BARIS ABININ KITAPLARINI NE KADAR TAKIP EDIYORUZ
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

kitaba yeni başlama şansım oldu...derslerim biraz yogun ve oda arkadaşım ozan trafik kazası geçirdi...onunla ve derslerle ilgilenmek zorunda kalmaktan kitaba yeni yeni başladım...bir solukta okunuyor ya..çok güzel bir kitaba benziyor.sıkmıyor.BM'nun şimdiye kadar kitapta okudugum en ilgincime giden şeyi mi diyim hareketi mi neyse,lise sonda 3 tane plağının çıkmış olması...varya kendimi çok boş hissettim ya..BM'nun büyüklüğünü düşününce gerçekten bu denli başarıyı hak ediyor diye düşünüyorum...çok kültürlü ve çok bilgili ve yaptığı işte inanılmaz başarılı bir insandı...çok nüyük bir yıldız kaydı hayatımızda...bunun her farkına vardığımda duygulanmamak elde değil...
okumaya devam edecem..tabii yorum yapmaya da .
saygılar
okumaya devam edecem..tabii yorum yapmaya da .
saygılar
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Petek Gök yazdı:hulusi tuncanın kitabından sonra tamer şahinin kitabı daha bir değişik geliyor anlatımlar ve bunların aslında basına yansıdığından çok daha farklı olması bi ikilem yaratıyor ama sanki daha inandırıcı.. tamer şahinin kitabında anılar daha baskın ama harika şeler var herkese tavsiye ederim
şüpheniz olmasın,onun da siparişini verecem.kitabın adını yazabilir misiniz rica etsem?
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

-
ogulcan
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- ayça özdemir
- Kıdemli Üye

ben kitabı okudum 1 sene oldu fakat bitiremedim okuyan arkadaşlar bilirler sonlarında barış mançonun ölüm günü falan anlatılıyo ne durumda olduğu .... henüz onu okuyacak gücü kendimde bulamadığım için aileminde srarı üzerine kitabı yarıda bıraktım umarım birgün gücümü toplarım ve kitabı bitiririm.ama okuduğum kısma kadar olan bölüm gerçekten harikaydı onu gören onla birşeyler yaşmış bi insanın ağzndan onu anlamak çok büyük bir zevk

- kadirsekerli_bm
- Kıdemli Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- kadirsekerli_bm
- Kıdemli Üye

- kadirsekerli_bm
- Kıdemli Üye

[/b]o ıntıhar olayı baslı basına ınsanı alıp baska yerlere goturuyor....inan bana aglamak uzereydım okurken......ıntıhar olayından hemen sonrakı yazı ıse barıs manco sayesınde intihardan vazgecen bırını anlatıyor......bu bolumde super.......ne dıyelım bız ınsanlar ıcın ugrasan barıs manco sayesınde bır arkadasımızıda kaybetmekten son anda kurtulduk
SENI COK SEVIYORUZ BARIS ABI
SENI COK SEVIYORUZ BARIS ABI
barıs abım bu dunyadan gelmıs gecmıs bır sure sanatcının babası allahım nur ıcımde yatırsın barıs abı senı asla unutmayacaz
Birgül Yangın'ın Çağdaş Türk Ozanı Barış Manço adıyla yayınladığı bir kitap ta var. Bu kitabı Birgül, üniversite tezi olarak hazırlamış. Araştırmış ve derlemiş. Şarkı sözleri toplu olarak mevcut, Barış Manço severlerin kitap raflarında yer alabilir. Hulusi Tunca ve Tamer Şahin'in kitapları da çok güzel. Bir de forumda bir kitaptan bahsediliyor. Yazarı kitabı posta ,ile mi gönderiyormuş onu da merak ediyorum.
Barış ve sevgiyle kalın
Barış ve sevgiyle kalın
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

baris_onsel yazdı:evet henüz piyasada yok o kitap.posta ile gönderiliyormuş...
bu aradakitabı ilgimi çekti.piyasada hâlâ var mı?Birgül Yangın'ın Çağdaş Türk Ozanı Barış Manço
Ben o kitabı internetten almıştım. Piyasada mevcuttur sanırım. Şarkı sözleri var ve dragonfly'ın dediği gibi bu kitap bir bitirme tezi.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO
-
ogulcan
- baris_onsel
- Demirbaş Üye