BARIŞSEVERLER!!!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- silahsız kuvvet
- Profesyonel

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- silahsız kuvvet
- Profesyonel

- ayça özdemir
- Kıdemli Üye

[quote="silahsız kuvvet"]bu albüm kapağındaki "O bizi çok sevmişti" ifadesi.. evet doğru, kesinlikle öyleydi.. ama O bizi sömürmemişti.. duygu sömürüsü olan bu ifade en çok da rahmetli Barış Abi'yi rahatsız etmiştir sanırım..[/quote]
Aynen katılıyorum sözlerine!!!! Duygu sömürüsü ile kazanç elde etmekten başka hiç bir şey değil, samimi değil!!! Üzüntü verici ne diyebilirim ki?? Ne kadar doğru da olsa hep antipati uyandırmıştır bende bu ifade! Paradoksal bir durum, ilginç tabii!!! :saskin: :saskin: :saskin:
Aynen katılıyorum sözlerine!!!! Duygu sömürüsü ile kazanç elde etmekten başka hiç bir şey değil, samimi değil!!! Üzüntü verici ne diyebilirim ki?? Ne kadar doğru da olsa hep antipati uyandırmıştır bende bu ifade! Paradoksal bir durum, ilginç tabii!!! :saskin: :saskin: :saskin:
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

ayça özdemir yazdı:silahsız kuvvet yazdı:bu albüm kapağındaki "O bizi çok sevmişti" ifadesi.. evet doğru, kesinlikle öyleydi.. ama O bizi sömürmemişti.. duygu sömürüsü olan bu ifade en çok da rahmetli Barış Abi'yi rahatsız etmiştir sanırım..
Aynen katılıyorum sözlerine!!!! Duygu sömürüsü ile kazanç elde etmekten başka hiç bir şey değil, samimi değil!!! Üzüntü verici ne diyebilirim ki?? Ne kadar doğru da olsa hep antipati uyandırmıştır bende bu ifade! Paradoksal bir durum, ilginç tabii!!!![]()
![]()
ben de silahsız kuvvete kaytılıyorum kesinlikle...
zaten o kapağı o bizi çok sevmişti yazısını ile Barış Abi'nin aynı karede oldugu içşn koyddum.bu sadece bir hatırlatma yani yanlış anlaşılmalara sepep vermesin diye)
- ayça özdemir
- Kıdemli Üye

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- Mançolayizm
- Profesyonel