan @BarisMancoMix.Com uzantılı MSN Messenger adresinizi açtırmak için öncelikle E-posta servisimizden istediğiniz yönlendirme adresini almalısınız. Daha önceden [email protected] şeklindeki mail adresinizi aldıysanız, lütfen bu işlemi ikinci kez yapmayınız; sizler direkt olarak MSN Messenger adresinizi de açtırabilirsiniz.
Ücretsiz E-Posta Servisi ile [email protected]
şeklindeki mail adresinizi almak için buraya tıklayın!
Ücretsiz [email protected]
şeklindeki MSN Messenger adresinizi almak için buraya tıklayın!
Çok Önemli Not : Lütfen bu konudaki soru ve sorunlarınız için mail yolu ile yardım istemeyiniz; bunun yerine soru ve sorunlarınızı bu topiğe yazarak yardım isteyiniz. Moderatör arkadaşlarımız size yardımcı olacaklardır.
MSN Messenger adresiniz de sizin gibi "BarışSever" Olsun!
Saygılarımızla,
En son Ser tarafından Çrş Eyl 26, 2007 14:28 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
Selam sayın moderatör ;
[email protected] msn adresi bizim diğer asıl msn adresimizin üzerine olmuycak demi? Yani belirttiğimiz asıl msn adresimizi de kullanabilecekmiyiz?
Saygılar.
[email protected] msn adresi bizim diğer asıl msn adresimizin üzerine olmuycak demi? Yani belirttiğimiz asıl msn adresimizi de kullanabilecekmiyiz?
Saygılar.
Sevgi ile Barış Manço..
- Ser
- Admin

- İletişim:
BlueKiss yazdı:Selam sayın moderatör ;
Saygılar.
Sayın Üyemiz;
Kesinlikle eski msn adresiniz değişmeyecek. @BarisMancoMix.Com uzantılı msn adresiniz ayrı bir hesap olacak. Örneğin;
[email protected] sizin gerçek mail adresiniz olsun diyelim. [email protected] adresini de gerçek mail adresinize yönlendirme talebinde bulundunuz ve onaylandıktan sonra MSN Messenger adresi olarak kullanmak için açtırdınız diyelim. Bu durumda hem Hotmail (veya başka bir servis sağlayıcıdan alınmış olan mail) hem de @BarisMancoMix.Com MSN Adresinizi kullanabilirsiniz. E-posta adresi olarak aynıdırlar; fakat MSN adresi olarak ayrı hesaptırlar.
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
-
& lavinia &
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

arkadaşlar ya ben tam olarak [email protected] adresini alınca eski adresimle bi ilgisi olcakmı..farklı bi adresmi olcak
açıklamaları okudm ama pek bişi anlamadm doğrusu.. 
- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

Benim adresimi etkinleştirmişsiniz ama doğrulayamadım ben. 2-3 gündür doğrulama mesajı bekliyorum...
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

Serhat989 yazdı::arrow: Admin ve moderatörler bir zahmet doğrulayıverin şu adresimi. Taa ne zaman aldım adresi ama hala msn messenger'da "e-posta adresi doğrulanmadı" yazıyor.
abi sen bana niye sormuyosun bunu
bak ben [email protected] u kullanıyorum msn deyiz sorsana ben yaptım kolaylıkla
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
gurbetcimanço yazdı:Serhat989 yazdı::arrow: Admin ve moderatörler bir zahmet doğrulayıverin şu adresimi. Taa ne zaman aldım adresi ama hala msn messenger'da "e-posta adresi doğrulanmadı" yazıyor.
abi sen bana niye sormuyosun bunu
bak ben [email protected] u kullanıyorum msn deyiz sorsana ben yaptım kolaylıkla
benimkide doğrulanmadı nasıl yaptın??? ben soriim bari
Gamzedeyim deva bulmam...
Sayın Üyelerimiz,
Doğrulama mesajı bizim tarafımızdan değil, Microsoft'tan gönderilecektir. Biz adresinizi etkinleştirdikten sonra size doğrulama maili gelmiş olmalıydı. Doğrılama maili, JunkMail (Önemsiz Posta) klasörlerinize de gelmiş olabilir. Eğer oraya da gelmediyse maalesef konuyla ilgili yapabileceğimiz bir şey yok.
Saygılarımızla...
Doğrulama mesajı bizim tarafımızdan değil, Microsoft'tan gönderilecektir. Biz adresinizi etkinleştirdikten sonra size doğrulama maili gelmiş olmalıydı. Doğrılama maili, JunkMail (Önemsiz Posta) klasörlerinize de gelmiş olabilir. Eğer oraya da gelmediyse maalesef konuyla ilgili yapabileceğimiz bir şey yok.
Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

Mod yazdı:Sayın Üyelerimiz,
Saygılarımızla...
@barismancomix.com uzantılı adresler yalnızca msn olarak kullanılabiliyor
e posta alanımıza gidemiyoruz
e posta simgesine tıkladığımızda microsoft outlok açılıyo
şuan e posta alımı için bi uğraş içindeyim
eğer denediğim şeyler olursa @brismancomix.com adreslerin 2GB e posta alanı olacak
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
gurbetcimanço yazdı:Mod yazdı:Sayın Üyelerimiz,
Saygılarımızla...
eğer denediğim şeyler olursa @brismancomix.com adreslerin 2GB e posta alanı olacak
helal sana hayırlı haberi bekliyoruz
artık yokum sağlıcakla kalın
gurbetcimanço yazdı:Mod yazdı:Sayın Üyelerimiz,
Saygılarımızla...
Sayın Üyemiz,
E-Posta Servisi açıklamalarında bu belirtilmekte zaten. Üyelerimize yönlendirme adresi veriyoruz. Başvuru yaparken yönlendirilmesini istediğiniz adres ne ise, [email protected]'a gönderilen mailler de o adresinize ulaşmaktadır.
Örneğin,
[email protected] --> yönlendirildi [email protected]
o halde [email protected]'a gönderilen mailler [email protected]'a gitmektedir.
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM